2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hakkınızda herşeyin hayırlısı olur umarım tatlım..Ben inanıyorum ama seni arıcağına

Amin canım...

İnş benimde düşünceler o yönde ama bide aramazsa işte bu düşünce en berbat tarafı...
Annemde biliyo onada söylemiyorum acımı yaşayamadım vallahi.
Ayy bide bizim balo var kavalyesiz kaldım durduk yere :19:

Amin canım...

İnş benimde düşünceler o yönde ama bide aramazsa işte bu düşünce en berbat tarafı...
Annemde biliyo onada söylemiyorum acımı yaşayamadım vallahi.
Ayy bide bizim balo var kavalyesiz kaldım durduk yere :19:

Boşwer canım yaa takma kafanı böyle şeylere.Kavalye elbet çıkar sanaa:24: Bırak o düşünsün kavalyesi kim olucak acaba diye :27:

:9:
Düşünür mi ki acep ??
Ayy bu çocuk beni öldürecek sonunda öküzüm benim :19:

Hahaha..Kozalak tatlım hepsi..Bak biz beraber iki doğumgünü geçirdik.. ben aralık o kasım doğumlu..çok seviyoruz birbirimizi evet ama iki yıldır doğumgünümde kavga ettik... tüm kavgaları unutmuşumdur ama o ikisinin acısı hala içimde:59::47::57:

Hahaha..Kozalak tatlım hepsi..Bak biz beraber iki doğumgünü geçirdik.. ben aralık o kasım doğumlu..çok seviyoruz birbirimizi evet ama iki yıldır doğumgünümde kavga ettik... tüm kavgaları unutmuşumdur ama o ikisinin acısı hala içimde:59::47::57:

Ahh bilirim o acıyı.. Sağ olsun benim öküzüm bana çok yaşatır.
Doğum günümü kutlamadı yanıma gelmedi die telde olmazmış. Sürprizi mafolmuış zaten. Banada zehir etti.:19:

Selam kızlarr ayy yine yoksunuzz nerelerdesinizzzzzzzz :19::19:

Bugün tam 11 gün oldu ertuğrulla konuşmayalı :5::5:

Artık yokuluğunu hissetmeye başladımm çok özledimm onuuu :43::43:

Selam kızlarrr

Bugün ayrılığımızın 13. günü hala ses yok :43:
Yarım saat önce msnde karşılaştık fotosunu görünce dayanamyıp kalp gönderdim birde yanlışlıkla titreşim ama yazmadı bişey :5::5:

NaNcYcE canımm inş yakın zamanda görüşürüzz...
Ben yarın akşam 18:30 - 19:00 gbi burda olcamm inş senide görürümm :16:

Son düzenleme:
Selam kızlarrr

Bugün ayrılığımızın 13. günü hala ses yok :43:
Yarım saat önce msnde karşılaştık fotosunu görünce dayanamyıp kalp gönderdim birde yanlışlıkla titreşim ama yazmadı bişey :5::5:

NaNcYcE canımm inş yakın zamanda görüşürüzz...
Ben yarın akşam 18:30 - 19:00 gbi burda olcamm inş senide görürümm :16:

İyi akşamlar esmercim :54:

Back