2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Sessizlik sende iş konusunda sabırlı ol canım...

Kızlarında dediği gibi havaya para atcak değiller ya.
Birikime ihtiyacın var ve bunun içinde işe tabiyki.

Günaydınnn tatlışlarrr , Keyifler nasıl bakalımm zemuszemus

Nekss_cimm teşekkür ederim canım inş bu işe qirerde bizde rahata ererizALLAHın izniyle :Saruboceq:
Annenin ve kardeşinin senin yanında olmasına çok sewindimm... Erkek kardeşini tebrik ediyorumm çok medeni bir dawranışta bulunmuşş :1hug:
Bence bu akşam sewdiceqinle buluşunca yaşadıklarını, duygularını, kırqınlıklarını qüsel bi dille kırmadan anlat anlamasını saqla seni... Çünkü bilmio senin onu düşündüqünü yerimseniben

Sessizlik_cimm çok saoL canımm inş hayırlısıyla olurr...
ALLAH sanada yardım edicektir emin oL, belkide bu senin için bir sınaw öyle düşünn... Sıkma canını senin iş yerinde olanlar herkesin başına qelebilir, sen bunların üstesinden qeebilirsinn ben inanıyorumm sende inan... Bana dediqin qibi GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR canımm benimm üzme tatlı canını Şeniz

Merhaba kızlar, Nasılsınız ?
Bu gece rüyamda sevgilimi gördüm.Babamla tanışmıştı ve babam da onaylıyordu.Karakterini çok beğendim diyordu.İş bulalım sana falan diyordu.. Hayırlara yordum

İnşallah canım dularımız biliyorsun ki seninle...

Annem ve kardeşim konusunda bende mutluyum.
Sevdiğim konusuna gelince sanırım hakkı var.
Düşününce bende onun yanlız gitmesini istemezdim.
Diğer günler görüşüyoruz ama yol boyunca kısa oluyor.
Tam kavuştuk derken ayrılıyoruz.Ve ben son zamanda o kadar yorgun oluyorum ki kollarında uyuyorum her seferinde:)Sevdiğimde bu halime kıkır kıkır gülüyor.
Zaten ben akşam göreyim bu halimden eser kalmaz.Sıkıca sarılırım kollarında kaybolurum herşey geçer:)

Merhaba kızlar, Nasılsınız ?
Bu gece rüyamda sevgilimi gördüm.Babamla tanışmıştı ve babam da onaylıyordu.Karakterini çok beğendim diyordu.İş bulalım sana falan diyordu.. Hayırlara yordum

Bencede çok hayırlı bir rüya...
Ve umarım en kısa zamanda gerçekleşir canım.

kızlarrrr size bişey danışmam gerekiyor
şimdi benim sevgilim asker ve 12 gün kaldı konuma geliyim
2 hafta önce bana 1-2 haftaya kadar sana süpriz yapıcam dedi ısrar ettim sölemedi ben sana telefonda bişey sorucam sende cevap vericeksin dedi peki dedim
ertesi konuyu gündeme getirdim buda işte ben herşeyi planladım lütfen planımı bozma sölemicem dedi sadece şunu bil sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi bend eanlamamazlığa vudum tekrar sölemesini isedim oda sen bana atkı öremedin am ben senin başına çorap örüyorum dedi güldüm felan hafta sonuda işte ailenin evlenmeyi düşünüyor muusn diye sormuyor mu deid bende yok ailem sormuyor ama arkadaşlarımdan soran oldu dedim sen zaten 30 undan önce evlenmezsin dedi (ilk zamanlarda ben ona öyle söylüyorum oda 24-25 yaşında evleniceğini söledi bana)yoo o kadar değil dedim oda sen zaten dünden razıısn dedi bend ene alaka dediğimde ben sana evlenme tekliifi etsem sen bana hayır mı diceksin dedi bilmem felan dedim gülüştük
sizce süprizi ne olabilir ??
artı askeliğin ilk zamanalrada sözlenelim dediydi ben istemediydim erken diye ilişkimiz 15 aylık kızlar.biz 1 ay konuştuk ve askere gitti sevgilim izine geldiğind eburaya girmiş yazılarımı okumuş ben sözlenmek istiyorum diye yazmıştım oda bunu görünce ban niye sölemedin felan dediydi
yorumlarınıız bekliyoum kızlar.

Selam canım hoşgeldin aramıza...

Zaten askerden önce sözlenelim demiş ve sen istememişsin.
Ve burdaki sözlenmek istiyorum yazılarını okumuş ve bana neden söylemedin diye sormuş.Ve evlenmeyi düşünmüyor musun diye ailen sormuyor mu demiş?Ehh sen atkı öremedin ama ben senin başını bağlıcam süprizimi bozmada demiş.Ve teklif etsem hayır mı dersin demiş.

Hani tabi sevdiğini sen daha iyi tanırsın ama sanki bana evlenme teklifi edicekmiş gibi geldi.Umarım hakkınızda hayırlısı olur canımm haberlerinide bekliyoruz tabiyki...

hoşbulduk canım yorumun için çok teşekkür ederim
inşallah dediğin gibidir tatlım kime sorsam o şekilde söylüyor yani normalde biz böyle evlilik felan konuşmazdık hiç bu süprizin üzerinde sürekli böyle konuşmaya başladı
saol canım benim tabi canım burayada yazarım o kadar heyecanlıyımki 2 haftadır gözüme uyku girmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Heyecanını sonuna kadar paylaşıyoruz inan.
İnan anlattıklarından tek bir sonuç çıkıyor.
Bundan farklı olucağını düşünemiyorum.
Hem gelmesinin heyecanı hem de evlilik teklifiheyecanı çifte mutluluk.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…