• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Dayımın kızının düğünü var İzmite gitcem ,

Birde biliyosun ben 2 yıldır staj yapıyordum hiç tatil yapmamıştım onun için biraz dinlenim diom annemde gelmicek eve zaten öle izmitte kalcam...
Birde Kefkene 1 haftalığına tatile gidip gelcem sonra burdayımm... Kfkene giderken eve gelmem lazım ama max 3 gün oda nolcak bilemiyorum kuşummm :44::14::14:

ayy ikinizde çok tatlısınız ya :61: çok hoşsunuz vallahi yazışmalarınız falan gülümseyerek okudum gerçekten:17:

esmerim canım çok özlicem seni napcam ben sen olmadan burda :43:

Annem haftaya cumartesi felan gitcek o zaman daha çok gelirim o günlerin acısını çıkartırıss :70:

Haftaya yine yengemler gelcek sprcam o zaman net cafe var mı diye varsa öle konuşabilirizz :66::66:

sorma tatlım hele ben yaklaşık bütün dünya halkının faceyi ama benim yok yapmayıda düşünmüyorum gereksiz buluyorum :21:

Benimde 2 yıldır varr , herkeste var diye açtımm... :1:

Kıss sen ne zaman geliyorsunn İste ? :64:

Ayy birde sorcam sorcam unutuyorum kaç kardeşsin ? Daha doğrusu kardeşin var mı yavrucum senin :52:

Merakım bağışla bebğim :16:

Benimde 2 yıldır varr , herkeste var diye açtımm... :1:

Kıss sen ne zaman geliyorsunn İste ? :64:

Ayy birde sorcam sorcam unutuyorum kaç kardeşsin ? Daha doğrusu kardeşin var mı yavrucum senin :52:

Merakım bağışla bebğim :16:

nereye ne zaman geliyorum bebem? :26:

ben aslında evin tek kızıyım benim annem ve babam ayrıldılar babamın ikinci evliliğinden iki tane üvey kardeşim var ikiside küçükler biri kız biride oğlan... senin kaç kardeşin var tatlişim?

merak edebilirsin canım gayet normal :16:

nereye ne zaman geliyorum bebem? :26:

ben aslında evin tek kızıyım benim annem ve babam ayrıldılar babamın ikinci evliliğinden iki tane üvey kardeşim var ikiside küçükler biri kız biride oğlan... senin kaç kardeşin var tatlişim?

merak edebilirsin canım gayet normal :16:

Tatile bebeğim gelcen yaa Türkiyeye , gelmicen mi ya da ? :52:

Benim 1 tane kız kardeşim vardı benden küçük , birde ablam oldu o da sennnnn :64::64::64::16::16:

Canım kardeşim benimm :38:

Tatile bebeğim gelcen yaa Türkiyeye , gelmicen mi ya da ? :52:

Benim 1 tane kız kardeşim vardı benden küçük , birde ablam oldu o da sennnnn :64::64::64::16::16:

Canım kardeşim benimm :38:

gelicem Allahın izniyle türkiyeye ağustos ayında inşallah :81:

canım benim ablasının bitanesi sende benim kardeşimsin bitaneçiğim :16: :70: :38:

:16::16:

Bebebğimmmm....

Ablammm ben çıkıyorum artıkk bayadırr buralardayımm , anneciğim çıldırmadan kalkayımm...

Yarın görüşmek üzere çok öpüyom seni:16:

Bu akşam beni rüyanda gör olur mu :1:

bebikimmm :16:

tamam güzel kardeşim benim yarın inşallah görüşmek üzere bende çok öpüyorum seni :38:

olur tabi tatlişim rüyamda seni bana o enfes keklerden yaparken görsem tam süper olur :66:

katıl tabi canım hoşgeldin tekrardan :16:

nasılsın napıyorsun?

kendinden bahsetmek istermisin birbirimizi tanımak amacıyla :81:

tşk ederim cnm iim burda böle yakınlıklar görnce mutlu oluorum güzl bi kulüp gerçkten
ben 22 yaşndaym sivasta yaşıorum bekarım ama sözlüyüm:61:asker bekliorum :58:sen nasılsın ne yapıorsun
burda yazdıklarınızı okudukça gülümsedm :49: çok sevimlisiniz gerçekten

Son düzenleme:
Back