- Emoji Skoru
- 2.102
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esmerim biçim biçim tatlım hoşbuldum teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ah bir bilsen nerelerdeyim bende çok güzel gelişmeler oldu bu son günlerde onun için gelemedim canımcımmm :kedi:
Selam kızlar ben gldim uzun bir aradan sonra.kaydirigubbakcemile5
Hoşbuldum kızlar nasılsınız görüşmeyeli her şey yolunda mı? Okulum olduğy için uğrayamadım baya ama bugün gitmedim okula evde ders çalışıyorum bakiyim dedim napmış bizim kızlar.![]()
Patronla konuşmak istiyorum artık,canıma tak etti, onun yüzünden diğer arkadaşlarda yanlış anlıyo,bak 1 bardak çay içiyoruz laf etmicen dimi gibilerinden,ben diğer arkadaslarada trip attım bugün siz bari yapmayın gibisinden,herkes neye kızdığımı anlıyo aslında, çok sıkıldım kızlar bu durumdan,ben hergün çayı severek sevaptır diyerek yapıyorum ama bu adam günaha sokuyo beni,patron geçende demesin mi ne çok çay masrafı oluyo diye,ister istemez çayı ben yapıyorum üstüme alınıyorum,çay almaya giderken de uyardım bak saat 3 e beş var içme gibisinden,cevap işin ne demle
ALLAHa çok şükürr uzun bir küslükten sonra aşkımla mutluyuzz bizz :asigim:
Aman ALLAH bidaha yaşatmasınn bizee :):)
SEnde qelişmeler nasıl canımm ??? War mı yeni qelişmelerr![]()
NaNcYcE, ve almor hoşgeldiniz kızlar...
Benimde sevdiğimle bir problemim yok allaha şükür.
Bakalım kaynanamla olacak mı merak konusu.
Hoşbulduk tatlım inşallah senin için de hayırlı olur her şey takma o kadar kafan mutluluğunuza bakın siz sevdiceğinle.a.s.
Çok ahım şahım bir gelişme yok valla ben de tatlım aynı her şey. Hafta içi okul oluyor hafata da bir de hayatımda görüşüyoruz güzel gidiyor ilişkimiz şimdilik inşallah bu sene ikimizde mezun oluruz da iş hayatına atılırız bir an önce para biriktirmeye başlarız. Sizin adııza da çok sevindim Essmercim çok yakışıyorsunuz birbirinze öyle ayrılık filan duymayayım bir daha.:1hug:
ölüremm esmer içinn kaydirigubbakcemile3
Güzel qelişmeler miii aklinialirimsmile
Anlat bakimm neymiş o qüzellikler :))
gecen hafta sevgilimle konuşurken ani bir karar ile 2 gün içinde hazırlanıp sevdiğimin yanına yani memlekete geldimmm delikafadulden opuyorumnanaktan
kendisi iki hafta sonra yurtdışına çalışmaya gidicek gitmeden önce birbirimizi görelim istedikkk kaydirigubbakcemile2
gecen hafta sevgilimle konuşurken ani bir karar ile 2 gün içinde hazırlanıp sevdiğimin yanına yani memlekete geldimmm delikafadulden opuyorumnanaktan
kendisi iki hafta sonra yurtdışına çalışmaya gidicek gitmeden önce birbirimizi görelim istedikkk kaydirigubbakcemile2
Kızz Türkiyeye mi qeLdinn ?
Şok etkisi yarattı anlamadım şekerr :):)