niye kız bakmimmi :90:
evet ya bakalım nasıl bir filim olucak zaten emirde iş var kendini çok cabuk ilerleti helal olsun![]()
Bak canımmm
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Kızz sen bu emire fena taktın hee , benden daha çok sivmiyosun demii... Kıskanırımm hee
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kız bakmimmi :90:
evet ya bakalım nasıl bir filim olucak zaten emirde iş var kendini çok cabuk ilerleti helal olsun![]()
Bak canımmm![]()
Kızz sen bu emire fena taktın hee , benden daha çok sivmiyosun demii... Kıskanırımm hee![]()
ben sevdiceğimden başka hiç kimseye takmam kızııımmm:90:
ferihanın videolarına bakıyordum ordan izledim tanıtımı
herhalde seni seviyorum annem feriha sevsin emiri buz dolabı gibi duracana yanında![]()
KIzımm heee , aşk olsun bebemm![]()
İyi bakimm fanatik ferihacı seniii![]()
Yine ferihaya bi kulp buldun kuşum yaa , seviyom seniii![]()
niye aşk olsun biz birbirimize hep kızım demiyormuyuz bebemmm :26:
öyleyim vallah fanatik ferihacıyım
sencede öyle değilmi annem ya feriha soğuk davranıyor emire insan az bi tebesüm eder ama yok![]()
Evet diyoruzz kızımmmm :90:
Bende bendee :81:
Ayy senin için şu ferihanın setini bascam sonunda , kızım nie emire soğuk davranıyosun sen die dalcam saç başş![]()
aynen bitaneciğim gel beraber basalım setti
canım benim şimdi çıkmam lazım annem çağrıyor yarın inşallah yine konuşuruz sen benim için çok değerlisin minik kuşum bitanesin hiç unutma bunu olurmu kendine çok iyi bak yarın görüşmek üzere inşallah![]()
Selam canım , iyiyim ben çok saol güzel dileklerin için![]()
Sen nasılsın görüşmeyeli ? Sevdiceğinle aranız iyi değil mi ?![]()
Arada gel unutma bizi emi canımm![]()
bnde iiim cnm saolevet allaha şükür problemi düzelttik onla ilgili bişi deilmiş bunu öğrendim saolsun arkdaşlarımda yardmcı oldular içim rahatladı şimdilik problem yok gün saymaya devam edioruz
ben günde bidefa olsada geliorum bazen giremiorum ama genelde girdiğimde bakıorum buraya merak etmeyin unutmam sizleri
senn durumun nasıl iiisindir inş.sana bnde çok dua etcem inş barışırsınız istediğin gibi cnm.bnde senn gibi yüzüğü vermek için giderdim hep barışıp dönerdik ama tabi yüzüğü verirken yüzüne bakmazdım soğuk olurdum
o tartışma çıkarırdı konu barışmaa kdr gelirdi
![]()
Çok sevindim aranızın iyi olmasına![]()
Şafak kaç buaradaEnişte bey nerde asker...
Bende geçen sene bekliyordum 21 ağustosta geldi benim sevdiceğimde![]()
Bende yüzük verme diye aradım kendileriniYüzüğü daha veremedim ama biz konuşuyoruz bıdır bıdırr
![]()
İnş barışma yollarına gidicez zamanla , Hepimiz için hayırlısı olsun ne diyim ki başkaa![]()
bnde sevndm cnmşafağımız bgn izinsiz 295 cnm.konya da havacı olarak yapıo.amin amin inş hepimiz için hayrlsı olcak.verme kız daha dursun yüzük ztn bksana eniştenin almaya nieti yoktur
![]()
OO şafak baya varmış canımALLAH yardım etsinn güzel şey asker yolu beklemek
Karar verdim zatii vermicem yüzüğümüO da almıcak galibaa hiç alıcam felan demedi aksine bende kalması taraftarıı
![]()
evet daha var cnmsaol tüm asker bekleyenlere inş.
desene enişte bey barışmya dünden razıymışnie hiç adım atmamış ki:26:bu erkekler
bazen peşlerindn koşturmayı ii biliolar varya
bnde böle şeyler çok yaşadım biara ondan çözebiliorum artık
İnş canımm ,
Öyleymiş canım galibaHiç ayrılığımızdan yada barışma durumlarından bahsetmedik... Şimdilik napıosun hayat nasıl deyip duruyoruzz
Zamanı gelsin sorucam neden hiç adım atmamış
![]()
Yardımlarını bekliyorum o zaman canım , çok ihtiyacım olacak böyle çözümlemeleree![]()
herzaman cnm bi msj atman yeterli tabiki yardımcı olurumama biraz daha zmn geçsin bnce bırak o sorsun sana en azından takmadığını anlar üstüne düşer diorum
![]()