2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Senin iş kesin olur,erkek evi bu kadar hazırlık yapmış en kısa zamanda babana aç konuyu netleştir yerimseniben

bende hayatta bana şunu şunu alın demem hiçbir şekilde yanlış birşey içlerinden ne geçerse alsınlar benim dememle almamalılar bizde ne istersek onlara alırız

Allaha şükür bizdede şunlar şunlar alıncak diye bir adet yok.
Ki ne ben ne ailem asla öne sürmezler.Sordular ama bir şey istemeyiz dedim.
Yüzükleri zaten kendimiz alcaz.Sevdiğim birde bana kolye almayı düşünüyormuş.
Onuda kendi söyledi ben hiç bir şey söylemedim ki hayatta söylemem.

Senin iş kesin olur,erkek evi bu kadar hazırlık yapmış en kısa zamanda babana aç konuyu netleştir yerimseniben

Ahh canım ahhh diyorum ya erkek tarafı sözü geçti nişanı düğünü soruyor.
Geçen gün kuzeni geldi sevdiğimin konusu geçmiş tabi anında sormuşlar tanışalım demişler.Onlar hazırlar.

esmer sende haklisin tabi ki ama bu kadar üzme kendini lütfen...
ne zaman görüsme imkaniniz olacak tahmin edebiliyormusun?
mesela bak not edebilirsin ona söylemek istedigin herseyi...
o an heyecandan sinirden üzüntüden belki unutursun diye hani...
ama ben inaniyorum Allahin izniyle bu zor günleri atlatacaksiniz...

Aleyküm selam canımmm , inş işlerin yoluna qirer yha sende üzülmezsin bu kadarr ama ben inanıyorumm bu iyi kalbinle herşeyin üstesinden qelceksin senn :teselli:
Ne zaman qörüşürüs bilemiyorumm walla, bana kalırsa yarınn qörüşebiliriss...
Bi müsait zamanını bulup aramaya çalışcam buqün, ewde olursa paşam konuşurus netleştirriz die düşnüyorumm... Ama ki bi daha dışarda desinler işte o zaman ben biliyorumm yapıcaqımı klava: yine sinirlendimm yhaa off off mafoldumben

Evet çok mutlular...Dedesi özellikle nasıl hevesli anlatamam.
Bundan önceki konuşmadada gelinim seni karşıma alsam doya doya baksam diyordu.
Konuşmamı ses tonumu çok beğenmişler.Resimde gönderdik dedesinde:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

İnş hep böyle dewam eder canım yhaa... Çok sewiniyorumm inan senin adına...:1hug:

bende qeldimmmmm işte burdayımm....

Aynen yha acayip sıkıldımm çıkıp qezmek tozmak istiyorumm bunaldım burdaa....

ay ne tesadüf bende çok sıkıldım eve gitmek istiyorum yaaa eve giderkende geze geze gidicem havada bunaltıcı sıcak yağmur yağacak galiba sıkıldım bende

Ben geldim kızlar...

Nasıl sinirlerim bozuk anlatamam sitres atayım diye geldim...

Liseden bir arkadaşımın düğünü var.Kızın annesi yok aileden doğru düzgün kimse yok.Nişanına gittim düğününede aylar önceden konuştuk tamam dedik.3,4 hafta önce yine konuştuk.Tamam dedik.
Ben tarihi unutmuşum.Buğün arkadaşımla konuşurken hatırlattı ne alalım filan diye.Destek amaçlı gitcez.Neyse öğrenir öğrenmez sevdiğime söyledim.Dedim böyle böyle elbise bakıcam hayatım düğün var pazar günü sende gel diye.Yok mu kıyafetin hayatım dedi.yok hayatım herkes şık olcak dedim.
Kuförede gideriz heralde dedim.Arkadaşımın erkek arkadaşı yada lisede arkadaşım arabayla alır dedim.Hani yoğun çalışcakmış sevdiğim çift vardiya yapcakmış pazarda kursu var gelir misin dediğimde bakarız dedi.Hani çocuklar alcak dedim ki otobüse binmicem manasında içi rahat etsin diye.Yorgundur zorlamiyim dinlensin diye...

Ama paşam bana hem kızmış hemde kıskanmış.Neden anlamadım dedim.?Nasıl düğün tarihini unuturmuşum çift gidilmesi gerekken bir yermiş.Ama ben önceden haber vermediğim için kendini hazırlamayabilirmiş.Nasıl beni arkadaşım alırmış...Çok rahat söylüyormuşum..

Yahu 4 kızız zaten.Paşam sırf yorgundur diye yüklenmiyorum ısrar etmiyorum.Ki iki kere söyledim gel diye.Ben daha ne yapayım.Konuşmicam ama müsade istedim oda kızgın hala kızcak ne varsa tamam dedi.Yazmıcam burnu sürtsün...Sinirlerim tepemde yemin ederim.

İyi akşamlarr tatlımm...
Kısaca ERKEKLER diyorum başka bişi demiyrumm... Söylenecek bişi yok çünkü konuşma burnu surtsun az...
Bende benimkine baqırdım çaqırdımm bıktım senden dedimm, hatta nefret ediyorum bile dedimm...
Canını sıkma canımm anlıycaktır eminim senii , üzülme senn emi opuyorumnanaktan

Canım inan ne yaptım bilmiyorum.
Ömrümde böyle saçma kıskanlık görmedim.

Hayır çağırmasam haklı ama çağırdım.
Unutmuşum yani hatırlasam kesin söylerdim.
Giyincem kuaföre gitcem ya sırf ondan böyle yapıyor biliyorum.

Sende sıkma canını canım ya bak ben sana söylüyorum aynı dönemlerden geçtik.
Atlatılıyor.Atlatıllmıyor değil sadece biraz sabır.

Sen bişey yapmadın canım bu konuda için rahat oLsunn... Sıkma canını benim böyle zamanlarda yaptıqım bişe war emin oL çok işe yarıyo... Hiç bişe düşünmemeye çalış şimdi we uyu sabah kalkınca çok huzurlu olcaksınn emin oL böylece sewdiceqinlede olumsuz şeyler yaşamıcaksınn karışılıklı anlaşıp orta yolu bulcaksınızz kaydirigubbakcemile5

Bana qeLincede tam 8.5 ay oLdu sabır sabır diyorumm artık ne anlayış kaldı ne de başka bişi hele buqünlerde patlamaya hazır bi bomba qibiyim huzurum kalmadı resmenn...
Bi iş bulmuş terlikçide hiç sormadım bile ne yapcan nerde die... Git konuş dedim hayırlısıysa olsun dedimm.. İşte bu kadar ben şimdi hiç bişe düşünmeden uyucam yorgunumm:)

Şimdilik iyi geceler canlarımmm, hepinize tatlı rüyalarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ahh birde ben düşünmemeyi başarsam ne güzel olucak.
Ama bu gece bana uyku yok.

Sevdiğinin iş bulmasına çok sevindim umarım hayırlısıyla olur sizde rahat edersiniz canım.

Kızlarr benim durumdaki gelişmeler...

Dizi izliyorduk kardeşimle istemeden konu açıldı.
Bende dedim ekim sonu gibi gelcekler kasımda olcak yaşarsın diye.
Nasıl yani dedi ciddi misin dedi.
Evet dedim.Annemi çağırdı.
Konsey toplantı.Ve uzun sohbetler sonucunda karar verildi.

Kardeşim sevdiğimle tanışmak istedi.
Ve annemde onay verdi.
Arkama ikisini aldım ve babam konusunda destek olucaklar bana:)

Her ne kadar kızgın olsamda sevindim bu duruma.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…