2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

yok canım sevdiceğim hala arabistanda...

ne diyorsun inanamıyorum ya cevap dahi vermedimi sana bu nasıl bir davranış gülüm sana birşey söylimmi seven erkek ne olursa olsun sevdiğini birakmaz arar sorar biraz bekle sanki senin çaba sarf etmeni bekliyor gibi ya bu nasıl iş anlamadım...

Öyle işte canım...
Ben zaten bu saatten sonra ölsem aşkımdan aramam...
Bende Esmerr_sem o arayacakkk :19:

durum bunu gösteriyor canım onun birşeyler yapması gerekir senin değil...

inşallah aranız düzelir Allahtan hayırlısı dualarım seninle canım...

iNŞ CANIM İNŞ...

bENDE ERTUĞRULU TANIYOSAM ARAYACAK BENDE ONUN BANA YAPTIĞI GİBİ CEVAP VERMİCEM SÜRÜNDÜRCEM ONUU...
BİDE ARAMIYORMUŞŞ SÖYLEDİĞİMLEN KALIYOMUŞUMMM :60::60:

Son düzenleme:
iNŞ CANIM İNŞ...

bENDE ERTUĞRULU ARAYACAK BENDE ONUN BANA YAPTIĞI GİBİ CEVA VERMİCEM SÜRÜNDÜRCEM ONUU...
BİDE ARMIYORMUŞŞ SÖYLEDİĞİMLEN KALIYOMUŞUMMM :60::60:

aslında senin ağırlığını ortaya koyup ilişkinizin nere varaçağını konuşabilirsin yani bu şekil nereye kadar dayanıcaksın pıtırçığım? bu benim görüşüm sadece bi fikir sen kendi dilediğini yapabilirsin tabi...

canım gördünmü libyada olanları çok üzücü Allah yardımcıları olsun :50:

Rabbime çok şükür sevdiceğim oraya uzak bi yerde çalışıyor...

aslında senin ağırlığını ortaya koyup ilişkinizin nere varaçağını konuşabilirsin yani bu şekil nereye kadar dayanıcaksın pıtırçığım? bu benim görüşüm sadece bi fikir sen kendi dilediğini yapabilirsin tabi...

Düşünmüyor değilim ama ertuğrul daha çok yüz bulup beni iyice takmazsa ?? O zaman ne yaparımm...
Arayıpta tekrar kaybetmek istemiyorum. O arasınki ilişkimizin değerini kıymetini anlayabilelim die düşünüyorum. O ararsa ben şımarıp ilişkimizi yerle bir etmem ama o yapar. :19:

Bunları düşüncede vazgeçiyorum iştee :37:

selam kızlar nasılsınız:)
Selam canım Hoşgeldinnn :16:

canım gördünmü libyada olanları çok üzücü Allah yardımcıları olsun :50:

Ewet canım yaa...
İyiki orada değil sevdiğin..
Ne zaman geliyor buaradaa ??
Rabbime çok şükür sevdiceğim oraya uzak bi yerde çalışıyor...

Ewet canım yaa...
İyiki orada değil sevdiğin..
Ne zaman geliyor buaradaa ??

Düşünmüyor değilim ama ertuğrul daha çok yüz bulup beni iyice takmazsa ?? O zaman ne yaparımm...
Arayıpta tekrar kaybetmek istemiyorum. O arasınki ilişkimizin değerini kıymetini anlayabilelim die düşünüyorum. O ararsa ben şımarıp ilişkimizi yerle bir etmem ama o yapar. :19:

Bunları düşüncede vazgeçiyorum iştee :37:

tabiki onun ilk adımı atması lazım onun seni araması gerekiyor bu nasıl bi rahatlık ben anlamadım annem ya enişte neden böyle yapıyor uyuz oldum bak şimdi :20:

Ne olsunn canımm ben ertuğrulu terk ettim :60:

Sen napıyosun , kaç gündür nerelerdesinn bakalımm ?? Anlaşma yapmadık mı senle kuzum bizz hani burayı ihmal etmek yoktuu :1:

hayırdır kız ne oldu:)ciddi misin?
ya ben geçen günkü yazışmalarımızdan ertesi gün girdim
bir selam verdim çıktım ama araya kaynadı sanırım,ondan sonra da giremedim buraya

hayırdır kız ne oldu:)ciddi misin?
ya ben geçen günkü yazışmalarımızdan ertesi gün girdim
bir selam verdim çıktım ama araya kaynadı sanırım,ondan sonra da giremedim buraya

Hımm bakcamm iletine bebekimmm :60:

Valla ciddiyim canım. Haketmediğim halde bana öyle davrandı. Burda neler olduğunu NaNcyCe_cimm daha iyi biliyor. Hep iyi olan hep alttan alan taraf ben oldum ilişkimizde ama hala anlıyamadı bunu beyfendi. Ayrıca konuda açtım Aşk Hikayelerimiz Dertlerimiz forumunda Soru ne Ben anlamadım konumun ismi.

Back