• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Selam hatunlarr :1:

Regaip kandiliniz mübarek olsunn hepinizin :70:

Arayı çok uzattınız çabuk gelin buraya yaww , yine topiğimiz öksüz kaldı :5::5:

Hayırlı kandiller herkese..

Dualarınız hayırlısıyla kabul, kandiliniz mübarek olsun inş.

Tatlıkıss ve Grimsi arkideşlerimm selam canlarımm :16:

Sizlerinde kandili mübarek olsun

Tatlıkıss_ım küçük adımlar atıyoruz ama barışmak daha söz konus değil... Bizim zamana ihtiyacımız var. daha ayrıntılıları birazdan anlatacağıımm :70:

Selam kızçelerim tekrardan :1:

Biraz önce aradım yine benimkini , kandilini kutladım...
Çok neşeli bir konuşma geçirdik birlikte...
Geçenlerde arayıp mesaj atmıştım cevap vermemişti onun açıklamasını yaptı ben sormadan...
Hala biz diye bir şey yok , şuanda olmasıda mümkün değil... İkimizinde kafası halen karışık bunu dahada iyi anladım bugün. İkimizde karar veremiyoruz... Ne birimiz ötekine git diye biliyor neden ötekimiz gel diyebiliyor...
Benim onu arama nedenim belli idi bugün onu söyledim ona tekrardan.. ben onu sana aldım bizim yollarımız ayrılmış olsa bile ben onu senden alamam... Almıcamda dedi.
Bizimle iligili birşey konuşamıyorız daha ben ince ince göndermelerde bulundum az... Ne istemiyorum git diyebildi ne istiyorum gel diyebildi...
Böyle konuşmaya devam etcez , bakalım ALLAHım bize ne yol gösterecek...
Herşey nasip kısmet , hakkımızda hayırlısı...

selam kızlar ben geldim :16:

canlar hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun inşallah bütün dualarınız kabul olur ve çok mutlu olursunuz :16::70:

Back