• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Aynı duyguları paylaşıyoruzz bebeğimm :65::65::65:

Aradım canım , konuştuk güzel güzel :66:

Bugün çok işleri varmış eğer çok geç bitmezse buluşcaz inşş... Dua ediyorumm :52::52:

evet bitanem ayni duyguları paylaşıyoruz bunun için ikimizede tebrik koyuyorum :65::66::81:

Allaha şükür çok sevindim bebeğim bugünmü buluşucaksınız eğer zamanı olursa inşallah? :16:

evet bitanem ayni duyguları paylaşıyoruz bunun için ikimizede tebrik koyuyorum :65::66::81:

Allaha şükür çok sevindim bebeğim bugünmü buluşucaksınız eğer zamanı olursa inşallah? :16:

Kıs sen yoksa benim gerçekte kaybettiğim ablam mısınn :1::1::1:

İnce ince düşünmeye başladımm :60:

Yok bebeğim yarın inşş , bugün işleri çok uzuyacakmış eğer 12 , 1 gibi biterse buluşcaz... İnş erken biter diye dua ediyorumm...

Kıs sen yoksa benim gerçekte kaybettiğim ablam mısınn :1::1::1:

İnce ince düşünmeye başladımm :60:

Yok bebeğim yarın inşş , bugün işleri çok uzuyacakmış eğer 12 , 1 gibi biterse buluşcaz... İnş erken biter diye dua ediyorumm...

kan çekiyor değilmi kız sende benim kaybettiğim kardeşimisin acaba :60:

inşallah işleri erken biter eniştenin bende dua edicem senin için canım benim yüce Rabbim sen herşeye kadirsin bu iki sevenleri buluştur inşallah güzel Allahım aminnn...

bebeğim şimdi annem bekliyor beni yemeye gitmem lazım eğer sonra daha burda olursan tekrar konuşuruz yada yarın mutlaka görüşelim olurmu yoksa çok özlerim seni :16::70:

kan çekiyor değilmi kız sende benim kaybettiğim kardeşimisin acaba :60:

inşallah işleri erken biter eniştenin bende dua edicem senin için canım benim yüce Rabbim sen herşeye kadirsin bu iki sevenleri buluştur inşallah güzel Allahım aminnn...

Araştıralım gelincee :90:

Amin güzelim inşş dualarımız kabul olurda buluşuruz...

Ayy çok mutluyum ve bir o kadarda tedirginimm... İnş buluşuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:69:

bebeğim şimdi annem bekliyor beni yemeye gitmem lazım eğer sonra daha burda olursan tekrar konuşuruz yada yarın mutlaka görüşelim olurmu yoksa çok özlerim seni :16::70:

Tamam bitanem bende yemek için kalıkıyorum zaten yarın buluşrsam eğer akşam bu saatlerde burda olurum yine...

Ama buluşamazsam öğlende burdayımm :43:

Yarın görüşmek üzere tatlışım kendine iyi bak güzel duaların için ayrıcada çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ediyorum sana , allah seninde gönlüne göre versinn hadi seni çok öptümmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16:

slm canlar:80:nbr nasılsınız???esmerim bnde sana dua ediorum inş istediğin gibi olur tatlım bnde gzl haberlerini bekliorum.öpüorum kızlar sizi:71:

slm canlar:80:nbr nasılsınız???esmerim bnde sana dua ediorum inş istediğin gibi olur tatlım bnde gzl haberlerini bekliorum.öpüorum kızlar sizi:71:

Selam canım , iyiyim ben çok saol güzel dileklerin için :16:

Sen nasılsın görüşmeyeli ? Sevdiceğinle aranız iyi değil mi ? :70:

Arada gel unutma bizi emi canımm :66::66:

NaNcYcE_imm hoş geldin bebikimm :16:

Nasılsın bakim görüşmeyeli :66::66:

Son düzenleme:
burdayım bitanem kusura bakma ne gördüm biliyormusun ferihanın emiri sinema filimde rol alıcak pilot olarak onun tanıtımına bakıyordum :16:

Kusur yok kuşum :16: Bak keyfine :90:

Gerçekte mi rol alcak yoksa dizide mi rol alcak bebm anlıyamadım , aydınlat beni pleasee :90:

Back