• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

tamam gelmeye çalışcam bebikim :77:

evet ya türkiye feçi sıcakmış Allah sabır versin canım :70:

anlat bitanem nasılsın napıyorsun enişteyle buluşabildinizmi? :52:

Amin kuşum , sen gelcen yha belki ondandır bu sıcaklarr :1:

Yakıp kavurcan buraları nede olsaa :52::52::52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy yok hala buluşamadık geçen hafta halasının yazlığına gitmişti bu haftada çalışıyor ama belki bi umumt görüşebilirizz :59:

Aman buluşmasakta olur ben böylede mutluyum :69::nazar:

EE siz napıyorsunuz hazırlıklar ne alemde bacım, biletini aldın dimi ? :70:

Amin kuşum , sen gelcen yha belki ondandır bu sıcaklarr :1:

Yakıp kavurcan buraları nede olsaa :52::52::52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy yok hala buluşamadık geçen hafta halasının yazlığına gitmişti bu haftada çalışıyor ama belki bi umumt görüşebilirizz :59:

Aman buluşmasakta olur ben böylede mutluyum :69::nazar:

EE siz napıyorsunuz hazırlıklar ne alemde bacım, biletini aldın dimi ? :70:

senle ben yakıyoruz bebikim ortalığı :82: :90:

ay aman olsun yeter siz iyi olun vallah elbette görüşürsünüz :16:

haberleşiyorsunuz ama değilmi seni ihmal etmesinde :70:

vallah 2 hafta 6 gün kaldı heyecan dorukta be tatlişim sevdiceğimle gün sayıyoruz günler yaklaştıkca dahada sabırsızlanıyorum ya bi an önce kavuşmak istiyorum aşkıma çok özledim :69: :nazar:

senle ben yakıyoruz bebikim ortalığı :82: :90:

ay aman olsun yeter siz iyi olun vallah elbette görüşürsünüz :16:

haberleşiyorsunuz ama değilmi seni ihmal etmesinde :70:

vallah 2 hafta 6 gün kaldı heyecan dorukta be tatlişim sevdiceğimle gün sayıyoruz günler yaklaştıkca dahada sabırsızlanıyorum ya bi an önce kavuşmak istiyorum aşkıma çok özledim :69: :nazar:

Yok kıss ben yakmıyorum valla sadece kendimi yaktım kömür gibi dolanıyorum ortalıktaa :52::52: :9:

Öyle tabi cankuşum , evet haberleşiyoruz geçen hafta biraz sıpıtmıştı ama senin tavsiyelerini dikkate alaraktan toparladım ben şimdilik sorunsuz devam ediyoruzz :69::nazar:

ayy kıyamam şafak sayıyosun dimi tatl hycnlar bunlar fısıtğımm , ne güzel kavuşcanızz :69: :nazar::nazar:
Bayarama kadar burda mısın bebekimmm :16:

Yok kıss ben yakmıyorum valla sadece kendimi yaktım kömür gibi dolanıyorum ortalıktaa :52::52: :9:

Öyle tabi cankuşum , evet haberleşiyoruz geçen hafta biraz sıpıtmıştı ama senin tavsiyelerini dikkate alaraktan toparladım ben şimdilik sorunsuz devam ediyoruzz :69::nazar:

ayy kıyamam şafak sayıyosun dimi tatl hycnlar bunlar fısıtğımm , ne güzel kavuşcanızz :69: :nazar::nazar:
Bayarama kadar burda mısın bebekimmm :16:

canımsın sen kızım ya bak ne güzel sen bayansın bayan dediğin her durumu idare etmeye çalışır ve altan alır tabi her birşeyi değil dimi dünyalar güzeli kardeşim benim :34: :16: :70:

hemde öyle yakıyorsundurki sen ortalığı vallah içime doğdu çok güzel bir kizsin sen annem :38:

evet bebikim safak sayıyorum az kaldı kavuşacaz aşkımla Allahın izniyle ay ay :69: :nazar:

kız esmerim ben adını feriha koydumu özledim :52:

canımsın sen kızım ya bak ne güzel sen bayansın bayan dediğin her durumu idare etmeye çalışır ve altan alır tabi her birşeyi değil dimi dünyalar güzeli kardeşim benim :34: :16: :70:

hemde öyle yakıyorsundurki sen ortalığı vallah içime doğdu çok güzel bir kizsin sen annem :38:

evet bebikim safak sayıyorum az kaldı kavuşacaz aşkımla Allahın izniyle ay ay :69: :nazar:

kız esmerim ben adını feriha koydumu özledim :52:

