2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Öncelik başın sağolsun canım...

Bizimkiler önüme kardeşimin askerliğini koyuyolar.Kardeşin askerden gelmeden olmaz diyorlar.Yoksa sevdiğime kalsa 2011 yazında düğünümüz olcak.

Benimde şu engelim var hem kardeşim hemde annem babam benim üzerimden ssklı yani ben evlendiğimde üzerimden düşücekler ve kardeşimde askerde olduğu için sosyal güvencesiz kalcaklar.Bunu bana ailem söylemedi bana ben ilk başta bunu düşündüm.Sevdiğimede açıkladım durumu.Oda madem öyle o zaman düğün için bekleriz ama en azından söz olsun ben seni rahat rahat eve bırakmak istiyoruum dedi.

Ben birde hep biri görcek diye korkuyla yaklaşınca oda üzülüyor tabi.Ben ciddiyim sen önüme engel koyuyorsun diyor.

Bizimkilerde kabullenmek için zaman istiyorlar.Yani her aile demek ki aynı tepkiyi veriyor.Kolay olmucak ama umarım hepimiz aşırız bu engelleri.

amin canım sağoll
anlıyorum canım evet benim istediğimde hiç olmazsa adı konsun gizli kapaklı olmak çok yoruyo insanı .adı konsa yine beklenir ama işte ailelerde belki haklılar kendince ama bizim açımızdan düşünen yok görüşmeden ansıl durmamızı bekliyolarki sanki kendileri zamannda aynı şeyi yaşamadılar .ben bu konuda çok doluyum canım aileme karsı kırgınlıklarım var cok olay yaşadık ama susuyorum ve beklıyorum yapıcak baska bıseyım yok çunku suanda su 3 ay burnumdan geldı bılıyo olmaları cok rahatlık verıyo ınsana o konusma stresı kalkıyo ama bu sefer abska stres baslıyo off ALLAH yardımcımız olsun bakalım sevgili abim evlensinde sıra banada gelir ALLAH izin verirse.
sizinde canım adı konsun hiç değilse sonucta o zman görüşmeniz sorun olmaz sevdiğinin dediği gibi eve o bırakır ve artık nişan olursa eve girip cıkmasındada sorun olmaz yada brılerı gorucek dıye korku olmaz dugunude beklersınız canım madem oyle bı duurm var kardesınde sag saglım gıdıp gelsın ınsallah canım hayırlısıyla

amin canım sağoll
anlıyorum canım evet benim istediğimde hiç olmazsa adı konsun gizli kapaklı olmak çok yoruyo insanı .adı konsa yine beklenir ama işte ailelerde belki haklılar kendince ama bizim açımızdan düşünen yok görüşmeden ansıl durmamızı bekliyolarki sanki kendileri zamannda aynı şeyi yaşamadılar .ben bu konuda çok doluyum canım aileme karsı kırgınlıklarım var cok olay yaşadık ama susuyorum ve beklıyorum yapıcak baska bıseyım yok çunku suanda su 3 ay burnumdan geldı bılıyo olmaları cok rahatlık verıyo ınsana o konusma stresı kalkıyo ama bu sefer abska stres baslıyo off ALLAH yardımcımız olsun bakalım sevgili abim evlensinde sıra banada gelir ALLAH izin verirse.
sizinde canım adı konsun hiç değilse sonucta o zman görüşmeniz sorun olmaz sevdiğinin dediği gibi eve o bırakır ve artık nişan olursa eve girip cıkmasındada sorun olmaz yada brılerı gorucek dıye korku olmaz dugunude beklersınız canım madem oyle bı duurm var kardesınde sag saglım gıdıp gelsın ınsallah canım hayırlısıyla

İnan seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.Bir yandan bilmelerinin rahatlığı var ama bir yandan da başka sitresler var.Babam diyince 15 ay hiç görüşmeden bekliceksin diye şok oldum.Hayır karşıda asla çıkamam babama.Allahtan kardeşim konuya dahil oldu ve gerçekden çok güzel konuştu babamda kabaullendi.En azından tanışmaya bile gelseler ki muhtemelen ekim sonunda olcak.O zaman daha bir rahat edicem inşallah.Çevrem yavaş yavaş duyuyor zaten annem bu sabah komşumuza dahi söylemiş.Demek ki kabulleniyorlar.Artık tek yapacağım beklemek.

Annem ve kardeşim arkamdalarya babamda sorun çıkarmaz diye umuyorum.Hayırlısıyla bir atlatsak şu sitresleri başka bir şey istemiyorum.Sevdiğim duygusaldır.Birde çok sık görüştük biz gerçekden.İş part time olduğu için her akşam beni almaya geliyordu.Şimdi hem işe girmesinin etkisi hemde babamın görüşme tavrı.Birden bire ikimizde boşluğa düştük.Ama atlatıcaz başka çare yok.

