Muahh bebemmm
İnş kuşum anca beraber kanca beraber dimi
Doğru yazdım diimi yaa
öyle vallah bebem bensiz gitme başka topiklere kıskanırım
çuk diye oturdu doğru yazdın tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muahh bebemmm
İnş kuşum anca beraber kanca beraber dimi
Doğru yazdım diimi yaa
öyle vallah bebem bensiz gitme başka topiklere kıskanırım
çuk diye oturdu doğru yazdın tabi
Ben sensiz hiç gider miyim bacımmm
heheytt ben yaa
gitmesin tabi bilmezmiyim canım benim
bitanem ben şimdi çıkıyorum malum birazdan fatmagül var sende bakıcaksındır yarın görüşmek üzere inşallah bebeğim seni çok seviyorum canım kardeşim tekrar kandilin mübarek olsun bütün duaların kabul olur inşallah bol bol dua et emi kendine benide unutma sakın
esmerim canım hoşgeldinnn
nasılsın napıyorsun görüşmeyeli özledim seni
Hoşbulduk canım sende hoşgeliverdinn
Napim canım evdeyim iş güç...
3 gündür babannem bizdeydi , bıktırdı vallahi billahi bizi... Zatewn annemde yok çıldırıcaktım onunla birlikte evde
Bugünde gitti ALLAHa çok şükürr
Bende kalktım bütün evi bir güzel temizledim camları sildim , yerleri sildim , halıları silkeledim , yastıkların içini boşalttım dışlarını havalandırdım tekrar geçirdim , battaniyeleri havalandırdım , banyoyu tuvaleti yıkadım yemek yaptım... Bende evimde kendine geldi ohh bee
Dünya varmışş
EE sen napıyosun görüşmeyeli fıstığım , bende özledm seni
hoşbuldum tatlişim
kız maşallah sana vallah helal olsun tam bir türk kızı
sevdiceğinden bir haber varmı canım bir gelişme inşallah?
bende işten geldim yoruldum biraz şimdi oturdum tv bakıyorum az sonra içeri gecicem seni gördüm yazmadan gitmek istemedim
Hehheyttt
Saol canım sende öylesindir biliyorum benn ,
İnş bu hafta içi görüşeceğiz öyle dedi babklım ne olcak...
Buarada o bana ben ondan ayrılmak istediğim için kızmış darılmış o yüzden bana böyle yapmış... O yüzden aramamış çünkü ben o msjı attığımda onu ve ilşkimizi kafamda bitirmiş olmuşum
Bende çıkıcam zaten canım , çok yorgunumm çünküü
öyleyimdir bende ivit
inşallah görüşürsünüz hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bitanem yetti gari
anladım canım demekki enişte çok kızmış inşallah bir daha ne o sana ne sen ona kızarsın bundan sonra daha dikkatli davranıcana inanıyorum kuşum konuşmuştuk senle uzun uzun
çıkıyorum ben şimdi yarın görüşürüz inşallah tekrar kendine çok iyi bak pıtırçığım öptüm çok
selam esmerim ben geldim hadi sende gel
Bende geldim NaNcYcE_imm
Hoşgeldin canımm ,
Nerdesin nasılsın bakim görüşmeyelii
hoşbuldum canımmm
buralardayım sen nerelerdesin bakem sevdiceğinlemiydin yoksa inşallah?
iyiyim tatlişim sen nasılsın napıyorsun?
Bende buralardayım ama karşılaşamadık bir türlü
Yok sevdiğimlen değilim ,buluşamadık daha...
evet öyle oldu kuşum
anladım canım inşallah yakın zamanda buluşursunuz o gün evde aya kalkıp halay çekicem sevinçten :90: