2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

hoşbuldum canım benimmm sende hoşgeldin :16:

iyiyim güzelim Allaha şükür sen nasılsın bi gelişme varmı?

bende seni özledim :70: :70: :70:

Bende hoşbuldumm canım benümmm :1:
Yok arkideşim yok bir gelişmee... Dün ben msnden kalp gönderdim ama yazmadı bişe :50:
Bende daha bişey yazmam :58:

Bende hoşbuldumm canım benümmm :1:
Yok arkideşim yok bir gelişmee... Dün ben msnden kalp gönderdim ama yazmadı bişe :50:
Bende daha bişey yazmam :58:

alla alla niye böyle yapıyor enişte seni hiçmi düşünmüyor neler yaşadığını neler hissediğini :50:

canım benim ya nasılsın neler yapıyorsun? :70:

alla alla niye böyle yapıyor enişte seni hiçmi düşünmüyor neler yaşadığını neler hissediğini :50:

canım benim ya nasılsın neler yapıyorsun? :70:

Bilmiyorum canım sen ne biliyorsan bende onu biliyorumm...
Geçen sene askerden izine geldiği gün ailesiyle kavga etmiş ve beni 10 gün aramamıştı... Sonra yalvar yakar buluşiup ilişkimize son bir şans vermiştik. Ailesiyle kavga edince böyle oluyo heralde bilemedim kii :26:

Ben napim bütün gün ewdeyim tv başında 27 martta ygs ye gircem onun için okulada gitmiyoruz tatil... Boş boş evde takılıyorum iştee :19:

Senn anlat bakimm napıyosunn ?
Enişte bey nasıl ,işlerimi iyimi ??

Bilmiyorum canım sen ne biliyorsan bende onu biliyorumm...
Geçen sene askerden izine geldiği gün ailesiyle kavga etmiş ve beni 10 gün aramamıştı... Sonra yalvar yakar buluşiup ilişkimize son bir şans vermiştik. Ailesiyle kavga edince böyle oluyo heralde bilemedim kii :26:

Ben napim bütün gün ewdeyim tv başında 27 martta ygs ye gircem onun için okulada gitmiyoruz tatil... Boş boş evde takılıyorum iştee :19:

Senn anlat bakimm napıyosunn ?
Enişte bey nasıl ,işlerimi iyimi ??

vallah ne olursa olsun ilişkinize yansıtması çok yanlış ben böyle düşünüyorum senin ne günahın var seni bukadar ihmal ediyor...

bende evden işe işten eve gidip geliyorum :)

sevdiceğim Allaha çok şükür iyi işleride iyi :69:

vallah ne olursa olsun ilişkinize yansıtması çok yanlış ben böyle düşünüyorum senin ne günahın var seni bukadar ihmal ediyor...

bende evden işe işten eve gidip geliyorum :)

sevdiceğim Allaha çok şükür iyi işleride iyi :69:

Artık bende vazgeçtim dünde olanlardan sonra daha ben bu lişki için kılımı kıpırdatmam.
Hoş ortada ilişkide yok yhaa...

Sevindim canımm eniştenin adınaa ALLAH bozmasınn :70:

Artık bende vazgeçtim dünde olanlardan sonra daha ben bu lişki için kılımı kıpırdatmam.
Hoş ortada ilişkide yok yhaa...

Sevindim canımm eniştenin adınaa ALLAH bozmasınn :70:

senin kadar onunda birşeyler yapması lazım tek taraflı olmaz...

çok sağol canım benim amin inşallah :70:

esmerim annemmm adını feriha koydum dizisine bakıyorsun değilmi??? :16:

senin kadar onunda birşeyler yapması lazım tek taraflı olmaz...

çok sağol canım benim amin inşallah :70:

esmerim annemmm adını feriha koydum dizisine bakıyorsun değilmi??? :16:

Tabisi bakıyorumm canımm :60:
Noldu bu hafta izleyemedin mi yoksammm :9:

ben o dizinin fanıyım kızzz nasıl bakmam bakmaz olurmuyum hem tv de bakım tekrar netten baktım :60:

:60:
Canımm yaa... Seviyorum kısımm seniii :69: :69:

Canım benimmm şimdi çıkmama lazımm annemler çağırıyor gitmem lazımm... Kendine çok çok iyi bak öpüyoumm seniii :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54::54: :54: :54::54::54::54::54:

:60:
Canımm yaa... Seviyorum kısımm seniii :69: :69:

Canım benimmm şimdi çıkmama lazımm annemler çağırıyor gitmem lazımm... Kendine çok çok iyi bak öpüyoumm seniii :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :38: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54::54: :54: :54::54::54::54::54:

oyyy tatlım benim bende seni seviyorum şekerim :16:

tamam canım benimmm iyi akşamlar sende kendine çok çok iyi bak yine görüşelim emi öptüm kocaman :70: :16:

anlıyorum canım vallah diyecek birşey bulamıyorum bilemiyorum yani :97:

neler yapıyorsun gülüm günün nasıl geçiyor?

Aman boşver canımm , hiç konuşmasak daha iyi...

Ayy napcam bütün gün evdeyim , tv başında...
Sabah kalk kahvaltı , Tvde müge anlı :60:
Otur oturr sonra 12:30 gibi işine geliyosa temizlik yap...
13:00 de kanal d de bana her şey yakışır var onu izle...
Sonra yarım saat izdivaç :60:
Sonra yemekteyiz , yemek yapımını sadece izliyorumm...
Sonrada arka sokaklar :1:
Arada yemek yiyorum bazen pc yebakıyorumm... Böyle geçio işte karlı günlerde tatilimm :1:

Back