• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

oy oy oy Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim bitanem çok güzel bir haber bu :52::16::70::66::nazar::nazar::nazar:

yerim ya ne miniciktir şimdi bebiş maşallah maşallah :69::nazar::nazar::nazar:

Dimi yha ne güzel çok sewindikk :1::nazar:

Cinsiyeti belli değil ama ben annemle birilkte isim bile bulduk , MASAL :16::69::nazar:

Bugünde elbise baktık diyorum anne bak cinseyiti belli olsun hemen alcaz bu elbiseyi inşş kız olurr yhaa bizde erkek var bayaa kız istiyoruz artıkkk :1: :16: inş olurrrr :69: :nazar:

Dimi yha ne güzel çok sewindikk :1::nazar:

Cinsiyeti belli değil ama ben annemle birilkte isim bile bulduk , MASAL :16::69::nazar:

Bugünde elbise baktık diyorum anne bak cinseyiti belli olsun hemen alcaz bu elbiseyi inşş kız olurr yhaa bizde erkek var bayaa kız istiyoruz artıkkk :1: :16: inş olurrrr :69: :nazar:

ne güzel bir isim MASAL yerim ya inşallah sağlıklı bir kız olur :emir_bebek::69::nazar:

resmi koyabildinmi yavru ördeğim :16:

yüzün bulanık görünüyor bitanem ama boy poz harika ben bildim ya çok güzel olduğunu sasırmasım yani :16::70:

maşallah benim tatlişime :38::nazar::nazar:

teşekkür ederim bitanem , ama gerçekten iltifat ediyosun yok öle bo pos felan bende :9:

Sende foto koysana bende seni göremm merak ediyorum kısımm :69::70:

Tabi mümkünse bitanemm :16:

teşekkür ederim bitanem , ama gerçekten iltifat ediyosun yok öle bo pos felan bende :9:

Sende foto koysana bende seni göremm merak ediyorum kısımm :69::70:

Tabi mümkünse bitanemm :16:

koydum bitanem bakabilirsin ama iyi görünmüyor :59:

inanki boyun pozun çok güzel canım benim yüzünden tam belli olmazsa güzel görünüyor :16:

koydum bitanem bakabilirsin ama iyi görünmüyor :59:

inanki boyun pozun çok güzel canım benim yüzünden tam belli olmazsa güzel görünüyor :16:

Gördüm canım gördümm , ve ilk anda benzettim Atv de bir dizi vardıya hani unutulmaz bu yaz bitti ordaki edaya tıpa tıp benziyosun çok güzelsin özellikle saçların çok hoş duruyorr , manken gibisin kızzz :70::69::69:

Gördüm canım gördümm , ve ilk anda benzettim Atv de bir dizi vardıya hani unutulmaz bu yaz bitti ordaki edaya tıpa tıp benziyosun çok güzelsin özellikle saçların çok hoş duruyorr , manken gibisin kızzz :70::69::69:

sence benziyormuyum ona bilmemki :1:

çok teşekkür ederim canım benim senin kadar olmazsada :16::70:

biz birbirimizede benziyoruz biraz bence e manevi kardeşiz sonuçta değilmi :16::90:

biz birbirimizede benziyoruz biraz bence e manevi kardeşiz sonuçta değilmi :16::90:

Ben benzettim tatlışım , profilden bakınca öyle duruyor :16:

Ewet bencede biraz benziyoruz sende benim gibi zayıfsınn :1::1:

canımm, bitanem, kardeşcağızım ben artık kaçıyorum...
Evde misafir var ben halen burdayım annnem birazdan dalcak bana :9:
İnş en kısazamanda yine görüşürüz bitaneciğim kendine iyi bak öpüyorum seni kocamann :16::16::16:
İyi akşamalr kuşumm yawru ceylanım benimmm :70::70::70:

canımm, bitanem, kardeşcağızım ben artık kaçıyorum...
Evde misafir var ben halen burdayım annnem birazdan dalcak bana :9:
İnş en kısazamanda yine görüşürüz bitaneciğim kendine iyi bak öpüyorum seni kocamann :16::16::16:
İyi akşamalr kuşumm yawru ceylanım benimmm :70::70::70:

yerim kız ben seni canım kardeşim benim bende kaçıyorum annen kızmasın sana git bencede :1::16:

inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere bitanem kendine çok iyi bak öpüyorum bende seni kocaman iyi geceler tatlişim :16::70:

Back