• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

kizlar tesekkür ederim bakalim hayirlisi olsun
is aramaya basladim bile buldugum an burdan cikarim insaAllah
dualarinizi eksik etmeyin

siyah inci rüya görmüssün hayira yoralim hayir olsun insaAllah

tatlikis aramiza hosgeldin yalniz meltemcim bu topic 2011 sözlenenler icin 2012 yazmissin Allahmi söyletti kiz : (( hehehe

tatliks bencede evlilik teklifi olacak bu yani anlattiklarina göre baska bisey olmasi ikmansiz gibi geliyor..

hakkinda hayirlisi olsun insaAllah hersey gönlünce olur...
gelismelerden haberdar edersin : )

neks canim tabi ki senin art niyetin yoktur ama erkekler böyle iste : )

Burcum sende mi geldinnn delikafadulden

anam kız sende mi burdaydın:))

Heyecanını sonuna kadar paylaşıyoruz inan.
İnan anlattıklarından tek bir sonuç çıkıyor.
Bundan farklı olucağını düşünemiyorum.
Hem gelmesinin heyecanı hem de evlilik teklifiheyecanı çifte mutluluk.opuyorumnanaktan

aynen öyle canım çok saol valla çok iyi geldi bu banaopuyorumnanaktan

kizlar tesekkür ederim bakalim hayirlisi olsun
is aramaya basladim bile buldugum an burdan cikarim insaAllah
dualarinizi eksik etmeyin

siyah inci rüya görmüssün hayira yoralim hayir olsun insaAllah

tatlikis aramiza hosgeldin yalniz meltemcim bu topic 2011 sözlenenler icin 2012 yazmissin Allahmi söyletti kiz : (( hehehe

tatliks bencede evlilik teklifi olacak bu yani anlattiklarina göre baska bisey olmasi ikmansiz gibi geliyor..

hakkinda hayirlisi olsun insaAllah hersey gönlünce olur...
gelismelerden haberdar edersin : )

neks canim tabi ki senin art niyetin yoktur ama erkekler böyle iste : )

canım çok teşekkürler inşallah öyle olur bakalım beklicez görücez haberdar edeim merak etme tatlım
umarım sende bir an önce iş bulabilrsin canım

Kıskançlık tiriplerine alışkın olmadığım için tavrı dokundu açıkcası.
Ama sabahki kadar kızgın değilim.Öğlen yine her zamanki gibi haberleştik.
O kadar çok özledim ki aslında ona hak veriyorum.Biz ayrı duramıyoruz.
Canımdan can o benim

İş aramakla en güzelini yapmışsın.Umarım gönlüne göre bir iş bulursun canım.

kıskançlık tiriplerine alışkın olmadığım için tavrı dokundu açıkcası.
Ama sabahki kadar kızgın değilim.öğlen yine her zamanki gibi haberleştik.
O kadar çok özledim ki aslında ona hak veriyorum.biz ayrı duramıyoruz.
Canımdan can o benim

iş aramakla en güzelini yapmışsın.umarım gönlüne göre bir iş bulursun canım.

canım siz ayrı şehirlerde misiniz?

canım siz ayrı şehirlerde misiniz?

Yok canım biz aynı şehirlerdeyiz.
Benim sevdiğim mart ayında askerden geldi.
Ve aynı ay ilişkimize başladık.
İlk 5 ay annesini akrabaları ziyarete gitti iş konusu için bekledik.
Bu süre içinde tabi hergün görüştük bazen günde iki kere dahi görüştüğümüz oldu.
Şimdi sevdiğim işe girdi.Görüşmeler haftada iki yada üçe düştü.
Oda bana onun sitemini yaptı dün.haftaya pazara kadar nasıl bekleriz demişimde.Hayalleri kırılan çocuk gibi olmuşda.Birde düğüne gidicem yoğun çalıştığı için gelemicek arkadaşımın düğünü.Nasıl çift gidilmesi gereken bir yere tek gider mişim...

Biz allah nasip kısmet ederse ekim sonu kasım başı gibi aileleri tanıştırıcaz ve sözlenicez.Her iki aileninde haberi var.Tabi benim babamın daha haberi yok.delikafadulden

çok saol canım iyiki gelmişim bu topice artık bir buda bir şafak panomdayım

ee çeyiz işleri ne durumda canım?

