insan sevdiğine bu şekil nasıl davranabilir hiç inanamıyorum
Gerçekten şok oldum yazını okuyunca canımm
Kıs nasıl iş bu siz evlendikten sonrada böyle giderse nolcakk ? Ayy bak bu ertuğrul bana hep en kötüyü düşünmeyi öğretti
yok tatlışım biz evlendikten sonra yurtdışı işini bırakacak
Hımm bakcamm iletine bebekimmm
Valla ciddiyim canım. Haketmediğim halde bana öyle davrandı. Burda neler olduğunu NaNcyCe_cimm daha iyi biliyor. Hep iyi olan hep alttan alan taraf ben oldum ilişkimizde ama hala anlıyamadı bunu beyfendi. Ayrıca konuda açtım Aşk Hikayelerimiz Dertlerimiz forumunda Soru ne Ben anlamadım konumun ismi.
Canım hatırlıyor musun ? Yaz ayında ben ona çok büyük bir hakaret etmiştim oda bana küsmüştü...
Yine öyle olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü ne zaman ben ayrılık kelimesini ağzıma alsam ertuğrul bana küsüyor konuşmuyor.
Öyle oldu işte... Tamam canımmm bakliyorum yorumunu.zaten sürekli sen alttan alırsan,günün birinde patlak verir zaten
tamam bakacağım konuna
canım ne olursa olsun o lafı ağzına alman yanlış küsmüş olabilir bunun için sana kesinlikle o lafı birdaha söyleme gülüm benim
İyimişş bak buu
Sevdiğinin işi zormuş gerrçekten canım benim evinden uzak yerinden yurdundan uzakk ahhh ahh...
Sevdiğindende uzak zatenn ALLAH bol bol sabırlar versinn dayanma gücü versinn... İknizide canımm
Canlarım ben çıkıyorumm en kısa görüşelim yinee... Çok özletmeyinn kendinizi
İkinizde ok öptümm kendinie iyi bakınn
Selam kızlarrrr
selam tatlım naber nasılsın?
Hoşqeldinn canımm
İyyim ALLAHa çok şükür sen nasılsınn bakimmm
İyiyim bende çok şükür canım yaa? Aşkımı özledimSen nasılsın düzelttinizmi sorunları?
Ne zamandan beri görmüyosun ki canımm ??
Yok canım hala düzeltemedik , düzeltemicez galiba
haftaya gelio yanımaa ve önümüzdeki hafta tam 1 ay olucak tatlım niye böyle inat ediosunuz yaa
Senin erkek arkdaşın yeni askerden gelmedi mi canımm ?? Nereye gitti öyle seni bırakıpp
Ben ne yapabilirim ki canımm ? Sen söyle sen olsan arar mısın ??
Bugün tam 3 ay oldu canım geleli.. Biyere gittii yok kız o ist.da ben t.dağ dayım.. 1 aydır görüşemedik o uygun oldu ben olmadım yada tersi...
haklısın canım ben olsam bende aramazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?