konu amma ilerlemiş ben girmeyeli yeni arkadaşlar da katılmış aramıza galiba hoşgelmiş herkes.opuyorumnanaktan ben de 21 sevgilim de 24 yaşında bu topiğe yazıyorum ama 2011 de hatta 2012, 2013 de bile sözlenme ihtimalimiz yok 2014'ü bekliyoruz her şey için bilen bilir yazdım burda baya bunu.kaydirigubbakcemile3
HoşqeLdin almor_um ewet bayadır qörüşemez oLduk Neler yaptın buarada yeni qeLişmeler war mı canımm Merhaba!
HoşqeLdin almor_um ewet bayadır qörüşemez oLduk Neler yaptın buarada yeni qeLişmeler war mı canımm Merhaba!
valla biz de öyle ahım şahım bir gelişme yok şimdilik 4. sınıf iin kayıtları yapıyoruz bu ara okula git gel. Onun dışında erkek arkadşım da bilgisayar kursuna devam etmekte almak istediği sertifika sınavları var onlara hazırlanıyor ben de okula başlıcam işte o da tabi ama onun 3 dersi kaldı bakalım işte beraber mezun olcaz inşallahopuyorumnanaktan Bu arada ikimizin tarafında da paso kuzenler evleniyor hergün bir haber alıyoruz şu nişanlanıcakmıl bu evleniyormuş gibi hepsi de bizden çok sonra tanıştılar çıkmaya başladılar.alsanaalsanasmile.
Bizde de öyle benden küçükler bile evlendi bizden sonra tanışanlar hatta senağlama özeniyorum ister istemez :)
kizlar ben büroda müsterisi temsilcisiyim sanirim türkce cevrimi böyle oluyor emin degilim...
almancasi verkaufsinnendienst calistigim departman isim iste sachbearbeiterin isterseniz arastirin : ))
is güzel ama ortam cok kötü inanin cok kötü...
hehehe naks yesinler sizi emi : )))
ama bencede asik olupat normal olan yoktur heralde : )
bu arada evet onun ise baslamasi hem onu hem beni cok mutlu etti...
bu bizim icin cok önemliydi artik oda hazirliklara baslayacak Allahin izniyle...
ama bende huzur buldugum bir is bulabilsem cok güzel olacak...
bu arada almor biz seni aramiza kabul ettik kiz ne zaman sözün olacaksa olsun hehehe : ))
Hoşbulduk bu arada esmer sen neler yapıyosun okuyo muydun çalışıyo muydun erkek arkaşın ne iş yapıyor nasıl gidiyor sizde de durumlar nasıl 2011'e yetişiyomusun.kaydirigubbakcemile3
kizlar ben büroda müsterisi temsilcisiyim sanirim türkce cevrimi böyle oluyor emin degilim...
almancasi verkaufsinnendienst calistigim departman isim iste sachbearbeiterin isterseniz arastirin : ))
is güzel ama ortam cok kötü inanin cok kötü...
hehehe naks yesinler sizi emi : )))
ama bencede asik olupat normal olan yoktur heralde : )
bu arada evet onun ise baslamasi hem onu hem beni cok mutlu etti...
bu bizim icin cok önemliydi artik oda hazirliklara baslayacak Allahin izniyle...
ama bende huzur buldugum bir is bulabilsem cok güzel olacak...
bu arada almor biz seni aramiza kabul ettik kiz ne zaman sözün olacaksa olsun hehehe : ))
Aynen canım ya al benden de o kadar. boshayallersmile
Geç olsun güç olmasın o kadar vereliniortak
Yine ben geldim...
Kızlar benim sevdiceğim kendini söze iyice adapte etmiş ben ne yapcam?
Dedesini aradımçDiyorki kaynanan istanbula gelcek sana ne göndereyim.
Dedim hiç bir şeye gerek yok zahmet etmeyin.Yok zahmet olmaz kaynanan getiriyor diyor.
Annem duysa ne der acaba?Ben yarın acaba erken mi demeyi düşünüyorum.
Sevdiğimde mesaj atıyor hayatım şimdi biz istanbulda ev açmadık ya daha sizinde ev görmeniz lazım teyzememi gelirsiniz acaba diye?Çıldırıcam
Senin ki de baya hızlı çıkmış canım.kaydirigubbakcemile3
Senin ki de baya hızlı çıkmış canım.kaydirigubbakcemile3
9.ayımızda sözlü olmamızı planlıyor canım.Ailesin haber var benimde babam hariç annemin ve kardeşimin haberi var.
Bayramda annemle teldede konuştular.Ama annem hala erken kardeşin askerden gelsin diyor.arada kaldımkafamçokkarıştı
Kızz söylemzsen seninki seni kaçırır walla delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Keske bizde de o kadar hizli olabilse : ((
kizlar is yerindeyim tekrar kusura bakmayin..
müasit olunca uzun uzun yazicam : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?