Az önce sevdiceğimin dedesini aradım.
Önce annanesiyle konuştuk.Diyorki annene babana söyledin mi?Baban ne diyor?
Görümcen geldi bir hafta kalcak sonra kaynanan söz için istanbula gelcek diyor.
Sonra dedesini istedim telefona gelin arıyor bey diyor:)Dedesiyle konuştum.Kalim küt küt kısım diyor inşallah sorun çıkmaz diyor.Hep mutlu olun diyor.Kardeşin askere gitcek ya inşallah sorun yaşamazsınız diyor.Kaynananla ne göndereyim sana diyor...
Teyzen gelcek nasıl gelcek size diyor.Dedim ben alıcam merak etmeyin dedim.Tamam gelinim diyor.
Herşeyden önce bu kadar tatlı insanları nasıl kırabilirim ki.Çok duygulandım...
bende hayatta bana şunu şunu alın demem hiçbir şekilde yanlış birşey içlerinden ne geçerse alsınlar benim dememle almamalılar bizde ne istersek onlara alırız
Senin iş kesin olur,erkek evi bu kadar hazırlık yapmış en kısa zamanda babana aç konuyu netleştir yerimseniben
ayy ne güzel ne kadar mutlulardır dedeleri torunlarının mürvetini görmek
Evet çok mutlular...Dedesi özellikle nasıl hevesli anlatamam.
Bundan önceki konuşmadada gelinim seni karşıma alsam doya doya baksam diyordu.
Konuşmamı ses tonumu çok beğenmişler.Resimde gönderdik dedesinde:)
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İnş hep böyle dewam eder canım yhaa... Çok sewiniyorumm inan senin adına...:1hug:
Ben geldim kızlar...
Nasıl sinirlerim bozuk anlatamam sitres atayım diye geldim...
Liseden bir arkadaşımın düğünü var.Kızın annesi yok aileden doğru düzgün kimse yok.Nişanına gittim düğününede aylar önceden konuştuk tamam dedik.3,4 hafta önce yine konuştuk.Tamam dedik.
Ben tarihi unutmuşum.Buğün arkadaşımla konuşurken hatırlattı ne alalım filan diye.Destek amaçlı gitcez.Neyse öğrenir öğrenmez sevdiğime söyledim.Dedim böyle böyle elbise bakıcam hayatım düğün var pazar günü sende gel diye.Yok mu kıyafetin hayatım dedi.yok hayatım herkes şık olcak dedim.
Kuförede gideriz heralde dedim.Arkadaşımın erkek arkadaşı yada lisede arkadaşım arabayla alır dedim.Hani yoğun çalışcakmış sevdiğim çift vardiya yapcakmış pazarda kursu var gelir misin dediğimde bakarız dedi.Hani çocuklar alcak dedim ki otobüse binmicem manasında içi rahat etsin diye.Yorgundur zorlamiyim dinlensin diye...
Ama paşam bana hem kızmış hemde kıskanmış.Neden anlamadım dedim.?Nasıl düğün tarihini unuturmuşum çift gidilmesi gerekken bir yermiş.Ama ben önceden haber vermediğim için kendini hazırlamayabilirmiş.Nasıl beni arkadaşım alırmış...Çok rahat söylüyormuşum..
Yahu 4 kızız zaten.Paşam sırf yorgundur diye yüklenmiyorum ısrar etmiyorum.Ki iki kere söyledim gel diye.Ben daha ne yapayım.Konuşmicam ama müsade istedim oda kızgın hala kızcak ne varsa tamam dedi.Yazmıcam burnu sürtsün...Sinirlerim tepemde yemin ederim.
İyi akşamlarr tatlımm...
Kısaca ERKEKLER diyorum başka bişi demiyrumm... Söylenecek bişi yok çünkü konuşma burnu surtsun az...
Bende benimkine baqırdım çaqırdımm bıktım senden dedimm, hatta nefret ediyorum bile dedimm...
Canını sıkma canımm anlıycaktır eminim senii , üzülme senn emi opuyorumnanaktan
Canım inan ne yaptım bilmiyorum.
Ömrümde böyle saçma kıskanlık görmedim.
Hayır çağırmasam haklı ama çağırdım.
Unutmuşum yani hatırlasam kesin söylerdim.
Giyincem kuaföre gitcem ya sırf ondan böyle yapıyor biliyorum.
Sende sıkma canını canım ya bak ben sana söylüyorum aynı dönemlerden geçtik.
Atlatılıyor.Atlatıllmıyor değil sadece biraz sabır.
Sen bişey yapmadın canım bu konuda için rahat oLsunn... Sıkma canını benim böyle zamanlarda yaptıqım bişe war emin oL çok işe yarıyo... Hiç bişe düşünmemeye çalış şimdi we uyu sabah kalkınca çok huzurlu olcaksınn emin oL böylece sewdiceqinlede olumsuz şeyler yaşamıcaksınn karışılıklı anlaşıp orta yolu bulcaksınızz kaydirigubbakcemile5
Bana qeLincede tam 8.5 ay oLdu sabır sabır diyorumm artık ne anlayış kaldı ne de başka bişi hele buqünlerde patlamaya hazır bi bomba qibiyim huzurum kalmadı resmenn...
Bi iş bulmuş terlikçide hiç sormadım bile ne yapcan nerde die... Git konuş dedim hayırlısıysa olsun dedimm.. İşte bu kadar ben şimdi hiç bişe düşünmeden uyucam yorgunumm:)
Şimdilik iyi geceler canlarımmm, hepinize tatlı rüyalarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?