2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

kız öyle soru mu olur herkes sevmiş beğenmişki evlilik düşünüyo herkesin sevgilisi kendine güzeldir benimde yavrum dünyalar tatlısı o gülüşü için dünyaları veririm boyu benden biraz uzun olsada ben arayı ayakkabılarla kapatıyorum

meltem sende son zamanlarda cok yogunsun heralde dimi?

ugramiyorsun pek fazla

ezberbozanda mesela yok uzun zamandir ortalikta...

ne yapti acaba durumlar nasil onda...

valla ber tanıyordum zaten benim ailemle onun ailesi arasında kültür farkı yok tam kafa dengiler o yüzden sorun çıkmaz ama ben babama nasıl söylicem orasını bilmiyorum seneye ramazandan sonra isteme olacak anca gelmeden 1 ay önce söylerim ama babam ailesini onu tanıdığı için pek sorun çıkmayabilir (bilmeyenler konunun başlarında uzun uzun anlattım)

Ailesiyle filan tanıştınız değil mi kızlar erkek arkaaşlarınızın nasıllar hoşlandınız mı sizin ailenizle onların aileleri arasında kültür farkı filan var mı?

Bizde aynı memleketliyiz kültür açısından hiç fark yok birbirimizin dilinden iyi anlıyoruz.
Ama ben ailesiyle tanışmadım.Annesi ablası zaten istanbulda değil.Beni görmeye eve gelcekler sanırım o ara tanışıcaz.2 kere telde konuştum sadece o kadar.Ama dedesine annanesine bayırlıyorum.sık sık arar hatırlarını sorarım çok doğal konuşuyorlare hoşuma gidiyor.Dedesi geçen gün gelinim seni karşıma alsam doya doya sana baksam diyor:)Resimi gönderdik gördüler beni.:asigim:

[

Benimkiler telden çekilmişti o yüzden görüntüsü iyi değil.
Gözlüklü dışında küçük buldum.Malum işteyim.
Ama genel olarak biz böyle bir çiftiz:)Beyimin boyu pek uzundur:asigim:
Çok yakışmışsınız yaaaaaaaa :)))))))[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkide esmer aramızda 5 cm boy farkı ancak vardır,aynen sessizlik valla o benim için dünyanın en yakışıklısı yaaaaaaaaa

Ailesiyle filan tanıştınız değil mi kızlar erkek arkaaşlarınızın nasıllar hoşlandınız mı sizin ailenizle onların aileleri arasında kültür farkı filan var mı?

tanıştım caınım,ablasını çok çok severim hatta,kültür farkıda yok aramızda boyu boyuma suyu suyuma kaydirigubbakcemile3

valla ber tanıyordum zaten benim ailemle onun ailesi arasında kültür farkı yok tam kafa dengiler o yüzden sorun çıkmaz ama ben babama nasıl söylicem orasını bilmiyorum seneye ramazandan sonra isteme olacak anca gelmeden 1 ay önce söylerim ama babam ailesini onu tanıdığı için pek sorun çıkmayabilir (bilmeyenler konunun başlarında uzun uzun anlattım)

Senin kaç yııllık ilişkin ve kaç yaşındasın bu arada tanıma amaçlı sordum bayanssulusmile

Biz daha tanışmadık aşkımın işi oLsun kendi içimizde bi planlarımızı yapalım askerden yeni qeLdi zaten bi kafasını toplasın öyle tanıştırcakmış bizi bitanemm...

Aramızda bi kültür farkı olacaqını sanmöıyorumm kafa yapıları aynı qibi bizim konuştuqumuz kadar tabi..

Tanışınca bi qözden qeçirip tekrar yazarımm zemuszemus

Kızlarr ilişkiniz nasıl ilerliyor ? Erkek arkadaşınız nasıl dawranıyor size, Sizin ona nasıl dwranmanızı istiyor ??

Tartışmalar çok oluyo muu ?? kafamçokkarıştı

Güzel güzel uyuşmamız iyi ailesel olarak da kültür olarak da sonra çok sorunlar çıkıyor valla burda okuduklarımız görünce şükrediorum ben de iyi ki öyle bir ailesi yok diye. Bu arada NeKss dede çok tatlıymış ya. Benimkinin de babannesi öyle çok sever beni ben de çok sevdim hep çağırır bize de gelin der bayramda akarşılaştık hayatmın evinde .çok sevindi beni görünce babannesi sarılıyor filan böyle çok sıcak kadın.opuyorumnanaktan Annesini de seviyorum gayet anlayışlı ve nazik biri bayramda onlara gitmiştim bayra ziyaretine ban gökmel almış hediye görünce çok şaşırdım beklemiyodum öyle bir şey.:kedi: Babası da çok sıcak kanlı eğlenceli birisi baya güldük sohbet ederken. kaydirigubbakcemile3Zaten bsülalesinde tanımadığım kimse kalmadı babasının kuzennin nikahına gittik bütün aile ordaydı halası, amcaları, yegeleri, teyzeleri, babannesinin kardeşleriyle bile tanıştım o derece tanıyorum artık yani.opuyorumnanaktan O zaman anladım zaten aileme de uygun olduklarını son derece kibar, eğitimli ve modern insanlar. Annesi bu aralar facebooka merak saldı ordaki oyunlardan oynuyor devamlı birbirimize farmvillede cafe worldde hediye filan gönderiyoruz.kaydirigubbakcemile3

