2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hoşgeldin tatlışımm benimm :16:

Bİldiğin gibi fıstıkım herşey aynı bendee :27:

Sen napıyorsn görüşmeyeli , neler yapıyosunnn :70:

ayyy tatlişim şimdi adını feriha koydum dizisinin 2. fragmanına baktım ağzım açıkta kaldı neler oluyor neler :52:

iyiyim canım benim evdeyim izinliyim oturuyorum öyle :6:

ayyy tatlişim şimdi adını feriha koydum dizisinin 2. fragmanına baktım ağzım açıkta kaldı neler oluyor neler :52:

iyiyim canım benim evdeyim izinliyim oturuyorum öyle :6:

Ohh uzatt ayaklarınıı dinlenn arkideşimmmm :21::21:
Dün akşam bende gördüm canımm ferihayla koray fena yakalanıyorlarrr :52:
Emirr neler diyoo ferihaya amanınnnn :52:

hayır canım yanlış görmedin mağlesef doğru gördün inanamıyorum ya hande ne aşalık bi kız zorla yaptı yapacağini emire :53:

Korayla Ferihanın fotoları dergide çıkınca emirr delirdii hande de bu durumdan güzel kareler çıkarmış Brawo yaneee :52:
Uyuss oluyorumm şu handeyee yhaa :36:
Feriha bidaha saç baş dalsa keşkee :9:

Korayla Ferihanın fotoları dergide çıkınca emirr delirdii hande de bu durumdan güzel kareler çıkarmış Brawo yaneee :52:
Uyuss oluyorumm şu handeyee yhaa :36:
Feriha bidaha saç baş dalsa keşkee :9:

esmerim biçim biçim yarın olsada hemen baksak yeni bölüme dizi tiryakısı olduk şu halimize bak :60:

handeye diyecek lafım yok nasıl bir şahsiyet olduğu ortada insanın ağzını bozdurur...

esmerim biçim biçim yarın olsada hemen baksak yeni bölüme dizi tiryakısı olduk şu halimize bak :60:

handeye diyecek lafım yok nasıl bir şahsiyet olduğu ortada insanın ağzını bozdurur...

:9:
Güzel dizi ama canımm , Yarın ben özeti izlicem geçen hafta misafir vardı doğru dürüst bakamadım :1:

Bu akşanmda Fatmagül var ona bakıyor musun tatlıımm :70:

Bence feriha bu durumu öğrenince saç baş dalarrrrrrr :60: Bende bir ohh çekerimmm :9:

:9:
Güzel dizi ama canımm , Yarın ben özeti izlicem geçen hafta misafir vardı doğru dürüst bakamadım :1:

Bu akşanmda Fatmagül var ona bakıyor musun tatlıımm :70:

Bence feriha bu durumu öğrenince saç baş dalarrrrrrr :60: Bende bir ohh çekerimmm :9:

evet güzel bir dizi favori listemde 1 numara :81:

bakıyorum fatmagüle tatlım hiç kaçırmam :32:

feriha handeyi maf eder varya saç baş kalmaz kızda :19:

evet güzel bir dizi favori listemde 1 numara :81:

bakıyorum fatmagüle tatlım hiç kaçırmam :32:

feriha handeyi maf eder varya saç baş kalmaz kızda :19:

:60:
Hak ediyo zatennn dövülmeyii gıcık şey...
Fatmagülde çok heyecanlı bu akşammm heee :52:
Rahmii çok ağlıyodu fragmanda gördümm , üzüldüm adamcağıza yaww...
Topik topiklikten çıktıı NaNcYcE__Cİmmm Dİzi topiğine döndürdükk burayııı :9: :9:

Hak ediyo zatennn dövülmeyii gıcık şey...
Fatmagülde çok heyecanlı bu akşammm heee :52:
Rahmii çok ağlıyodu fragmanda gördümm , üzüldüm adamcağıza yaww...
Topik topiklikten çıktıı NaNcYcE__Cİmmm Dİzi topiğine döndürdükk burayııı :9: :9:

evet ya rahmiye bende üzüldüm yazık günah adam çağresiz nasıl ağlıyor :50:

topiç topiçlikten çıktı sayemizde esmerim ohh rahat kebab yani kendi mekanımız gibi dizi topiçine çevirdik :60:

evet ya rahmiye bende üzüldüm yazık günah adam çağresiz nasıl ağlıyor :50:

topiç topiçlikten çıktı sayemizde esmerim ohh rahat kebab yani kendi mekanımız gibi dizi topiçine çevirdik :60:

Bırakmam ben bu topiği yhaaa...
Her telden var bu topiktee :9: :4:

tamam canım benim akşama görüşürüz belki yine inşallah :16: :70:

Tamam canım benümmmm :60:

TatLımm şimdi Yeni doğan bebişlere baktımm ayy ne güzel onlarr yhaaa :69:
Çok masumm çok şekerlerrr :16:

Çok sewiyorumm bebişleriii :emir_bebek:
Benimde yiğenimm var bide tam tombalakk kuzuu yiyesimm geliooo sıpayııı :32:

Tamam canım benümmmm :60:

TatLımm şimdi Yeni doğan bebişlere baktımm ayy ne güzel onlarr yhaaa :69:
Çok masumm çok şekerlerrr :16:

Çok sewiyorumm bebişleriii :emir_bebek:
Benimde yiğenimm var bide tam tombalakk kuzuu yiyesimm geliooo sıpayııı :32:

bende çok severim bebişleri heleki yeni doğmuşları Allahım ya Rabbim çok şekerler herşeyin bebişi çok tatlı oluyor ya :emir_bebek: :16:

kızzz esmerim bu bebeğin adı emirmiş ferihanın emiri hande aşalığı bebek etti onu tıpış tıpış pis planına ortak etti :50:

bende çok severim bebişleri heleki yeni doğmuşları Allahım ya Rabbim çok şekerler herşeyin bebişi çok tatlı oluyor ya :emir_bebek: :16:

kızzz esmerim bu bebeğin adı emirmiş ferihanın emiri hande aşalığı bebek etti onu tıpış tıpış pis planına ortak etti :50:

Kısss ALLAH senin iyiliğini versinn , Konuyu yine ferihaya bağladın yhaa :9:

Akşama gelincee bizim sıpanın bir kaç resmini eklimm barii iyice bi coşturalımm topiğimiziii :1:

Back