• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hee yok tatlım ya takibe alıyorum ben takıldığım topikleri kullanıcı panelimde takibimdeki topikler gözüküyor sadece..Benden sonra yazayım veya bakayım farketmiyo biri yazmışsa onu görebiliyorum

hımm doğru canım ya bend eaynıısnı yaptım ama hiç aklıma gelmiyor ordan takip etme:)

hadi ya yok canım ne yanlış anlaması benim için daha iyi olur ne tür zorluklarını beni beklediğini bilmem felan yaşayan insandan öğrenmem daha iidir.sonuçta tecrübe kounşuyor dimi ama:1:
makine mezunu gelince açıktan 4 ü tamamlıcak ama okuduğu bölümü sevmşyor babasının zoryla okumuş babasının tasaron firması alçı ,dekarasyon babsıyla çalışıyodu işim hazır felan diyor ama babasıylada hiç ii anlaşamıyor nasl olcak bilmem yani
1-2 ay çalışmıcam diyor sizce normal mi böle demesi
artı bizim buluşma imkanımız çok zor oluyor en basitinden bununla çok sorun yaşıcam :İ(

Tatlım dinlenmek istemesi normal ama 2 ayda fazla geldi bana açıkcası... Bu arada görüşmeniz neden zor oluyor onu anlamış değilim..Biz farklı şehirlerdeyiz ben çorlu o ist. buna rağmen görüşebiliyoruz..

Tatlım dinlenmek istemesi normal ama 2 ayda fazla geldi bana açıkcası... Bu arada görüşmeniz neden zor oluyor onu anlamış değilim..Biz farklı şehirlerdeyiz ben çorlu o ist. buna rağmen görüşebiliyoruz..

banada fazla geldi dediğim gibi rahatına düşkün bir insan istediği anda babsının yanına başlıcak ona güveniyor sanırım
senle benim ilişki durumumuz aynı ama benimki hiç öle planlar yapmaz
buluşmama sorunu bendne kaynaklanıyor benden evden rahat çıkamıyorum ona kalsa hergün buluşup sabahtan akşama kadar benimle olmak istiyor ama malesef bende bu söz konusu değil çıkamıyorum ve çok tartışmamız oluyor bu yüzden

banada fazla geldi dediğim gibi rahatına düşkün bir insan istediği anda babsının yanına başlıcak ona güveniyor sanırım
senle benim ilişki durumumuz aynı ama benimki hiç öle planlar yapmaz
buluşmama sorunu bendne kaynaklanıyor benden evden rahat çıkamıyorum ona kalsa hergün buluşup sabahtan akşama kadar benimle olmak istiyor ama malesef bende bu söz konusu değil çıkamıyorum ve çok tartışmamız oluyor bu yüzden

Hımm anladım canım yaa peki iletşiminiz nasıl.. Evet biz hemen hemen aynıyız sennle tarih olarak.. Benimki çok fazla izne geldi mesela.. rahat 30 günü geçti evciyata sıhhi izne falan çıktı çünkü, çok rahat 45 gün gelmiştir diyebilirim.. Her özel günlerde yanımda oldu.. Askerlikten bugüne kadar bi ortalama yapsak günde 2 saatten az değildir bizim tel. konuşmalarımız.. Bir ara rahat 5-6 saati buluyordu günlük.. Tüm ailesiyle tanıştım desem yeridir ki öyle..
Birbirimize karşı hiçbir yabancılık çekmiyoruz biz Tolgayla herşeyimizi paylaşırız.. Hayatım boyunca sakladığım Allah la benm aramda olan bir sırrımı sadece Tolga bilir mesela ona söylemekte hiçbir sakınca görmedim görmemde.. Birlikte geçirdiğimiz zman belki evet çok az ama paylaştığımız o kadar çok şey varki..

Son düzenleme:
Nerde bu tpiciqinn sahibesiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Geliom qidiom kimse qelmio ayoL kaydirigubbakcemile3 bu nasıl iştirrr huhu sözlenecek kızlarrr nirelerdesinizzzz...

