• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoşgeldin o zaman :1:

İyi demek adetten olmuş sen nasılsın naptın babanla konuşabilidin mi ? :34:

of of yok:30:
bana habire seni kars'a vereceğim seni bingöl'e vereceğim deyip duruyor annem de kars bingöl deyip de çıkmasın sonra falan diyor
valla ben diyorum anneme zamanında babam çok büyük konuştu:9:

noldu bitanem enişteyle? :26:

Nolcak ?

Akşam söylemiştim ya canım bugün belki buluşabiliriz işte olacak die ama öyle olmadı işleri bitmiş ve sabah 12 de burdaydılar... Ama biz buluşamadık neden çünkü sevgilim olcak hain çokk yorgunmuşş parasıda taşsa gelemezmiş ben gideymişim onlara :57:
Gitmedim tabi haa gitmediğim yer mi hayır ama biliyor annemi nasıl gidebilirim vesselam bir ton laf saydım sonrasında teli fırlattım 2 kez kırıldı arkası yok ve şuanda çekmiyor zordan duruyor... 10 saattirde bu durumda :59:
gün boyu bi ağladım bi durdum şimdi gözlerim cayır cayır yanıyor... Hal kalmadı benimle ağlamalarım yüzünden annemle bi ton kavga etmemizde cabası.
Olan işte bu yavru ceylanımm :5::5::5::5:

Nolcak ?

Akşam söylemiştim ya canım bugün belki buluşabiliriz işte olacak die ama öyle olmadı işleri bitmiş ve sabah 12 de burdaydılar... Ama biz buluşamadık neden çünkü sevgilim olcak hain çokk yorgunmuşş parasıda taşsa gelemezmiş ben gideymişim onlara :57:
Gitmedim tabi haa gitmediğim yer mi hayır ama biliyor annemi nasıl gidebilirim vesselam bir ton laf saydım sonrasında teli fırlattım 2 kez kırıldı arkası yok ve şuanda çekmiyor zordan duruyor... 10 saattirde bu durumda :59:
gün boyu bi ağladım bi durdum şimdi gözlerim cayır cayır yanıyor... Hal kalmadı benimle ağlamalarım yüzünden annemle bi ton kavga etmemizde cabası.
Olan işte bu yavru ceylanımm :5::5::5::5:

ah benim bitanem senin bu sevdiceğin yokmu seni cileden çıkarıyor benide aynı şekilde çünkü seni üzdüğü için niye böyle yapıyor anlamadım gitti ya bu cocuk seni seviyormu insan sevdiğini 5 dakika bile olsa gelip görür nedir senin bu çektiğin anlamadım gitti sinirlendim şuan vallaha kusura bakma canım :57:

yok ya bingöllü
yani sadece bir yeri söylemiyor yani bilmem oranın şunu meşhur vs deyip duruyor
ama sene çıkmadan demeyi düşünüyorum artık

Hımm belki biliyordur da sana zarf atıp duruyordur hani söyle gibisinden olamaz mı :26:
Söyle artık canım yha sende bu kadar korkma nolcak ki ? :52::52:

ah benim bitanem senin bu sevdiceğin yokmu seni cileden çıkarıyor benide aynı şekilde çünkü seni üzdüğü için niye böyle yapıyor anlamadım gitti ya bu cocuk seni seviyormu insan sevdiğini 5 dakika bile olsa gelip görür nedir senin bu çektiğin anlamadım gitti sinirlendim şuan vallaha kusura bakma canım :57:

1 saat yol çekip buraya gelmesi gerekiyor , o da bugün buraya gelemezmiş ben gideymişim öyle diyor... Ne olur diyor gelsen 1 - 2 saat kalsan yanımda yorgunum anla diyor... Ama beni anlayan yok :57:
Şimdi napcam ben ?? Telde çekmiyor zaten , bide çok özledimmm :69:

Hem kırgınım hemde çok özledim napcam şimdi ?? :5::5:

Hımm belki biliyordur da sana zarf atıp duruyordur hani söyle gibisinden olamaz mı :26:
Söyle artık canım yha sende bu kadar korkma nolcak ki ? :52::52:

söylesem bu evde duramayız herhalde:27:
korkunun ecele faydası yok söyleyeceğim yani öyle ya da böyle öğrenecek
ya bir de zor gelir vermek ablamlar falan evlendi gitti kaç senedir ben varım yanlarında
annem bile biraz istemiyor gibi ben de üzülüyorum ama napim doğanın kanunu bu
:12:

Son düzenleme:

söylesem bu evde duramayız herhalde:27:
korkunun ecle faydası yok söyleyeceğim yani öyle ya da böyle öğrenecek
ya bir de zor gelir vermek ablamlar falan evlendi gitti kaç senedir ben varım yanlarında
annem bile biraz istemiyor gibi ben de üzülüyorum ama napim doğanın kanunu bu
:12:

Nie evde duramazsınız kızz ? :53:

Evet bı bakıma öle , hem ağlarım hem giderimm...

Benim 1,5 ay önce dayımın kızı evlendi halaa ağlıyor meselaa , tabi o biraz abarttı ama nese :52: Gelin bu bizde öle olcezzz :69::5:

Nie evde duramazsınız kızz ? :53:

Evet bı bakıma öle , hem ağlarım hem giderimm...

Benim 1,5 ay önce dayımın kızı evlendi halaa ağlıyor meselaa , tabi o biraz abarttı ama nese :52: Gelin bu bizde öle olcezzz :69::5:

yani evde duramayız derken
demiştim ya bingöllü'ye vermem etmem falan diye tartışma yani:))
ama yeri geliyor çok istiyorum sevdiğim olsun yanımda dünya vız gelir vs diyorum
yeri geliyor anneme babama üzülüyorum bensiz ne yapacaklar diye:(

Back