• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

siyahinci 400 lira trye göre cok düsük bi maas yani öylemi canim?
bende bi ara cok zor durumdaydim bir bucuk ay callcenter da calistim
calisma saatleri calisma ortami cok kötüydü
ve net elimde 500 euro bile gecmedi halbu ki ben tren kartlarina bile 100 eurodan fazla vermistim o yüzden cikmistim ordan

neks canim anladim o zaman sen isinden gayet memnunsundur degilmi?

Allah bereket versin bu arada kizlar tabi ki azi bilmeyen cogunuda kiymetini bilmez..
ben cok gecim sikintisi yasadim o yüzden bazi seylerin kiymetini biliyorum bende...

bu arada neks gebze sanayi böglesiymis
yani insaAllah bisey bulabilirim
en azindan cocugumz oalan kadar yani

saatleride süper gercekten evet
Allah bozmasin canim kolay gelsin isinde...

bakalim simdi buradan pek fazla arastirma yapamyiorum
ama sevdigimde diyor hele bi evleneleim bi kac ay bi dinlen sen
burada ki hayata kültürüne huyuna suyuna vs alis ondan sonra is bakarisz sana sIkma canini diyor

Allah razi olsun ondan...

Ben çıkıyorum hanımlar.
Bankaya gidicemde izin aldım.Birde sevdiceğimle buluşcaz vapur saatini kaçırmiyim.
Yarın görüşürüz.

Ben asistanım canım.Finans departmanında görevliyim.Bölgeye göre değilde mevkine göre değişiyor maaşlar diyebilirim.

Maaş yetiyor mu konusuna gelince.Şöyle söyliyebilirim ben yaklaşık 4,5 yıldır çalışıyorum maaşımı direk hiç kendime harcamadım.Yani ben eve veririm ihtiyacım doğrultusunda az yada fazla alırım.Hani bir geçinme durumu bende şuan için yok açıkcası.

Çalışma saatim bir bayan için en uygun saat.
İşin en güzel yani cumartesi pazar tatil olması.Ve her türlü resmi milli bayramlarda tatiliz.Bu tarz tatillerde çalışan insanları biliyorum.Yıllık 3, hafta izin hakkım var.Ücretli tabiyki..Onun dışında hastalıkda vs de çok sık olmama kaydıyla rahatlıkla kullanıyorum.

Yemek konusuda normalde 12:,30 13:30 ama mesela diyelim 14:00 de çıktın 15:00 de gel.1 saat yani ama işin varsa bilgi verme dahilinde uzayabiliyor.Onun dışında sabahları 08:30 09:00 arası kahvaltı var.

Bizde saat sınırı yok.İşin yoksa kalk teresa çık yada mutfaga git otur.Çayını kahveni içeceğini al rahat yani.

Bizim firma 60-70 kişi arasında.

İş ilanlarına baktığım kadarıyla gebzede genelde fabrika tarzı yerler var şansın yüksek olabilir.

Valla tatlımm çok iyi şartlarla çalışıyorsun...Evlendkten sonra İst.da yaşarsak eğer orda iş arıycam bende...

eyvah eyvah yani iyi bir ise sahip olmak kolay degil yani..
ama olsun hele bir evleneydimde daha cok zaman var ondan sonra insaAllah bir is bulmak nasip olur..
tesekkürler kizlar bilgilendirdiginiz icin a.s.

neks canim hadi kolay gelsin iyi eglenceler enisteyle : )

nilaycım sistemimzi seninle aynı canım ne güzel tıpa tıp aynı valla

Şeniz teşekkür ederim canım Şeniz buldukça ekliyorum Şeniz

senin neden askerlik falan mı? :delphin:

Tek askerlik olsa iyi canım ya ikimizde üniversite son sınıftayız önce okul biticek ondan sonra askerlik filan sonra ikimizinde işe girmesi lazım birikmiş para filan yok haliyle öğrenci olduğumuz için en az 2-3 yıl da çalışıp para biriktirmemiz lazım. Ben 89 luyum sevgilim de 86'lı aslında daha küçük yaşlarımız 25 yaşındayken ben tam olcak gibi bu işler.:asigim:

Valla tatlımm çok iyi şartlarla çalışıyorsun...Evlendkten sonra İst.da yaşarsak eğer orda iş arıycam bende...

Evet canım allaha şükür şartlarım çok iyi.

Nekss süper bir işin var kıymetini bil diyorum

Benimde 8,3 ve 5,3 ama cumartesi tam gün

Çalışma saatleri açısından rahat ama finans gerçekden istresli bir iş canım.Birde direk yurt dışına bağlı olunca daha da zor oluyor tabi.

eyvah eyvah yani iyi bir ise sahip olmak kolay degil yani..
ama olsun hele bir evleneydimde daha cok zaman var ondan sonra insaAllah bir is bulmak nasip olur..
tesekkürler kizlar bilgilendirdiginiz icin a.s.

neks canim hadi kolay gelsin iyi eglenceler enisteyle : )

Herşey nasip kısmet canım.umarım hayırlısı olur.
Sevdiceğimde yine hoş bir gün geçirdik canımdan can o benim:asigim:

nekss maaşın nasıl peki çok özel olmayacksa

Canım 900-1000 arası maaşım + yemek param oda yaklaşık 216 tl

nilaycım sistemimzi seninle aynı canım ne güzel tıpa tıp aynı valla

İstanbulda yaşayıp çalışıpta şanslı olan insanlardan biriyiz gerçekden.Allahım bozmasın.

kızlar kimsecikler yok...

annem tutmuş babama işde nilaya görücü gelmek istiyor demiş.
Babamda kim filan demiş.annem de iş yerinden bir ablası söylemiş demiş.

Halbuki öyle bir durum yok.Sevdiğime söyledim annen niye yalan söylüyor ki.
Ben yalan söyleyemem ailene karşı ki benim ailem o şekilde bilmiyor diyor.
Akşam babamla konuşucaz sanırım.

Dua edin benim için herşey yolunda gitsin.
Çok korkuyorum:(

kızlar kimsecikler yok...

annem tutmuş babama işde nilaya görücü gelmek istiyor demiş.
Babamda kim filan demiş.annem de iş yerinden bir ablası söylemiş demiş.

Halbuki öyle bir durum yok.Sevdiğime söyledim annen niye yalan söylüyor ki.
Ben yalan söyleyemem ailene karşı ki benim ailem o şekilde bilmiyor diyor.
Akşam babamla konuşucaz sanırım.

Dua edin benim için herşey yolunda gitsin.
Çok korkuyorum:(

inşallah iyi şeyler olur hayatım ya annen neden öyle bir şey demiş ki sana sormadan.bilmiyorumkismile

inşallah iyi şeyler olur hayatım ya annen neden öyle bir şey demiş ki sana sormadan.bilmiyorumkismile

Hiç sorma canım ya moralim o kadar bozulduki.
Annemde tam kabullenebilmiş değil.Ama artık çocuk değilim.
Kabullenmek zorundalar bakalım ne olacak?
Şuan ağladım ağlıcam yani off off

Back