Umarım ikimiz içinde hayırlısı olur.Son iki aydır inan bende çok sitres yaşadım.Annemle özellikle ama vazgeçmedim.Annemde kabullendi.

İnan seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.Bir yandan bilmelerinin rahatlığı var ama bir yandan da başka sitresler var.Babam diyince 15 ay hiç görüşmeden bekliceksin diye şok oldum.Hayır karşıda asla çıkamam babama.Allahtan kardeşim konuya dahil oldu ve gerçekden çok güzel konuştu babamda kabaullendi.En azından tanışmaya bile gelseler ki muhtemelen ekim sonunda olcak.O zaman daha bir rahat edicem inşallah.Çevrem yavaş yavaş duyuyor zaten annem bu sabah komşumuza dahi söylemiş.Demek ki kabulleniyorlar.Artık tek yapacağım beklemek.

Annem ve kardeşim arkamdalarya babamda sorun çıkarmaz diye umuyorum.Hayırlısıyla bir atlatsak şu sitresleri başka bir şey istemiyorum.Sevdiğim duygusaldır.Birde çok sık görüştük biz gerçekden.İş part time olduğu için her akşam beni almaya geliyordu.Şimdi hem işe girmesinin etkisi hemde babamın görüşme tavrı.Birden bire ikimizde boşluğa düştük.Ama atlatıcaz başka çare yok.

Umarım ikimiz içinde hayırlısı olur.Son iki aydır inan bende çok sitres yaşadım.Annemle özellikle ama vazgeçmedim.Annemde kabullendi.
anlıyorum canım amin inşallah.senın avantajın kardesınle annen zorda olsa arkandalar babanıda ıkna edersınız ve ekım sonundada tanısılmaya gelınce gerısı gelır hıc merak etme benım abım ıcın bayanlar gıttı 3 gun sonra aılecek gıttk aksam bır hafta sonra soz nısan bır oldu yanı bıraz sızın aıleye baglı kız tarafı oldugunuz ıcın ama erkke tarafıda bastırınca ısler cabuk ılerlıyo adı konusnda canım gerısı nasılsa olur

anlıyorum canım amin inşallah.senın avantajın kardesınle annen zorda olsa arkandalar babanıda ıkna edersınız ve ekım sonundada tanısılmaya gelınce gerısı gelır hıc merak etme benım abım ıcın bayanlar gıttı 3 gun sonra aılecek gıttk aksam bır hafta sonra soz nısan bır oldu yanı bıraz sızın aıleye baglı kız tarafı oldugunuz ıcın ama erkke tarafıda bastırınca ısler cabuk ılerlıyo adı konusnda canım gerısı nasılsa olur

Abin için adım atıldı yani.Çok sevindim canım.Umarım senin içinde hayırlısı olur.
Bizim içinde bakalım ekim sonu herşey belli olcak.

Abin için adım atıldı yani.Çok sevindim canım.Umarım senin içinde hayırlısı olur.
Bizim içinde bakalım ekim sonu herşey belli olcak.

evet canım atıldı bende sevinirim inşallah .amin canım sizin içinde hayırlısı olsun inşallah hersey yoluna gırsın.

Selam kizlar. Nasilsiniz?

Kizlar ben dünden beri hasta oldum. Basim cok agriyor ve nezle oldum. Tüm gece uyuyamadim. Bugün argi kesici attim basimin agrisi biraz hafifledi ama burnumdan hala nefes alamiyorum. Sünizit oldum.

Esss ve perisko aramiza hosgeldiniz. :1hug:

Esss basin sag olsun Allah sabir versin anneni kaybetmissiniz demek :( bu durumda ne söylenir bilemiyorum. Biz kiz annelerimizin kiymetini yerterince bilemezsken sen annene hasretsin. Allah rahmet eylesin cennette bulusmak nasip olsun insaAllah.

perisko asker yolu bekliyorsun ama az kalmis degilmi. Rabbim tez zamanda kavustursun insaAllah sizleri. Ayrilik ve hasretlik cok zor seyler. Bende yurt disinda yasiyorum ve sevdigim türkiyede. Bu yüzden anliyorum sizi.

Esmer canim bulusmaniz nasil gecti anlat bakalim ? :hulya:

Speedy masAllah :nazar: insaAllah bizde tüm ceyizimizi ve gerekli olanlari kendimiz karsilayabiliriz. Ben artik cok sabirsizlaniyorum. Acaba diyorum yavas yavas burdan birseyler alipta kenara koysam mi. Ama sonra diyorum burdan alirsm türkiyeye götürme derdim olacak. Bimliyorum yani.

