Öncelik başın sağolsun canım...
Bizimkiler önüme kardeşimin askerliğini koyuyolar.Kardeşin askerden gelmeden olmaz diyorlar.Yoksa sevdiğime kalsa 2011 yazında düğünümüz olcak.
Benimde şu engelim var hem kardeşim hemde annem babam benim üzerimden ssklı yani ben evlendiğimde üzerimden düşücekler ve kardeşimde askerde olduğu için sosyal güvencesiz kalcaklar.Bunu bana ailem söylemedi bana ben ilk başta bunu düşündüm.Sevdiğimede açıkladım durumu.Oda madem öyle o zaman düğün için bekleriz ama en azından söz olsun ben seni rahat rahat eve bırakmak istiyoruum dedi.
Ben birde hep biri görcek diye korkuyla yaklaşınca oda üzülüyor tabi.Ben ciddiyim sen önüme engel koyuyorsun diyor.
Bizimkilerde kabullenmek için zaman istiyorlar.Yani her aile demek ki aynı tepkiyi veriyor.Kolay olmucak ama umarım hepimiz aşırız bu engelleri.
amin canım sağoll
anlıyorum canım evet benim istediğimde hiç olmazsa adı konsun gizli kapaklı olmak çok yoruyo insanı .adı konsa yine beklenir ama işte ailelerde belki haklılar kendince ama bizim açımızdan düşünen yok görüşmeden ansıl durmamızı bekliyolarki sanki kendileri zamannda aynı şeyi yaşamadılar .ben bu konuda çok doluyum canım aileme karsı kırgınlıklarım var cok olay yaşadık ama susuyorum ve beklıyorum yapıcak baska bıseyım yok çunku suanda su 3 ay burnumdan geldı bılıyo olmaları cok rahatlık verıyo ınsana o konusma stresı kalkıyo ama bu sefer abska stres baslıyo off ALLAH yardımcımız olsun bakalım sevgili abim evlensinde sıra banada gelir ALLAH izin verirse.
sizinde canım adı konsun hiç değilse sonucta o zman görüşmeniz sorun olmaz sevdiğinin dediği gibi eve o bırakır ve artık nişan olursa eve girip cıkmasındada sorun olmaz yada brılerı gorucek dıye korku olmaz dugunude beklersınız canım madem oyle bı duurm var kardesınde sag saglım gıdıp gelsın ınsallah canım hayırlısıyla