Canım bana kalsa en az 5 yıl daha evlenmeyi planlamıyordum.
Bizimki çok ani oldu.15 ay içinde hem söz hem nişan hemde düğün yapıcaz allah nasip kısmet ederse...

Ben ufaktan ufaktan başladım.
Bu hafta sevdiceğime teflon tencere takımı alcaz mesela:)
birde yakın zamanda sözü atlattıkdan sonra çatal bıçak takımı günlük yemek takımı misafir yemek takımını ve kahvaltı setinide alıcam.

Sende durumlar nasıl?Ailen biliyor mu?Hazırlıklara başlandı mı?

Bu süre içinde tabi hergün görüştük bazen günde iki kere dahi görüştüğümüz oldu.
Oda bana onun sitemini yaptı dün.haftaya pazara kadar nasıl bekleriz demişimde.Hayalleri kırılan çocuk gibi olmuşda.Birde düğüne gidicem yoğun çalıştığı için gelemicek arkadaşımın düğünü.Nasıl çift gidilmesi gereken bir yere tek gider mişim...

Biz allah nasip kısmet ederse ekim sonu kasım başı gibi aileleri tanıştırıcaz ve sözlenicez.Her iki aileninde haberi var.Tabi benim babamın daha haberi yok.delikafadulden

Nasıl tanıştın nekss bu arada :)

OYY OYYY BAYA DOLMUŞ GALİBA SEVGİLİN ODA ÖZLÜYOR SENDE ÖZLÜYOR AMA ARAYA İŞ GİRİNCE MALESEF GÖRÜŞMELER AZALIYOR düğüne gelince haklı aslında o da yanında olmak istiyor sende beraber gitmek istiyorsundur ama işte erkekleri bunları anlıyamıyrlar.

oyy oyy ne güzel canım hadi bakalım hayırlısı darısı başıma:)

Canım bana kalsa en az 5 yıl daha evlenmeyi planlamıyordum.
Bizimki çok ani oldu.15 ay içinde hem söz hem nişan hemde düğün yapıcaz allah nasip kısmet ederse...

Ben ufaktan ufaktan başladım.
Bu hafta sevdiceğime teflon tencere takımı alcaz mesela:)
birde yakın zamanda sözü atlattıkdan sonra çatal bıçak takımı günlük yemek takımı misafir yemek takımını ve kahvaltı setinide alıcam.

Sende durumlar nasıl?Ailen biliyor mu?Hazırlıklara başlandı mı?

canım çok hızlı davranmıyor muusnuzen azından 1 yıl nişanı kalsaydıız onun ailesini felan bakardın iyice içlerine girerdin yinede ben karılıyım siz daha ii bilirsiniz
hadi bakalım devamı gelir
bende durumlar şöle annem ablam kuzenlerim biliyor fakat annemiablam istemiyor ben kaan askerdeyken almaya başladım 1 arzumun çaycısını aldım,3 tane nevresim takımı aldım 2 tanede hamam takımım var 2 tane havlum var 1 tane tupperdan prenses tacı aldım canım bu kadar şimdilik

Nasıl tanıştın nekss bu arada :)

Bazen insan en yakındakilerinden bile uzak olmak ister ya bende öyle bir dönem içindeydim.Bu dönem içinde şirketteki arkadaşlarında vasıtasıyla müze,saray gezilerine katılmaya başladım.Aynı ilden ama farklı ilçelerden genci yaşlısı bir araya geliyordu.Sevdiceğimde ordaki ortamı çok iyi bilen biri.Ama o dönemde askerdeymiş hiç katılamadı.Ordaki arkadaşımın vasıtasıyla mailleşmeye başladık.Ama toplu halde bire bir değil.Sonra birgün direk mail attı bende işime geldiğinde cevp veriyordum:)Sonra askerden geldi.Yine haberleştik tabi.Ben dedim evden dışarı hiç çıkmıyorsun bir çık gez dolaş.
Tamam o zaman çıkayım senin yanına geleyim dedi.Çay içeriz dedi.Tamam dedim.Ama tabi ben gelmez sanıyorum.Ertesi gün oldu bu akşam geliyorum dedi.Bende bu akşam olmasın yarın olsun dedim.Sevdiceğimde tamam yarında olur ama bu akşam da olsun bak evden dışarı çıkıyorum dedi tamam dedi.

