2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

insan sevdiğine bu şekil nasıl davranabilir hiç inanamıyorum :50:

Canım hatırlıyor musun ? Yaz ayında ben ona çok büyük bir hakaret etmiştim oda bana küsmüştü...
Yine öyle olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü ne zaman ben ayrılık kelimesini ağzıma alsam ertuğrul bana küsüyor konuşmuyor.

yok tatlışım biz evlendikten sonra yurtdışı işini bırakacak :70:

İyimişş bak buu :70:

Sevdiğinin işi zormuş gerrçekten canım benim evinden uzak yerinden yurdundan uzakk ahhh ahh...
Sevdiğindende uzak zatenn ALLAH bol bol sabırlar versinn dayanma gücü versinn... İknizide canımm :70::70:

Canlarım ben çıkıyorumm en kısa görüşelim yinee... Çok özletmeyinn kendinizi :9:

İkinizde ok öptümm kendinie iyi bakınn :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Hımm bakcamm iletine bebekimmm :60:

Valla ciddiyim canım. Haketmediğim halde bana öyle davrandı. Burda neler olduğunu NaNcyCe_cimm daha iyi biliyor. Hep iyi olan hep alttan alan taraf ben oldum ilişkimizde ama hala anlıyamadı bunu beyfendi. Ayrıca konuda açtım Aşk Hikayelerimiz Dertlerimiz forumunda Soru ne Ben anlamadım konumun ismi.

zaten sürekli sen alttan alırsan,günün birinde patlak verir zaten
tamam bakacağım konuna

Canım hatırlıyor musun ? Yaz ayında ben ona çok büyük bir hakaret etmiştim oda bana küsmüştü...
Yine öyle olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü ne zaman ben ayrılık kelimesini ağzıma alsam ertuğrul bana küsüyor konuşmuyor.

canım ne olursa olsun o lafı ağzına alman yanlış küsmüş olabilir bunun için sana kesinlikle o lafı birdaha söyleme gülüm benim :50:

zaten sürekli sen alttan alırsan,günün birinde patlak verir zaten
tamam bakacağım konuna
Öyle oldu işte... Tamam canımmm bakliyorum yorumunu.

canım ne olursa olsun o lafı ağzına alman yanlış küsmüş olabilir bunun için sana kesinlikle o lafı birdaha söyleme gülüm benim :50:

Daha alırmıyım hiç zaten pat diye çıkıvermişti ağzımdan.
Ona yoruyorum bakalım nolcakk, inş küsmüştür benim öküüzümm :69::69:

Son düzenleme:
İyimişş bak buu :70:

Sevdiğinin işi zormuş gerrçekten canım benim evinden uzak yerinden yurdundan uzakk ahhh ahh...
Sevdiğindende uzak zatenn ALLAH bol bol sabırlar versinn dayanma gücü versinn... İknizide canımm :70::70:

amin inşallah canım benim hayır duaların için çok teşekkür ederim :70:

inşallah sende enişteyle barışırsınız dualarım seninle güzelim benim Rabbim yardımcın olsun...

esmer ben arada girerim buraya da sık sık giremem yalnız
sen canını sıkma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Senin erkek arkdaşın yeni askerden gelmedi mi canımm ?? Nereye gitti öyle seni bırakıpp :60:

Ben ne yapabilirim ki canımm ? Sen söyle sen olsan arar mısın ??

Bugün tam 3 ay oldu canım geleli.. Biyere gittii yok kız o ist.da ben t.dağ dayım.. 1 aydır görüşemedik o uygun oldu ben olmadım yada tersi...
haklısın canım ben olsam bende aramazdım..

Bugün tam 3 ay oldu canım geleli.. Biyere gittii yok kız o ist.da ben t.dağ dayım.. 1 aydır görüşemedik o uygun oldu ben olmadım yada tersi...
haklısın canım ben olsam bende aramazdım..

Hım anladım canım hadi bu yaşadığınız son ayrılık olsunn...

Eee bak gördün mü benimde canıma tak dedi. Şuan arasam bana çok kötü davranacak yüz vermicek soğuk durucak... Daha çok azap çekicem. Şimdi ise böyle çok daha huzuruyum

Back