• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ben sensiz hiç gider miyim bacımmm :60:

heheytt ben yaa :62:

gitmesin tabi bilmezmiyim canım benim :16:

bitanem ben şimdi çıkıyorum malum birazdan fatmagül var sende bakıcaksındır yarın görüşmek üzere inşallah bebeğim seni çok seviyorum canım kardeşim tekrar kandilin mübarek olsun bütün duaların kabul olur inşallah bol bol dua et emi kendine benide unutma sakın :66::16::70:

gitmesin tabi bilmezmiyim canım benim :16:

bitanem ben şimdi çıkıyorum malum birazdan fatmagül var sende bakıcaksındır yarın görüşmek üzere inşallah bebeğim seni çok seviyorum canım kardeşim tekrar kandilin mübarek olsun bütün duaların kabul olur inşallah bol bol dua et emi kendine benide unutma sakın :66::16::70:

Evet bitanbem fatmagüle bakıcam bende...
Yarın görüşmek üzere o zaman bacımm , seninde kandilin tekrardan mübarek olsun... Sende bana dua et tm mı kavuşalım artık , bu ayrılık yetti garii :60:

Hadi kuşum çok öptüm senii :38::38:

esmerim canım hoşgeldinnn :16:

nasılsın napıyorsun görüşmeyeli özledim seni :70:

Hoşbulduk canım sende hoşgeliverdinn :16:

Napim canım evdeyim iş güç...

3 gündür babannem bizdeydi , bıktırdı vallahi billahi bizi... Zatewn annemde yok çıldırıcaktım onunla birlikte evde :47::47:
Bugünde gitti ALLAHa çok şükürr :1:
Bende kalktım bütün evi bir güzel temizledim camları sildim , yerleri sildim , halıları silkeledim , yastıkların içini boşalttım dışlarını havalandırdım tekrar geçirdim , battaniyeleri havalandırdım , banyoyu tuvaleti yıkadım yemek yaptım... Bende evimde kendine geldi ohh bee :66::66:
Dünya varmışş :64::64:

EE sen napıyosun görüşmeyeli fıstığım , bende özledm seni :70::70:

Hoşbulduk canım sende hoşgeliverdinn :16:

Napim canım evdeyim iş güç...

3 gündür babannem bizdeydi , bıktırdı vallahi billahi bizi... Zatewn annemde yok çıldırıcaktım onunla birlikte evde :47::47:
Bugünde gitti ALLAHa çok şükürr :1:
Bende kalktım bütün evi bir güzel temizledim camları sildim , yerleri sildim , halıları silkeledim , yastıkların içini boşalttım dışlarını havalandırdım tekrar geçirdim , battaniyeleri havalandırdım , banyoyu tuvaleti yıkadım yemek yaptım... Bende evimde kendine geldi ohh bee :66::66:
Dünya varmışş :64::64:

EE sen napıyosun görüşmeyeli fıstığım , bende özledm seni :70::70:

hoşbuldum tatlişim :16:

kız maşallah sana vallah helal olsun tam bir türk kızı :72::66:

sevdiceğinden bir haber varmı canım bir gelişme inşallah?

bende işten geldim yoruldum biraz şimdi oturdum tv bakıyorum az sonra içeri gecicem seni gördüm yazmadan gitmek istemedim :70:

hoşbuldum tatlişim :16:

kız maşallah sana vallah helal olsun tam bir türk kızı :72::66:

sevdiceğinden bir haber varmı canım bir gelişme inşallah?

bende işten geldim yoruldum biraz şimdi oturdum tv bakıyorum az sonra içeri gecicem seni gördüm yazmadan gitmek istemedim :70:

Hehheyttt :60:

Saol canım sende öylesindir biliyorum benn , :70:

İnş bu hafta içi görüşeceğiz öyle dedi babklım ne olcak...
Buarada o bana ben ondan ayrılmak istediğim için kızmış darılmış o yüzden bana böyle yapmış... O yüzden aramamış çünkü ben o msjı attığımda onu ve ilşkimizi kafamda bitirmiş olmuşum :1:

Bende çıkıcam zaten canım , çok yorgunumm çünküü :52::52::52:

Hehheyttt :60:

Saol canım sende öylesindir biliyorum benn , :70:

İnş bu hafta içi görüşeceğiz öyle dedi babklım ne olcak...
Buarada o bana ben ondan ayrılmak istediğim için kızmış darılmış o yüzden bana böyle yapmış... O yüzden aramamış çünkü ben o msjı attığımda onu ve ilşkimizi kafamda bitirmiş olmuşum :1:

Bende çıkıcam zaten canım , çok yorgunumm çünküü :52::52::52:

öyleyimdir bende ivit :70:

inşallah görüşürsünüz hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bitanem yetti gari :66:

anladım canım demekki enişte çok kızmış inşallah bir daha ne o sana ne sen ona kızarsın bundan sonra daha dikkatli davranıcana inanıyorum kuşum konuşmuştuk senle uzun uzun :70:

çıkıyorum ben şimdi yarın görüşürüz inşallah tekrar kendine çok iyi bak pıtırçığım öptüm çok :16::38:

öyleyimdir bende ivit :70:

inşallah görüşürsünüz hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bitanem yetti gari :66:

anladım canım demekki enişte çok kızmış inşallah bir daha ne o sana ne sen ona kızarsın bundan sonra daha dikkatli davranıcana inanıyorum kuşum konuşmuştuk senle uzun uzun :70:

çıkıyorum ben şimdi yarın görüşürüz inşallah tekrar kendine çok iyi bak pıtırçığım öptüm çok :16::38:

Kalem gibi sarmalarını yicem günü bekliyom işte kuzummm :66::66::66::16:

Evet baya kızmış...
Sen kafanda bitirdin dedi... Ben sözümü yemedim ben seni bırakmadım dedi.
Neyse herşey kısmet bakalım nolcak bundan sonra...

Tamam canikom yarın görüşmek üzere bende öpüyorum seni...
Yarın burda olmazsam bilki sevdiceğimleyimm :69:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr , Selam olsun hepinizee :16:

Hemen gelişmeleri anlatmak istiyorum :1:

Bugün sevdiceğim ödemeli attı aradım bende ,

Bugün olamadı ama yarın büyük bir ihtimalle görüşücez sen kendini ayarla dedi...

Ondan taraf bu ayrılıkta çok üzüntü yaşadığım için hala inanamıyorum... Sanki aylardır beklediğim bu değilmiş gibi davranıyorum...

İlginç değil mi ?

ee siz nasılsınız napıyorsunuz haydii gelin yha bu topiğee :52::52::52:

evet öyle oldu kuşum :59:

anladım canım inşallah yakın zamanda buluşursunuz o gün evde aya kalkıp halay çekicem sevinçten :64::66::90:

Aynen kuşumm :43: Özledim vallahi senii :5:

Zaten bu perşembe akşamı gidiyorumm :52::52:

Ahh bir buluşsak bende bayram yapcam ama yok biz buluşamıcaz :50:

Selam kızçelerimm :16:

Bugün kepimi attım çok mutlu oldumm :52:

Şimcikde izmite gidiyorum ,

1 ay kadar yanınızda olamayacağım ,

Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın...

ALLAHa emanet olun canlar öptüm hepiciğinizi :16::16::16:

Back