Sonra ilk tel konuşması ve buluştuk.Öyle farklı bir elektirik vardıki sanki dersiniz yıllardır tanışıyoruz.Ben gözlerinin içine dahi bakamadım.Sonra ikinci gün yine görüştük.Ben bir keresinde çok fazla ağladığım bir yer vardı.Laf arasında gel sana orayı götereyim dedim.Oturduk taşın üzerine ben anlatıyorum bıcır bıcır.Kolunu omzuma attı ben tabi şoklarda.Ama öyle güven duydum ki yinede indirdim elini.Eli elime değdi içim gitti.Dedim kızım kendine gel ilişkiye başlamak asla olmaz.Ki kendi kendine gelin güvey oluyorsun diyorum yine içimden:) Sonra vapura bindik.Karanlık köprü ışıklanmış deniz kokusu.Öyle sessizce oturarak dışarda gittik.Ama bir ara çok istedim keşke başımı omzuna yaslayabilsem diye.

Sonra ben dedim ki artık görüşmeyelim.O kadar korktum ki kalbim daha ilk günden çarpmaya başlamıştı zaten.Sonra sevdiceğim önüme geçti.Lütden dedi hafta sonu düşün pazartesi tekrar konuşalım söz veriyorum hafta sonu aramıcam seni.2 yıl mı demiştin tamam 2 yıl sonra evlenirz.Söylediklerini duyuyordum ama o an benimle gözleri konuşuyordu.Ve tamam dedim...:asigim:

Yani 11 Martta yüz yüze tanıştık 12 Martta sevgili olduk 31 Martta yüzükle evlenme teklifini aldım.Hemde ağladığım diye gösterdiğim yerde başladığımız yerde...Ve o günlerden buğüne geldik...

OYY OYYY BAYA DOLMUŞ GALİBA SEVGİLİN ODA ÖZLÜYOR SENDE ÖZLÜYOR AMA ARAYA İŞ GİRİNCE MALESEF GÖRÜŞMELER AZALIYOR düğüne gelince haklı aslında o da yanında olmak istiyor sende beraber gitmek istiyorsundur ama işte erkekleri bunları anlıyamıyrlar.

oyy oyy ne güzel canım hadi bakalım hayırlısı darısı başıma:)

Hiç sorma heralde yorgunluğun etkisiyle bana patladı.
Bu akşam görüşücez bakalım neler olacakkötükedihüso

Bazen insan en yakındakilerinden bile uzak olmak ister ya bende öyle bir dönem içindeydim.Bu dönem içinde şirketteki arkadaşlarında vasıtasıyla müze,saray gezilerine katılmaya başladım.Aynı ilden ama farklı ilçelerden genci yaşlısı bir araya geliyordu.Sevdiceğimde ordaki ortamı çok iyi bilen biri.Ama o dönemde askerdeymiş hiç katılamadı.Ordaki arkadaşımın vasıtasıyla mailleşmeye başladık.Ama toplu halde bire bir değil.Sonra birgün direk mail attı bende işime geldiğinde cevp veriyordum:)Sonra askerden geldi.Yine haberleştik tabi.Ben dedim evden dışarı hiç çıkmıyorsun bir çık gez dolaş.
Tamam o zaman çıkayım senin yanına geleyim dedi.Çay içeriz dedi.Tamam dedim.Ama tabi ben gelmez sanıyorum.Ertesi gün oldu bu akşam geliyorum dedi.Bende bu akşam olmasın yarın olsun dedim.Sevdiceğimde tamam yarında olur ama bu akşam da olsun bak evden dışarı çıkıyorum dedi tamam dedi.

Sonra ilk tel konuşması ve buluştuk.Öyle farklı bir elektirik vardıki sanki dersiniz yıllardır tanışıyoruz.Ben gözlerinin içine dahi bakamadım.Sonra ikinci gün yine görüştük.Ben bir keresinde çok fazla ağladığım bir yer vardı.Laf arasında gel sana orayı götereyim dedim.Oturduk taşın üzerine ben anlatıyorum bıcır bıcır.Kolunu omzuma attı ben tabi şoklarda.Ama öyle güven duydum ki yinede indirdim elini.Eli elime değdi içim gitti.Dedim kızım kendine gel ilişkiye başlamak asla olmaz.Ki kendi kendine gelin güvey oluyorsun diyorum yine içimden:) Sonra vapura bindik.Karanlık köprü ışıklanmış deniz kokusu.Öyle sessizce oturarak dışarda gittik.Ama bir ara çok istedim keşke başımı omzuna yaslayabilsem diye.

Sonra ben dedim ki artık görüşmeyelim.O kadar korktum ki kalbim daha ilk günden çarpmaya başlamıştı zaten.Sonra sevdiceğim önüme geçti.Lütden dedi hafta sonu düşün pazartesi tekrar konuşalım söz veriyorum hafta sonu aramıcam seni.2 yıl mı demiştin tamam 2 yıl sonra evlenirz.Söylediklerini duyuyordum ama o an benimle gözleri konuşuyordu.Ve tamam dedim...:asigim:

Yani 11 Martta yüz yüze tanıştık 12 Martta sevgili olduk 31 Martta yüzükle evlenme teklifini aldım.Hemde ağladığım diye gösterdiğim yerde başladığımız yerde...Ve o günlerden buğüne geldik...

VAY BE BU KADeR DEĞİLDe NE ŞİMDİ opuyorumnanaktan

Farklı illerden olup ta tanışan çiftleri merak etmişimdir o yüzden sordum yerimseniben

Son düzenleme:
canım çok hızlı davranmıyor muusnuzen azından 1 yıl nişanı kalsaydıız onun ailesini felan bakardın iyice içlerine girerdin yinede ben karılıyım siz daha ii bilirsiniz
hadi bakalım devamı gelir
bende durumlar şöle annem ablam kuzenlerim biliyor fakat annemiablam istemiyor ben kaan askerdeyken almaya başladım 1 arzumun çaycısını aldım,3 tane nevresim takımı aldım 2 tanede hamam takımım var 2 tane havlum var 1 tane tupperdan prenses tacı aldım canım bu kadar şimdilik

Bizim olayımız tamamen kardeşime bağlı canım...
Kardeşim kasımda askere gidiceği için gitmeden önce söz istiyoruz.
Kardeşim izne geldiğinde nişan olcak.Usta birliğindeki izninde.
Kardeşim askerden gelincede düğün...

Yani 15 ay askerlik desek geldiğinden en az 3 ay sonrada düğün desek 18 ay yapıyor hepsi.Şöyle bir durumumuz var bizim.Ailesiyle iç içe olma şansım yok.Annesi orduda yaşıyor.Evleri de zaten orda.Ablası eşiyle batmanda görevde.Babası vefat etmiş.Sevdiceğimde burda teyzesinde kalıyor.Zaten o nedenle ailesi de kendiside biran önce olsun istiyor...

Çünkü okul bitti,askerlik bitti,işe girdi.Ondan yana beklemesi için bir neden yok.Ama benim tek kardeşim var ve ben onun askerden gelmesini beklicem.Mecbur sevdiğimde beklicek.

vayyyy be gerçekten insanın ne zaman tanışıcağı hiçbelli olmuyr gönül işte hertürlü herçeşidine koanbiliyor
allah ayırmasın mutlulukar tatlım ne güzelmiş ya

VAY BE BU KADeR DEĞİLDe NE ŞİMDİ opuyorumnanaktan

Farklı illerden olup ta tanışan çiftleri merak etmişimdir o yüzden sordum yerimseniben

:):)

Canım inan gerçekden kader...
Normalde annesiyle orduya dönücekti ama dönmedi.
İstanbulda kaldı.Annesine ilk günlerden durumu açıkladı.
Ve sadece ziyaretine gitti.Gerçekden büyük fedakarlık yaptı.