Yoksa sözlendiniz mi kısss delikafadulden

Almor
sharma
siyah_inci
yaowwwsss
Nekss
sessizlik

Danışmadan çaqrılıyorsunuzzz :roflol: :roflol: :roflol:

Yok anam nerdeee 2014 'ü bekliyoruz biz her şey için. İsteme, söz, nişan, düğün her şeyi 2014'e sığdırcaz inşallah kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben cumartesi o kadar hazırlık yaptım ya buluşamadık :((((

Kısmetse bugün buluşcaz

BEnimki bugün söz yüzüğü bakalım diyo

Annesi kuyumcunun biri ile anlaşmış bile :)

Gelişmleri yarın aktarırım

herkese günaydıınnnlar doğan güneş umut olsun :)

hadi ya yok canım ne yanlış anlaması benim için daha iyi olur ne tür zorluklarını beni beklediğini bilmem felan yaşayan insandan öğrenmem daha iidir.sonuçta tecrübe kounşuyor dimi ama:1:
makine mezunu gelince açıktan 4 ü tamamlıcak ama okuduğu bölümü sevmşyor babasının zoryla okumuş babasının tasaron firması alçı ,dekarasyon babsıyla çalışıyodu işim hazır felan diyor ama babasıylada hiç ii anlaşamıyor nasl olcak bilmem yani
1-2 ay çalışmıcam diyor sizce normal mi böle demesi
artı bizim buluşma imkanımız çok zor oluyor en basitinden bununla çok sorun yaşıcam :İ(

Sen eşittir benn :):)

Son düzenleme:
Sevdiceğimle biliyorsunuz pzar günü arkadaşımın düğününe gittik...

Ben üşütmüşüm hastaydım ama ona rağmen gittim.
Siyah çok şık bir lebise giydim altıma tapuklu ayakkabı şu ana kadar giydiğimin en yükseğiydi:) Ten rengi çorap be saçlarım lüle lüleydi.Hafifde bir makyaj yaptım...

Elbisemin önü hafif açıkdı olay oldu tabi.

Sonra beni öksürük tuttu.Dedim su alayım bari.Sevdiceğimle kalktık bana su aldık.Peçete aldık.Sonra dedik dışarımı çıksak çıktık dışarı.Ben üşüdüm tabi elbise kısa kolları açık.Sevdiceğimde takım giymişti çıkardı ceketini bana verdi.İncecik gömlekle kaldı.Sonra dedik çay içelim sevdiceğimle düğünü bıraktık çay içtik.

Dans müziği çalmadı belkide biz dışardayken çalmıştır.Paşam kalkıp oynamaz bende kalkmadım.Utandım açıkcası gözler bende.

Zaten o kadar tatlı olmuştuki bir ara kıskançlık damarım tuttu.Çok fena surat yaptım.
Sonrasında bu surat beni eve taksiyle bırakana kadar devam etti.
Çok agır konuştum ama kızlar.Bir daha benimle bir yere gelmeni kesinlikle istemiyorum dedim.
Seni seviyorum demen gözlerime bakman dokunmam bir anlam ifade etmiyor dedim.

Malum dönemdeyim ve sinirlerim aşırı bozuktu.Birde üşütmüşüm tüm sinirimi sevdiğimden çıkardım anlıcanız.

Dün ikimizde işe gitmedik.Buluşalım dedi tamam dedim.İkimizde buz gibiydik.sonra yan yana gelince herşey yine bitti.Gezdik tozduk.Akşama birlikde bizim eve alışveriş yaptık...

Ve bomba haber kardeşimle sevdiceğim dün akşam tanıştılar.Kardeşim beni almaya geldi sevdiğimde yanımda.Bunlar oturdular konuştular.Ben uzakta durdum.Sonra kalktık kardeşim bizden önce karşıya geçti.Biz arkada kaldık.Sevdiceğim kolumdan tutuyor filan kardeşimin bakışları görmeniz lazım:DAnneminde tanıştıklarından haberi vardı.Bir adım daha attık anlıcanız.

Kızlar ben cumartesi o kadar hazırlık yaptım ya buluşamadık :((((

Kısmetse bugün buluşcaz

BEnimki bugün söz yüzüğü bakalım diyo

Annesi kuyumcunun biri ile anlaşmış bile :)

Gelişmleri yarın aktarırım

herkese günaydıınnnlar doğan güneş umut olsun :)

aaa canım çok sevindim ne güzel hadi hayırlısı
ben sana anlatim resim

Back