• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

esmerim biçim biçim tatlım hoşbuldum teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ah bir bilsen nerelerdeyim bende çok güzel gelişmeler oldu bu son günlerde onun için gelemedim canımcımmm :kedi:

Hemen gelişmeleri alayım iyi haberlere ihtiyaç var :)

Hoşbuldum kızlar nasılsınız görüşmeyeli her şey yolunda mı? Okulum olduğy için uğrayamadım baya ama bugün gitmedim okula evde ders çalışıyorum bakiyim dedim napmış bizim kızlar.kaydirigubbakcemile4

Hoşbuldum kızlar nasılsınız görüşmeyeli her şey yolunda mı? Okulum olduğy için uğrayamadım baya ama bugün gitmedim okula evde ders çalışıyorum bakiyim dedim napmış bizim kızlar.kaydirigubbakcemile4

ALLAHa çok şükürr uzun bir küslükten sonra aşkımla mutluyuzz bizz :asigim: :nazar:
Aman ALLAH bidaha yaşatmasınn bizee :):)
SEnde qelişmeler nasıl canımm ??? War mı yeni qelişmelerr kaydirigubbakcemile4

Patronla konuşmak istiyorum artık,canıma tak etti, onun yüzünden diğer arkadaşlarda yanlış anlıyo,bak 1 bardak çay içiyoruz laf etmicen dimi gibilerinden,ben diğer arkadaslarada trip attım bugün siz bari yapmayın gibisinden,herkes neye kızdığımı anlıyo aslında, çok sıkıldım kızlar bu durumdan,ben hergün çayı severek sevaptır diyerek yapıyorum ama bu adam günaha sokuyo beni,patron geçende demesin mi ne çok çay masrafı oluyo diye,ister istemez çayı ben yapıyorum üstüme alınıyorum,çay almaya giderken de uyardım bak saat 3 e beş var içme gibisinden,cevap işin ne demle

Ay inanmıyorum ya.Canım hiç bekleme ve bence direk patrona bu durumu açıkla.
Yoksa sen zor durumda kalacaksın:(

NaNcYcE, ve almor hoşgeldiniz kızlar...

Benimde sevdiğimle bir problemim yok allaha şükür.
Bakalım kaynanamla olacak mı merak konusu.

ALLAHa çok şükürr uzun bir küslükten sonra aşkımla mutluyuzz bizz :asigim: :nazar:
Aman ALLAH bidaha yaşatmasınn bizee :):)
SEnde qelişmeler nasıl canımm ??? War mı yeni qelişmelerr kaydirigubbakcemile4

Çok ahım şahım bir gelişme yok valla ben de tatlım aynı her şey. Hafta içi okul oluyor hafata da bir de hayatımda görüşüyoruz güzel gidiyor ilişkimiz şimdilik inşallah bu sene ikimizde mezun oluruz da iş hayatına atılırız bir an önce para biriktirmeye başlarız. Sizin adııza da çok sevindim Essmercim çok yakışıyorsunuz birbirinze öyle ayrılık filan duymayayım bir daha.:1hug:

NaNcYcE, ve almor hoşgeldiniz kızlar...

Benimde sevdiğimle bir problemim yok allaha şükür.
Bakalım kaynanamla olacak mı merak konusu.

Hoşbulduk tatlım inşallah senin için de hayırlı olur her şey takma o kadar kafan mutluluğunuza bakın siz sevdiceğinle.a.s.

Son düzenleme:
Hoşbulduk tatlım inşallah senin için de hayırlı olur her şey takma o kadar kafan mutluluğunuza bakın siz sevdiceğinle.a.s.

Bende artık öyle düşünüyorum canım.
Daha neler olcağını bilmeden kasmaya gerek yok.
Yeterki sevdiğim yanımda olsun.

Çok ahım şahım bir gelişme yok valla ben de tatlım aynı her şey. Hafta içi okul oluyor hafata da bir de hayatımda görüşüyoruz güzel gidiyor ilişkimiz şimdilik inşallah bu sene ikimizde mezun oluruz da iş hayatına atılırız bir an önce para biriktirmeye başlarız. Sizin adııza da çok sevindim Essmercim çok yakışıyorsunuz birbirinze öyle ayrılık filan duymayayım bir daha.:1hug:

Tmm canımm , Bidaha omıycak zatenn anladık deqerimizii aşkımla :asigim: :1hug:

ölüremm esmer içinn kaydirigubbakcemile3
Güzel qelişmeler miii aklinialirimsmile
Anlat bakimm neymiş o qüzellikler :))

gecen hafta sevgilimle konuşurken ani bir karar ile 2 gün içinde hazırlanıp sevdiğimin yanına yani memlekete geldimmm delikafadulden opuyorumnanaktan

kendisi iki hafta sonra yurtdışına çalışmaya gidicek gitmeden önce birbirimizi görelim istedikkk kaydirigubbakcemile2

gecen hafta sevgilimle konuşurken ani bir karar ile 2 gün içinde hazırlanıp sevdiğimin yanına yani memlekete geldimmm delikafadulden opuyorumnanaktan

kendisi iki hafta sonra yurtdışına çalışmaya gidicek gitmeden önce birbirimizi görelim istedikkk kaydirigubbakcemile2

Kızz Türkiyeye mi qeLdinn ?
Şok etkisi yarattı anlamadım şekerr :):)

Türkiye'ye mi geldin canım?

Hoşgeldin o zaman NaNcYce.a.s. Kızlar şimdi kaçmam lazım en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Back