Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne kadar güzel ya maşallah RABBİM tamamına erdirsin ..ah ah bende konuştum babmla ama bekliyoruz malesef :gitme::gitme:Tünaydın kızlar ben geldim
Hemen gelişmeleri anlatıyorum..
Akşam gözüme uyku girmedi babamı bekledim.Bababm sonunda geldi ama kalbim nasıl küt küt çarpıyor anlatamam sırtımdan terler boşaldı resmen.Sonra annem kardeşim ben babam geçtik oturma odasına.Babam anlat bakalım kızım dedi.Baba dediğim iznin olursa beni görmek ve sizlerle tanışmak için gelmek istiyorlar.Hani senin bana bir sözün vardıya kızım hayatında biri olursa kimseden duymiyim gel direk bana söyle diye.Bu zamana kadar başını yere eğmedim baba bundan sonra da eğmem dedim.İznini istiyorum dedim.Sonra babam sordu tabi işi,ailesi nerde tanıştınız vs.bende kısa kısa anlattım...
Sonra babamda demez mi istemiyorum gelmesinler.Kardeşinin askerliği var.Ben tabi ŞOK.Sonra dedi ya iki ay içinde düğün olsun yada 15 ay hiç görüşmeden kardeşin gelene kadar bekle.Ben sözlü nişanlı bekletmem.
Ben sustum tabi.Kardeşim araya girdi.Baba ablam başımızı yere hiç eğmedi.Bende gitmeden önce gelsinler ailesini tanıyalım.Ben ablamınm sözlünüde yaparım nişanınıda.Ben geldikden sonrada düğünü olur dedi.Ablamda o şekilde olsun ister dedi.Madem sevmişler birbirlerini yapcak bir şey yok dedi.Bende sevdiğim kızla sözlü nişanlı kalmak isterim dedi.
Babam dedi evi var mı nerde oturcaksınız?Dedim evi orduda.İstanbulda kalcaz.Dedim ben uzaklaşmak istemiyorum yakına gelcez baba.Bu sefer babam yumuşadı.Yüzü güldü.Anneme döndü keşke büyümeselerdi heop küçük kalsalardı dedi.
Sonuç olarak gelsinler tanışılsın dedi.Annemde dedi önce ben tanışırım kadın kadına otururuz dedi.Babamda tamam dedi.
Sabahda babamla merkeze indik.İşi gücü nasıl diye sordu bende anlattım.Tamam dedi.
Amcamlar,yengemler,babannem, ailenin konusu bu oldu.Artık herkes biliyor.
Sevdiğimin anneside haftaya geliyormuş büyük ihtimalle.Yani ekim sonu gibi görmeye gelcekler.Geriside aile arasında konuşulcak artık.
selam kızlar bende geldim hemen 2011 e kalmasa keşke ama bu gidişle kaldı gibi görünüyo.2011 de sözlenmeyi planlıyorum hatta evlenmeyi RABBİM hepimize nasip etsin inşallah
canım ne kadar güzel ya maşallah RABBİM tamamına erdirsin ..ah ah bende konuştum babmla ama bekliyoruz malesef :gitme::gitme:
Hoş geldin canım.Hayırlısı olur inşallah herşey dilediğin gibi olur.
Ailene açıkladın mı durumu?
Sevdiğimde akşam uyumadı heyecandan.Beni beklemiş.
Mesajlar atmış aramış.Dedim babam iki ay içinde düğün yapalım diyor.
Oda demez mi tamam hayatım eksikleri tamamlayalım yapalım düğünü diye.
Sen bir hafta düşün kararını ver ben hazırım dedi.
Dedim hayatım olur mu öyle babam kabullenemediği için öyle diyor.Ne düğünü dedim.
Benden yana sorun yok hayatım sen babanı ikna et dedi.
Tamam dedim.
Buğünde yeni işine başladı.Çok memnun görünüyor şimdilik.Bilgisayar başındayım galerideki arabaların resimlerini çekip sitelere ekleyip ilan veriyorum.Gelen müşterilerle ilgileniyorum.Sıkı bir temposu var dedi.Takım elbiseyle gitti zaten.İçim o konudada artık rahat allaha şükür inşallah hep böyle devam eder.yoluda çok yakın uğraşmıcak inşallah.