Ben gitsende beklerim dedim dayanama dedi.
Kızlar inanın papatya seviyorum dedim diye.
Her buluşmada papatya getirdi.Bir tane bile olsa.
Adada bana kocaman bir buket yaptı tek tek topladı.
Dizlerinin üzerine çöküp seni seviyorum diyerek verdi.
Kalabalıkdı ama kimseden çekinmiyor.Sonuna kadar yaşıyor duygularını.
Canımdan can o benim bak anlattıkça sinirimde geçiyor.kaydirigubbakcemile3

Sizin nasıl başladı nasıl tanıştınız?Bende aşk hikayelerini okumaya bayılıyorum.

vayyyy be gerçekten insanın ne zaman tanışıcağı hiçbelli olmuyr gönül işte hertürlü herçeşidine koanbiliyor
allah ayırmasın mutlulukar tatlım ne güzelmiş ya

Amin canım cümlemizi inşallah.

Sende bir ay sonra sevdiğini askere göndermişsin.
Sizin nasıl başladı?Asker beklemeyi göze almak zordur...
Allahım her daim mutlu etsin inşallah

Bende tanışma hikayemizi anlatayıp kızlar

Ben lise de o zamanlar yolda yürüyorduk 3 kız arkadaş ama nasıl gülüyoruz öyle böyle değil arkadaş beni ittiriyo ben kaldırımdan düşüyorum falan :)))))

Bu bizi yol boyu takip etmiş ara sokağa girdik arkamızdan biri sesleniyo bakar mısın diye,

Sağolsun bizim kızlar dönüp baktım 2 arkadasım üstüne alındı ben hiç bakmıyorum arkilerim benden daha güzel genlede onlara teklif gelirdi :)

Sevgilim dedi 2 niz değil en baştaki sen dedi hayatımda o kadar utandığım bir anı hatırlamıyorum :kedi:

5 dk konuşalım dedi neyse konuştuk isimlerimiz sorduk birbirimize çıkma teklif etti tabi ben kabul etmedim

Neyse ertesi gün benim okulun önünde bu ama yanıma falan gelmedi,arkadasım da dediki sokakta gelen teklif ten ne hayır dün sana bugün başka bir kız bulmaya gelmiştir dedi,çok üzüldüm eyvahedigeldismile
Neyseki o gün o beni görmemiş arkamdan geldi tanışalım dedi

konuştuk işte o kadar çok ortak özelliğimiz çıktıki hatta sen yıllar önce kaybettiğim kardeşim olmayasın espirisi bile oldu aramızda :))))))))

Neyse çok güzel bir 6 ay yasadık çıktık ama bunun ilk sevgilisi vardı unutamıyordu bende hissediyorsum birgün buna bitti dedim ve ayrıldık...
2 yıl ayrı durduk ama hergün karşılasırdık ben hiç bakmazdım çok acı bir 2 yıldı kızlar
O da beni sevdiğini ayrılınca anlamış 2 yıl boyunca baktıgı her kızda beni görmüş

2 yıl sonra o tanıştığızda yolda durdum birgün aynı durduk konuştuk ve barıştık ama o an görmenizi çok isterdim heyecandan nasıl titriyordu...Kısmetse evlencez artık...çok aşığım çoookk :asigim:

Son düzenleme:
Bu arada unutamadğı kızla tesadüf eseri tanıştık çok çocuksu bir aşkmış

Hatta arada o kz rast geliyo gülüyoruz ay ne salakmışım diyorum

BEnim sevgilimin geçmşi bayag kabarık kızlar yolda aynı günde 2 3 tane eski sevgilisinin rast geldiği olur

Hala bazıları dik dik bakar sinirler

NOT:büyük konuştm kızlar yolda teklif alıp kabul eden salak var mıdır acaba deedim haftasına bu olay geldi başıma :)

Çok güzel günler yasadım onunla ya eskişehir istanbul bilecik gezdik beraber bu aşkın içine askerlik üniversite iş bulma herseyi sığdırdık aramızda bu kadar büyük aşk olmasa gelemezdik bu kadar..2 yıl sonra barıştık ve ben 3 ay sonra üniversiteye gittim.Bunca emekten sonra sevgilimle kavuşamamak kahreder beni ama kısmet yinede...

Son düzenleme:
Back