Aynene bebeğim katılıyorum sana yuayı dişi kuş yapar, bende yapcam yuvamızı :9::16:

Yok walla güzel değilim bebeğimm :52::52:

Canısı bu foruma profil resmi nasıl ekliyoruz koyimde gör bak nasıl çirkinimm :37: :14:

ayy ayy ne güzel yhaa, bende geçen sene bu zamanlarda ne safak sayıyordum sanıyorum bizimde safağımız 22 idi :72: :69:

Bende bütün gün evde canım sıkılıyorr başlasa artık da izlesemm :52:

Eski dizilere bakıyorum bende :1:

hee canısııı ben tercih yaptım üni için :61: Aklıma geldikçe yazıorum hhee çenem düşüyor geneee :60::60:

Aynene bebeğim katılıyorum sana yuayı dişi kuş yapar, bende yapcam yuvamızı :9::16:

Yok walla güzel değilim bebeğimm :52::52:

Canısı bu foruma profil resmi nasıl ekliyoruz koyimde gör bak nasıl çirkinimm :37: :14:

ayy ayy ne güzel yhaa, bende geçen sene bu zamanlarda ne safak sayıyordum sanıyorum bizimde safağımız 22 idi :72: :69:

Bende bütün gün evde canım sıkılıyorr başlasa artık da izlesemm :52:

Eski dizilere bakıyorum bende :1:

hee canısııı ben tercih yaptım üni için :61: Aklıma geldikçe yazıorum hhee çenem düşüyor geneee :60::60:

yükarda forum actions yazıyor orda profilimi düzenlede bulabilirsin bitanem olmadı bana yine sorarsın :16:

ben eminim çok güzelsin deme kız öyle çirkin felan deeeet :4: :38:

ay ben çok özledim vallah ferihayı başlasın artıkın :66:

hayırlı olsun canısı hangi bölümü seçtin? :81:

ayy bitanem şimdi daha çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :70::70::70::70:

Kızz buraya geldiğinde belki söz işini felanda konuşursunuz heee :69::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bitaneciğim benimmmm :16::16::16::16:

bende çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nereye gidersem gideyim sana hep yakın olmaya çalışıcam :70::70::70:

inşallah kız geliceklermi seni istemeye??? :52: :16:

yavru kuşum benimmmm :16::16::16:

yükarda forum actions yazıyor orda profilimi düzenlede bulabilirsin bitanem olmadı bana yine sorarsın :16:

ben eminim çok güzelsin deme kız öyle çirkin felan deeeet :4: :38:

ay ben çok özledim vallah ferihayı başlasın artıkın :66:

hayırlı olsun canısı hangi bölümü seçtin? :81:

tamam bitanem deniycem birazdan :16:

tamama anneciğim bidaha demicem çirikinim diye , hep güzelim dicemmm :52: güzelim ben güzelll :60::60:

Başlıcak kıss az sabırr :1:

Turizm seçtim , kendi bölümümü yani bebeğimm :70:

tamam bitanem deniycem birazdan :16:

tamama anneciğim bidaha demicem çirikinim diye , hep güzelim dicemmm :52: güzelim ben güzelll :60::60:

Başlıcak kıss az sabırr :1:

Turizm seçtim , kendi bölümümü yani bebeğimm :70:

evet hemde çok güzelsin 40 bin kere maşallah tüh tüh tüh tüh tüh :16: :70:

9 eylül başlıcakmış tekrar öyle okumuştum bakalım umarım öyle olur :81:

turizm güzel seçim tatlişim başarılar :65:

bende çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nereye gidersem gideyim sana hep yakın olmaya çalışıcam :70::70::70:

inşallah kız geliceklermi seni istemeye??? :52: :16:

yavru kuşum benimmmm :16::16::16:

NaNcYcE_immm :70::70::70:

Yok kızz :9: seni diyorum ben senii :52: sesim geliyor mu orayaa :60::60::60:

Belki siz ordayken konuşulur seni ne zaman isteyecekleri tarih felan belirlenir hanii :38:

evet hemde çok güzelsin 40 bin kere maşallah tüh tüh tüh tüh tüh :16: :70:

9 eylül başlıcakmış tekrar öyle okumuştum bakalım umarım öyle olur :81:

turizm güzel seçim tatlişim başarılar :65:

Ayy çok teşekkür ederim tatlışımmm :16: Ne şımardım hee :9:

İnş erkenden başlarr :46::46:

Teşekkür ederim yawru ceylanımmmmmm :70::70::70: :16:

NaNcYcE_immm :70::70::70:

Yok kızz :9: seni diyorum ben senii :52: sesim geliyor mu orayaa :60::60::60:

Belki siz ordayken konuşulur seni ne zaman isteyecekleri tarih felan belirlenir hanii :38:

Esmerr_immm :70: :70: :70: senin benim için çok önemlisin tatlişim :16::16:16:

:60: geliyor bitaneciğim :60:

evet canım aileler toplancak ve hepsi konuşulcak :69: :nazar:

bitanem yakın zamanda senden bekliyorum bu gelişmeleri ama lütfen çok beklemeyin emi :81:

Esmerr_immm :70: :70: :70: senin benim için çok önemlisin tatlişim :16::16:16:

:60: geliyor bitaneciğim :60:

evet canım aileler toplancak ve hepsi konuşulcak :69: :nazar:

bitanem yakın zamanda senden bekliyorum bu gelişmeleri ama lütfen çok beklemeyin emi :81:

Sende benim için NaNcYcE_immm :69: :70::70::16::16::16::16::16:

Ayy ne güzel haberler duyuyorum canımcımmm hayırlısı olsun inşşş :70::69::nazar::nazar::nazar:

Yok canım bizde öyle gelişmelerr :1:yawaştan alıyoruz bizzzz :9::69::nazar:

Sende benim için NaNcYcE_immm :69: :70::70::16::16::16::16::16:

Ayy ne güzel haberler duyuyorum canımcımmm hayırlısı olsun inşşş :70::69::nazar::nazar::nazar:

Yok canım bizde öyle gelişmelerr :1:yawaştan alıyoruz bizzzz :9::69::nazar:

amin canım inşallah :69::nazar::nazar::nazar:

aslında şimdi düşündümde karşılıklı aşk sevgi olduktan sonra 1 sene sonra sözlenseniz bile hiç sorun değil dimi bebikim :16:

istediğin kadar şımarabilirsin bende tatlişim sen mutlu oldunmu bende oluyorum vallah :16: :70:

inşallah erken başlar :52:

nedemek bebikim ben sadece gercek olanı söyledim :70: :70: :70:

Aynen duyguları paylaşıyoruz tatlışım, hele bu güzel haberlerden sonra tutmayın beniii :52::16:

NaNcYcE_immm geçenlerde bebek die konuştuk yha allahım duydu galiba sesimi :9: bizim aileye bitane daha küçük bi melek virdii :69: :16::16: :nazar:

Yeni evlenen dayımın kızı vardı yha hani o hamilee ne güzel yha çok sewindikk ilk duyduğumuzda şok olduk ama neyse yinede çok güzel yhaaa , paylaşamk istedim seninlee :52::70::70::70::16::16::16:

Aynen duyguları paylaşıyoruz tatlışım, hele bu güzel haberlerden sonra tutmayın beniii :52::16:

NaNcYcE_immm geçenlerde bebek die konuştuk yha allahım duydu galiba sesimi :9: bizim aileye bitane daha küçük bi melek virdii :69: :16::16: :nazar:

Yeni evlenen dayımın kızı vardı yha hani o hamilee ne güzel yha çok sewindikk ilk duyduğumuzda şok olduk ama neyse yinede çok güzel yhaaa , paylaşamk istedim seninlee :52::70::70::70::16::16::16:

oy oy oy Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim bitanem çok güzel bir haber bu :52::16::70::66::nazar::nazar::nazar:

yerim ya ne miniciktir şimdi bebiş maşallah maşallah :69::nazar::nazar::nazar:

Back