Selam kızlarr, bende 2011'de aşk yüzüğümü pamağıma takıcak olanlrdanımmm opuyorumnanaktan Askerde sevgilim onu bekliyorum 3 ya kaldı yaza söz ve nişan var hayırlısıysaa. Allah tüm sevenlere nasip etsin zemuszemusbayanssulusmile
maşallah canım iki hayırlı işinizde hayırlı olsun inşallah çoks evndim sizin adınıza hem evlilik için adım atılıyo hemde iş konusu istedğiniz gibi olmuş anladıgım kadarıyla cok güzel haberler RABBİM böyle devam ettirsin yüzünüzü hep güldürsün inşallah:Saruboceq:
NeKss hayırlı olsun canım ya çok sevindim sizin adınıza.opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canım duaların için...
İş konusu kafamda gerçekden soru işaretiydi.Kadrolu değildi önceki işinde ve yolu çok çok uzaktı.Bende ilanlara başvurdum.Cuma günü iki yerlede görüştü ikiside olumlu oldu.Ama burayı seçtik.Umarım burası daha hayırlıdır ve böyle devam eder.
Gerçekten allahım herşeyi kalbimize göre versin.Hem mutluyum hem hüzünlü hem korkuyorum hem korkmuyorum.Böyle karma karışık duygular içindeyim...
çok sevindim canım evet öyleymiş önceki sayfalarda gözüme çarpmıştı vardır herşeyde bir hayır güzelim..
sıkma kız canını korkulucak birşey yok hüzünlenme de hem daha şimdi tadını çıkar böyle baştan hüzünlenirsen çok zor olur canım herşeyi doyasıya yaşayın inşallah.hüzünde olur mutlaka ama dur daha yolun çok basındasınız hüznü sonlara sakla şimdi mutlulugunuzun tadını cıkart canım benim
ayy canım iyi mi oldu bilmiyorum ki.
Bababm seni bu zaman kadar hiç sıkmadım heryere gönderdim.
Ama başımı yere sakın eğme görüşme diyor.
Sevdiğim diyor yarın görüşelim hayatım iznim seni özledim.
gülüyorum artık iki arada bir derede kaldım...
İnan sevdiğim şimdiki işinde haftada bir gün görüşcez diye diğer işi kabul ediyordu.Orda hergün görüşme şansımız var diye.Ben ikna ettim.Sevdiğim görüşmeden durmaz.Babam görüşme diyor gelde sitres olma.
canım olsun babn kabul ettı dua etkı bizde görüşemiyoruz sanmaki bu duyguyu bılmeyıpte yazıyorum öyle degıl ınankı dogru dusgun gorusemıyoruz ozlem nedır cok ıyı bılırım .ama bırazcık dayanıcaksınız artık nasılsa ısteme soz olunca babnda cok dert etmıycek o ıslerde baslıyo cok sukur aradada gızlı gızlı gorusursunuz artık yapcak bısey yok canım ama bıraz dayanıcaksınız sonrasında rahat etmek ıcın
Bende öyle diyorum da gelde bunu sevdiğime anlat canım...
Sizde görüşemiyorsunuz dimi?Peki senin baban ne dedi yani neyi bekliyorsunuz?
evet canım görüşemiyoruz malesef(((benim babm önce tamam ahyırlısı olsun iyi düşündünmü falan dedi.akşam abimle konulunca abim çok üzüldü bide tanıdıklrı biri sevdiğim o yüzden şok oldular birde uzun bi gecmısımız olunca ıste sonra babm abıme onunde sen varsın nasıl olucak dedı annemız vefat ettıde ben tek kızım evle ben ılgılenıyorum bırde kardesım var onunlada ben ılgılenıyorum bununda etkısı vardır snaıyorum abımı one almasında ama ben sordugum zaman alısmaya calısıyoruz dıyolar neye alısıyolarsa beklıyoruz ıste 2010 da umudum yok ama ınsalah cok uzamazda 2011 ıcın umutlarımda kaybolmaz