• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

yani evde duramayız derken
demiştim ya bingöllü'ye vermem etmem falan diye tartışma yani:))
ama yeri geliyor çok istiyorum sevdiğim olsun yanımda dünya vız gelir vs diyorum
yeri geliyor anneme babama üzülüyorum bensiz ne yapacaklar diye:(

Hımm anladım ama er geç olacak bu iş...
İsteselerde istemeselerde seni verecekler değil mi üzmezler seni bence :34:
Sevdiğine verirler hemdee :52::69:
Sen koyu uzatmadan aç , :52::70:

1 saat yol çekip buraya gelmesi gerekiyor , o da bugün buraya gelemezmiş ben gideymişim öyle diyor... Ne olur diyor gelsen 1 - 2 saat kalsan yanımda yorgunum anla diyor... Ama beni anlayan yok :57:
Şimdi napcam ben ?? Telde çekmiyor zaten , bide çok özledimmm :69:

Hem kırgınım hemde çok özledim napcam şimdi ?? :5::5:

bilmiyorum annem inanki aklım durdu yorgunmuş insanin sevdiğinin yanında gider bi kere yorgunluğu :36:

Hımm anladım ama er geç olacak bu iş...
İsteselerde istemeselerde seni verecekler değil mi üzmezler seni bence :34:
Sevdiğine verirler hemdee :52::69:
Sen koyu uzatmadan aç , :52::70:

inşallah canım ya hayırlısı artık yaş da gidiyor yani bazı şeyler zamanında güzel oluyor:69:
ee sen ne yapmayı düşünüyorsun
ha sen okulu ne yaptın 18 yaşındaydın sanırım sen ygs-lys'ye girdin değil mi?

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakınn

bitanem dur gitme lütfen kusura bakma sana teselli olacam yerde sinir oldum...

canım benim öncelikle sakın ol ceptelefonun düzelir yine sevdiceğinlede konuşursunuz aranızı düzeltirsiniz morelini bozma nolur sen mutsuz olma pıtırcığım :59:

son mesajlardan anladığıma göre bi durumlar olmuş ama ben anlamadım neyse canım hakkında hayırlısı olsun diyeyim
kendini üzme,iyi akşamlar

bitanem dur gitme lütfen kusura bakma sana teselli olacam yerde sinir oldum...

canım benim öncelikle sakın ol ceptelefonun düzelir yine sevdiceğinlede konuşursunuz aranızı düzeltirsiniz morelini bozma nolur sen mutsuz olma pıtırcığım :59:

Meleğim benimmmmmmmmmm :16: :16:

Ne kusuru canım ya sen benim dert ortağım en iyi arkadaşımsın , herşeyden önce sen benim kardeşimsinnn ne demek kusur felan böyle dersen beni üzmüş olursunnn güzelim benimm :70:

Benim tel kapalıyken msj atmış o bana bozuk değil , ben ona tawır yapıyorum bi yandan şu telin bozuk olması işime yarıyor :47: :47:

kızlar benim söz-nişan tarihim belli oldu :65:

2 Eylül'de bitanemle nişanlanıyoruzzzzz :69:

Meleğim benimmmmmmmmmm :16: :16:

Ne kusuru canım ya sen benim dert ortağım en iyi arkadaşımsın , herşeyden önce sen benim kardeşimsinnn ne demek kusur felan böyle dersen beni üzmüş olursunnn güzelim benimm :70:

Benim tel kapalıyken msj atmış o bana bozuk değil , ben ona tawır yapıyorum bi yandan şu telin bozuk olması işime yarıyor :47: :47:

tatlişim benimmmmmmmmmmm :16:

canımsın kız sen vallaha banada dert olmuştu bu yazdığınla benim yanıldığımı gösterdin sende benim en iyi arkadaşımsın herşeyden önce kardeşimsin güzelim benim yavru civcivim :16: :70: :38:

umarım telefonun düzelmiştir sevdiceğinlede herşey yolundadır inşallah :16:

hoşbuldum hunkarımmm :16: :70:

iyiyim bitanem sen nasılsın napıyorsun?

bende seni özledim kuzum baya oldu vallah konuşmayalı yerin hemen beli oluyor kız :5: :52: :38:

Bende iyiyim canım benümmmm :16:

Aynen yaa kaç günlerdir konuşamıyoruz benim pc bozuldu giremedim 1 hafta :50:

Şimdi kavuştuk özlem giderebiliriz arkideşimmm :9::38::38:

Son düzenleme:
Back