Neks babanlada konusabilmissin sonunda. Cok sevindim gercekten kaydirigubbakcemile5 Dügün iki ay sonra yapmak bencede pek mantikli olmaz. Baban onu öylesine söylemistir. Ama hayirlisiyla yavas yavas tanisma söz nisan olur umarim. Ve enistenin yeni isi hayirli olsun.

almor, siyahinci, meltem ve aslicariye sizler nasilsiniz?

kimseyi unutmadim sanirim :kedi:

Bende dün gece askimla uzun uzun görüntülü msnden konustum. Tabi nezle oldugum icin biraz rahatsiz oluyordum ben ama bitanem sag olsun ondan hic bir sekilde utanmamam gerektigini söyledi. Güzel bir gece gecirdik birbirimize uzaktik ama gönüllerimiz bir o kadar yakindi. :kedi:

Tekrar merhaba kızlarr

esss tatlım başın sağolsun Allah ımm sizlere huzurluu ömürler versin..

Nekss herşeyin hayırlısı olsun tatlım.. Geç olsun güç olmasın demişler..

Ve bende yarın İstanbul'dayım..Önce sınavım var sonrasında aşkımın evine gidicem..Onsuz biraz buruk geçicek ama ne yapalım..İlk defa o olmadan evinde buluncam.. Ve ilk defa annemin bunlardan haberi olucak ; dolayısıyla babamın da...

Sessizlik çok geçmiş olsun canım...

Enişteyle konuşabilmene sevindim.Gerçekden zoru başarıyorsunuz allah yardımcınız olsun...

siyah_inci
teşekkür ederim canım umarım hepimiz için hayırlısı olur.Bir adım attık artık devamnı bekliyoruz.Herşey nasip kısmet bakalım.

Sevdiğinin evine gitceksin ve annenin ve babanın haberi olcak öyle mi?Allah yardımcın olsun umarım sorun yaşamazsın canım.

Sessizlik çok geçmiş olsun canım...

Enişteyle konuşabilmene sevindim.Gerçekden zoru başarıyorsunuz allah yardımcınız olsun...

siyah_inci
teşekkür ederim canım umarım hepimiz için hayırlısı olur.Bir adım attık artık devamnı bekliyoruz.Herşey nasip kısmet bakalım.

Sevdiğinin evine gitceksin ve annenin ve babanın haberi olcak öyle mi?Allah yardımcın olsun umarım sorun yaşamazsın canım.

Saol tatlım..
Bir sorun çıkıcağını sanmıyorum.. Hatta bugüün annem sordu onlarada uğrrıcakmısın diye çok şaşırdım.. :1shok:
Gizlice uğrıcaktım şimdi içim çokk rahatt kaydirigubbakcemile2

Saol tatlım..
Bir sorun çıkıcağını sanmıyorum.. Hatta bugüün annem sordu onlarada uğrrıcakmısın diye çok şaşırdım.. :1shok:
Gizlice uğrıcaktım şimdi içim çokk rahatt kaydirigubbakcemile2

Ne güzel canım ya sorun yaşamana gerçekden çok sevindim.
Gelcekler annem hala kabullenmiş değil.Gerçi buğün biraz konuştuk güldük ama bakalım neler olcak.

Selam kizlar. Nasilsiniz?

Kizlar ben dünden beri hasta oldum. Basim cok agriyor ve nezle oldum. Tüm gece uyuyamadim. Bugün argi kesici attim basimin agrisi biraz hafifledi ama burnumdan hala nefes alamiyorum. Sünizit oldum.

Esss ve perisko aramiza hosgeldiniz. :1hug:

Esss basin sag olsun Allah sabir versin anneni kaybetmissiniz demek :( bu durumda ne söylenir bilemiyorum. Biz kiz annelerimizin kiymetini yerterince bilemezsken sen annene hasretsin. Allah rahmet eylesin cennette bulusmak nasip olsun insaAllah.

