selam kızlar ben geldim
canlar hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun inşallah bütün dualarınız kabul olur ve çok mutlu olursunuz
Hoşgeldin bebek
Seninde kandilin mübarek olsun kuşumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim
canlar hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun inşallah bütün dualarınız kabul olur ve çok mutlu olursunuz
Hoşgeldin bebek
Seninde kandilin mübarek olsun kuşumm
hoşbuldum bebikim sende hoşgeldin
sağol kuzum seninde kandilin mübarek olsun bütün duaların kabul olur inşallah
nasılsın napıyorsun tatlişim?
sana ferihanın yeni fragmanını yollayayım
Tatlıkıss ve Grimsi arkideşlerimm selam canlarımm
Sizlerinde kandili mübarek olsun
Tatlıkıss_ım küçük adımlar atıyoruz ama barışmak daha söz konus değil... Bizim zamana ihtiyacımız var. daha ayrıntılıları birazdan anlatacağıımm
Selam kızçelerim tekrardan
Biraz önce aradım yine benimkini , kandilini kutladım...
Çok neşeli bir konuşma geçirdik birlikte...
Geçenlerde arayıp mesaj atmıştım cevap vermemişti onun açıklamasını yaptı ben sormadan...
Hala biz diye bir şey yok , şuanda olmasıda mümkün değil... İkimizinde kafası halen karışık bunu dahada iyi anladım bugün. İkimizde karar veremiyoruz... Ne birimiz ötekine git diye biliyor neden ötekimiz gel diyebiliyor...
Benim onu arama nedenim belli idi bugün onu söyledim ona tekrardan.. ben onu sana aldım bizim yollarımız ayrılmış olsa bile ben onu senden alamam... Almıcamda dedi.
Bizimle iligili birşey konuşamıyorız daha ben ince ince göndermelerde bulundum az... Ne istemiyorum git diyebildi ne istiyorum gel diyebildi...
Böyle konuşmaya devam etcez , bakalım ALLAHım bize ne yol gösterecek...
Herşey nasip kısmet , hakkımızda hayırlısı...
selam kızlar ben geldim
Bende hoşbuldum canikomm
Amin hepimizin inşş kuzum
Ayy napim bütün gün evde yemekti temizlikti uğraşıyorum evlenmeden ev hanımı oldum çıktım yaww
Yok kız boşuna uğraşma şimdi gördüm benn , olaylar yine hat safadaa
aleykumselam tatlım.. :)
hadi bakalım ikiniz içinde inşAllah hayırlısı olsun ve netleşsin inşAllah durumunuz biranönce canım . amin.
aleykümselam hoşgeldin nancyececim. Amin inşAllah cümlemizin :)
seninde duaların kabul, kandilin mübarek olsun inşAllah.
amin inşallah
şimdiden öğren işte bebikim evlendiğinde zorlanmasın ne güzel :90:
ferihada yine heyecan dorukta yarın olsada izlesek hemen
hoşbuldum cnm.. napiim işte sınavlarımız var onlarla ugrasıyoruz :)sende hoşgeldin Grimsi_cim nasılsın napıyorsun tatlım?
Amin canım ,
Şuanda 2 yıl önceki halimiz gibiyiz... Özlemişim valla ne yalan söylimm
Evlenmeden bıktım ama bebğim o nolcakk
Feriha iyi hoşta artık söylesin kapıcı kızı olduğunu ne varki bunda canımm uff
hoşbuldum cnm.. napiim işte sınavlarımız var onlarla ugrasıyoruz :)
özlenmezmi... :)
bende gorsem o gunleri.. pişman olup geri döndugunu gorsem hayırlısıyla..
barışmak için değil, onun geri döndugunu, pişmanlıgını gormek istiyorum.. bu aksam dua edermisnz bunun iççin bana... Nancycecim ve esmercim... ?
Allah zihin açıklığı versin canım
Grimsi_cim sen sevdiceğini seviyormusun?
hoşbuldum cnm.. napiim işte sınavlarımız var onlarla ugrasıyoruz :)
özlenmezmi... :)
bende gorsem o gunleri.. pişman olup geri döndugunu gorsem hayırlısıyla..
barışmak için değil, onun geri döndugunu, pişmanlıgını gormek istiyorum.. bu aksam dua edermisnz bunun iççin bana... Nancycecim ve esmercim... ?
sağol canm amin inş.
her geçen gün soğuyorum canım... her geçen saniye....
bıkmasın bebikim kocacığın sana yardım eder olur biter
feriha napsın başta küçük düşmemek için yalan söyledi halbuki küçük düşülcek birşey yokken neysen o sun bence emir onu sevecekse bi kapıcı kızı olarakta sever
İnş eder bebeğim , yardım etmezse o zaman yedim onu
Dimi yani , söylesin bence ya... Aşkını doğru dürüst yaşayamıyo üzülüyorum vallahi
nedenini öğrenebilirmiyim canım?
Benimki geri dönmedi bacımm
Ben yüzüğü geri vermek için aradım kabul etmedi almam ben dedi... Sonra konu konuyu açtı derken konuşyoruz işte... Belirsiz bir şekilde
ALLAH seninde bu kandil günü gönlüne göre versin arkadaşım , hakkında en hayırlı ve güzel olanı senden yana eylesin... Bir an önce sizi kavuştursun rabbim.
eder minik kuşum benim senin gibi tatlı bi kuşa nasıl hayır diye bilirki
işte ondan mecbur buz dolabı gibi duruyor yanında buda beni çok geriyor
benı yarıyolda bıraktıgı ıcın.
benden ayrıldıgı ıcın.
onu ozledıgım ıcın.
sevenin gıtmıcegını bıldıgım ıcın....