Güzel güzel uyuşmamız iyi ailesel olarak da kültür olarak da sonra çok sorunlar çıkıyor valla burda okuduklarımız görünce şükrediorum ben de iyi ki öyle bir ailesi yok diye. Bu arada NeKss dede çok tatlıymış ya. Benimkinin de babannesi öyle çok sever beni ben de çok sevdim hep çağırır bize de gelin der bayramda akarşılaştık hayatmın evinde .çok sevindi beni görünce babannesi sarılıyor filan böyle çok sıcak kadın.opuyorumnanaktan Annesini de seviyorum gayet anlayışlı ve nazik biri bayramda onlara gitmiştim bayra ziyaretine ban gökmel almış hediye görünce çok şaşırdım beklemiyodum öyle bir şey.:kedi: Babası da çok sıcak kanlı eğlenceli birisi baya güldük sohbet ederken. kaydirigubbakcemile3Zaten bsülalesinde tanımadığım kimse kalmadı babasının kuzennin nikahına gittik bütün aile ordaydı halası, amcaları, yegeleri, teyzeleri, babannesinin kardeşleriyle bile tanıştım o derece tanıyorum artık yani.opuyorumnanaktan O zaman anladım zaten aileme de uygun olduklarını son derece kibar, eğitimli ve modern insanlar. Annesi bu aralar facebooka merak saldı ordaki oyunlardan oynuyor devamlı birbirimize farmvillede cafe worldde hediye filan gönderiyoruz.kaydirigubbakcemile3

Ohh ohh maşallah sen herkesle tanışmışsın canım.
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ailelerin uyuşması bencede çok önemli.

benim zaten ananemlerin oradan komşular tanıyorlar hepsi birbirini ama beraberliğimi babam bilmiyo annemde ananem sayesinde öğrendi. 3 seneyi geçti 22,07,2007

Biz daha tanışmadık aşkımın işi oLsun kendi içimizde bi planlarımızı yapalım askerden yeni qeLdi zaten bi kafasını toplasın öyle tanıştırcakmış bizi bitanemm...

Aramızda bi kültür farkı olacaqını sanmöıyorumm kafa yapıları aynı qibi bizim konuştuqumuz kadar tabi..

Tanışınca bi qözden qeçirip tekrar yazarımm zemuszemus

Kızlarr ilişkiniz nasıl ilerliyor ? Erkek arkadaşınız nasıl dawranıyor size, Sizin ona nasıl dwranmanızı istiyor ??

Tartışmalar çok oluyo muu ?? kafamçokkarıştı

Biz kısa sürede çok şeyi paylaştık canım...
Sevdiğimin en sevdiğim huyu anlayışlı ve çok sabırlı olması.
Bizim bir huyumuz vardır asla birbirimizden uzaktayken tartışmayız.
Eğer farklı düşünüyorsak ve kırıldıysak en yakın sürede yüz yüze gelir konuşuruz.
Zaten birbirimizi görünce dayanamıyoruz hemen yumuşuyoruz.
Ve haklıda olsak haksızda her zaman özür dilemesini biliriz.
Buda ayrı bir hoşuma giden yönümüz.
Ne bilim ya o kadar çok seviyorum ki canım can o benim.:asigim:

Bizim ilişkide çok güzel ilerliyo
Sık Sık kavga etmeyiz
Yanyana ikn asla (:
Hatta en son ne zaman kavga ettik unuttum :))))))))

Buğün işleri iyice astım...
Toparliyim hanımlar...
Bu hafta sonuna kadar yoğun tempo devam etcek sanırsam.
En kısa sürede görüşürüz.

Biz kısa sürede çok şeyi paylaştık canım...
Sevdiğimin en sevdiğim huyu anlayışlı ve çok sabırlı olması.
Bizim bir huyumuz vardır asla birbirimizden uzaktayken tartışmayız.
Eğer farklı düşünüyorsak ve kırıldıysak en yakın sürede yüz yüze gelir konuşuruz.
Zaten birbirimizi görünce dayanamıyoruz hemen yumuşuyoruz.
Ve haklıda olsak haksızda her zaman özür dilemesini biliriz.
Buda ayrı bir hoşuma giden yönümüz.
Ne bilim ya o kadar çok seviyorum ki canım can o benim.:asigim:

ALLAH bozmasın canımmmm :nazar:
Sevdiğimin en sevdiğim huyu anlayışlı ve çok sabırlı olması. :roflol:
Benim aşkımda çok anlayışlıdır, Çok olgundur
Birbirimizi kırmadan herşeyimizi konuşruz açık bi şekilde , lafı dolandırmadan bu çok qüsel bişeyy...
Hiç tartışmıyorus desem yeridir asla kızamıyorum ona asla küsemiyorumm çok sewiyorumm çokk :asigim:
O benim huzurumm, Huzurum diyorum onaa zemuszemus

ALLAH bozmasın canımmmm :nazar:
Sevdiğimin en sevdiğim huyu anlayışlı ve çok sabırlı olması. :roflol:
Benim aşkımda çok anlayışlıdır, Çok olgundur
Birbirimizi kırmadan herşeyimizi konuşruz açık bi şekilde , lafı dolandırmadan bu çok qüsel bişeyy...
Hiç tartışmıyorus desem yeridir asla kızamıyorum ona asla küsemiyorumm çok sewiyorumm çokk :asigim:
O benim huzurumm, Huzurum diyorum onaa zemuszemus

Gerçekden mi?
Bende guzurum mutluluğum nefesim hayatım kelimelerini çok kullanırım.
Ki gerçekden öyle onunla olduğum anlar bambaşka.
Allah cümlemizinkini bozmasın inşallah.

Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin kızlar.opuyorumnanaktan Buraya böyle şeyler yaza yaza unutuyorum valla önümüzdeki 4 yılı eskisi gibi takmamaya başlaım.kaydirigubbakcemile3

Back