Bende dün gece askimla uzun uzun görüntülü msnden konustum. Tabi nezle oldugum icin biraz rahatsiz oluyordum ben ama bitanem sag olsun ondan hic bir sekilde utanmamam gerektigini söyledi. Güzel bir gece gecirdik birbirimize uzaktik ama gönüllerimiz bir o kadar yakindi. :kedi:
canım öncelikle çok gecmış olsun cok fena salgın var yıne ya havalar sogudu mıllet kırılıyo dıkat et canım cabucak ıyıles ınsallah.askınla konusmussunuz ne guzel ya bırazda olsa faydası olmustur msnınde .
amın canım cok sagol ınsallah RABBIM cennette kavusturur.bıde kucuk yasta kabettım doyamadan ahsret kaldık ama yapacak bısey yok malesef takdır ılahı dıyorum gercekten kızlar bos yere kırmayın annelerınzıı bablarınızı boyle soyleyınce kımsenın absına gelmeden anlamıyo ama cok samımıyım ben cok ahh edersınız sonra

Tekrar merhaba kızlarr

esss tatlım başın sağolsun Allah ımm sizlere huzurluu ömürler versin..

Nekss herşeyin hayırlısı olsun tatlım.. Geç olsun güç olmasın demişler..

Ve bende yarın İstanbul'dayım..Önce sınavım var sonrasında aşkımın evine gidicem..Onsuz biraz buruk geçicek ama ne yapalım..İlk defa o olmadan evinde buluncam.. Ve ilk defa annemin bunlardan haberi olucak ; dolayısıyla babamın da...

canım tesekkur ederım amın..
sınavında basarılar canım aılenın bılmesı hem rahatlık hem stres verıyo ınsana ama rahatlık agır basıyo heralde ınsallah bı sourn cıkmaz canım hersey gonlunuzce olur ınsallah

Esss öncelikle başın sağolsun canım Allah sabırlar versin. İnsan annesinin kıymetini böyle zor anlarda daha çok anlıyordur eminim. Ben de iki hafta küçük bir ameliyet oldum üzerimi dahi değiştiremiyordum eğilemediğim içn annem çoraplarımı bile giydirdi yemek yedirdi tuvalete bile beraber gittik ilk günler annemin kıymetini daha iyi anladım o zaman ve daha önce onu kırdığım zamanlar aklıma geldi çok üzüldüm gerçekten annelerin hakkı ödenmez.

Sessizlik sana da geçmiş olsun tatlım çok yorma kendini dinlen bol bol sıcak şeyler iç.a.s.

arkadaslar tesekkür ederim.. bende birde sünizit var o yüzden biraz basimin agrisi agir oluyor... insaAllah gecer hemencik.. Allah hastalikla terbiye etmesin insaAllah..

neks sagol canim evet zoru basarmaya calisiyoruz...

ess cok haklisin Allah ana babalarimizin kiymetini bilenlerden eylesin.. sana tekrar sabir dilerim Rabbimden..

siyahinci sanada güzel bir gün dilerim insaAllah hersey yolunda gider...

almor cok tskler canim pc karsisinda fazla oturmayim diyorum birazdan yine uzanicam zaten...

kizlar bakin su gelinlik resimlerine ne diyorsunuz?

bunlar krem rengi sanirim ama benim hosuma gitti...

daha dügünüme cok var ama olsun : ))

110b.jpg

14b.jpg

straplez.jpeg

sessızlık canım gelınlıkler guzel ama daha guzelerıde vardır ben kolay kolay begenemıyorum nedense

Bu gelinlikleri ben de görmüştüm canım ilki çok asil duruyor ama yazın sıcak olur gibi onla böyle eylül sonu ekim kasım düğünleri için ideal.kaydirigubbakcemile2

Sevdiğimin annesi yarın ki sınavım için bu akşam bana dua edicekmiş kızlar..Sizlerde dualarınız esirgemeyin..İnşallah herşey için yarın hayırlı bir gün ve başlangıç olur..İyi gecelerr

merhaba kizlar nasilsiniz

almor sorma canim ya biz nasil gelinlik sececez yahu onca gelinligin icinden ben karar vermekte cok zorlanicam kesinlikle

siyahinci canim Allah yardimcin olsun insaAllah bu arada enistenin ailesine gittinmi nasil gecti

ben biraz daha iyiyim kizlar basimin agrisi hafifledi ama nezleyim hala

merhaba kizlar nasilsiniz

almor sorma canim ya biz nasil gelinlik sececez yahu onca gelinligin icinden ben karar vermekte cok zorlanicam kesinlikle

siyahinci canim Allah yardimcin olsun insaAllah bu arada enistenin ailesine gittinmi nasil gecti

ben biraz daha iyiyim kizlar basimin agrisi hafifledi ama nezleyim hala

Geçer inşallah nezlen de canım. Çok çeşit gelinlik var ya seçmek zor valla ama benim daha çok olduğundan ben evlenene kadar bunların modası bile geçer.sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 oda dogru kiz bende 2012 de evlenmeyi düsünüyorum o zamana kadar bakalim neler neler cikacak :)

ben namaza gidiyorum görüsmek üzere kizlar

Back