• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri 2011'in begendigimiz gunluk kullanilabilecek sac modellerini paylasalim:))))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
116
32
İstanbul
Hadi bakalim kizlar2011'in en begendigimiz sac modellerini paylasalim, ben basliyim :))))

1.

2.

3. (yaz icin basit ve tatli bir model)

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Hadi bakalim kizlar umarim begenmissinizdir, sizlerden de bekliyorum güzel sac modelleriiii:62:

cok guzel modeller. hemen hemen lauren condat in tum modellerini gunluk hayatda kullanirim ben. ayrica 3 model sade hem de degisik geldi, mutlaka deniycem. paylasim icin tesekkurler.

canım senin paylaştıklarından en çok vanessayı beğendim ... bir iki tane de benden ...

$10720_Mat_Emma37_122_59lo.jpg

$rihanna2011metcostumeinstitutegalaps5ep_nyqfzl.jpg

$Ashley-Greene-Casual-Updos-Hairstyle-in-2011.jpg

$Katy-Perry-Adidas-Promoshoot-2011.jpg

evet ya cidden bende aralarında en çok rihananınkini beğendim ama resmi günlük diye koydum ama yapması zor bi şeye benziyor :1:

rihannanın ki cidden çok şık ... emmanınkinide saçı o kadar kısa olan varsa model baksın diye koydum ama bence emmanınki gereğinden fazla rahat ... rihannanın kısa saçlı halini bütün erkekler beğeniyor ama emmanınkini :50:

ay cecenn, laydevil ikinizin paylaştığı resimlerde harika ... cecenn sende rihannaya bayıldım aşırı güzel ladyevil sende de tabi ki amy lee on numara :65:

niye korkuyorsun ki canım kestir gitsin benim kahkül en çok kullandığım modelelrden biridir canım sıkıldıkça kestiririm :1:

Back