• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Merak etme sende hep bu iyi niyetle gitmeyeceksin bende aırı iyi niyetli idim ama artık sevgilimin bana hediye almaması canıma tak etti ve cumartesiden beri bir dargın biri barışık gidiyo neden iyi niyetim sonuç vermedi bu seferde tavrımı koycam dedim,sende böyle olacaksın kayınvaliden baktın iyi niyetini kullanıyo tavrını koyarsın ama güzellikle

Bu cumartesi gelicek.Bende pazar onlar bize gelmeden tanışıcam.
Arada yüzük tanışma olmadan bu konuyu çözmem lazım.
Bu akşamda sevdiğimle konuşucam.Yüz yüze bakalım ne olcak.

Sende üzülme.Herşey dört dörtlük olmuyor enişdemizinde - yönü bu demek ki.

Zaten çok gezen bir tip diyorsun bir yere bağlı kalamaz o zaman,benim kaderimde senin gibi babası yok sadece bir kadın ve bir oğlu var ilgilencez mecburuz ama yarına çıkacağına kimin senedi var ki

Canım kesinlikle.
Yarın belkide ben hayatta olmicam.
Ama ilk yılımı en azından ilk zamanları kayınvalidem evdeyken geçirmek istemiyorum.
Düğünümüz yazın olcak hatta baharda kesin kararımı verdim.
Kışa kadar en azından baş başa oluruz.

Kızlar çok mu kötüyüm ben yaa:(

Canım kesinlikle.
Yarın belkide ben hayatta olmicam.
Ama ilk yılımı en azından ilk zamanları kayınvalidem evdeyken geçirmek istemiyorum.
Düğünümüz yazın olcak hatta baharda kesin kararımı verdim.
Kışa kadar en azından baş başa oluruz.

Kızlar çok mu kötüyüm ben yaa:(

Tam ben yazacaktım insan ilk yıllarını başbaşa geçirmek istiyoTabiki kötü değilsin,birde insan vicdanı ile muhasebeye giriyo böyle
İLk yıllar başbaşa geçirmek istiiyorsun bu istediğini sevgiline söyle,oda durumu annesine izah eder Bu kadar takma kafanı canım,şeytanın vesvesi imiş geleceği çok düşünmek

Son düzenleme:
Tam ben yazacaktım insan ilk yıllarını başbaşa geçirmek istiyoTabiki kötü değilsin,birde insan vicdanı ile muhasebeye giriyo böyle
İLk yıllar başbaşa geçirmek istiiyorsun bu istediğini sevgiline söyle,oda durumu annesine izah eder Bu kadar takma kafanı canım,şeytanın vesvesi imiş geleceği çok düşünmek

Sevdiğim dün annem geldiğinde konuşucam dedi.
Bende düşüncelerimi bu akşam sölicem.
Annesine izah etsin.Beni araya katmasın.

Kendimi rahatlamış hissetmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam.
Artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Annen neden tam olarak istemiyo biliyo musun evi yok,tanımıyor aileyi vs vs kafasında soru işareti çok,tanısa aileyi düşünceleri değişir,e çok iyi yerlerden de kısmetin var mesela işin var gücün var annen seni şu an kimseye layık görmüyo,ben öyle hissettim yanlışta düşünüyo olabilirim :)

Son düzenleme:
Sevdiğim dün annem geldiğinde konuşucam dedi.
Bende düşüncelerimi bu akşam sölicem.
Annesine izah etsin.Beni araya katmasın.

Kendimi rahatlamış hissetmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam.
Artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Hiç takma kafana free ol canım :)

Sevdiğim bu konuda yanımda bunu hissedebiliyorum.Hissettiriyor.Telefonda konuşurken bir şey sordu yok dedim tam hatırlamıyorum.Sonra benden vazgeçmeyi mi düşünüyorsun dedi.Yok dedim ama sesin daha az çıkmış sanırım.Sevdiğim sesin daha isteksiz çıktı dedi.Beni istemiyor musun benden vazgeçme dedi.Biz birlikde oldukdan sonra herşeyin çözümünü buluruz dedi.Şimdiden bunları düşünüp canını sıkma.Ne olucağı hiç belli olmaz dedi.Of off

Annen neden tam olarak istemiyo biliyo musun evi yok,tanımıyor aileyi vs vs kafasında soru işareti çok,tanısa aileyi düşünceleri değişir,e çok iyi yerlerden de kısmetin var mesela işin var gücün var annen seni şu an kimseye layık görmüyo,ben öyle hissettim yanlışta düşünüyo olabilirim :)

Aynen öyle.Annem hak ettiğin yere düşmüyorsun diyor.Birde ben 17 yaşımdan beri hem çalışıp hem okuyorum.Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.Çok iyi yerlerden de kısmetimde var.Hani parmakla gösteriliyorum diyebilirim çevrem tarafından.Annem de bunları düşünerekden istemiyor sanırım.Herşey tanışınca belli olucak.

Teşekkürler canım daha rahat olmaya çalışıcam.

Aynen öyle.Annem hak ettiğin yere düşmüyorsun diyor.Birde ben 17 yaşımdan beri hem çalışıp hem okuyorum.Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.Çok iyi yerlerden de kısmetimde var.Hani parmakla gösteriliyorum diyebilirim çevrem tarafından.Annem de bunları düşünerekden istemiyor sanırım.Herşey tanışınca belli olucak.

Teşekkürler canım daha rahat olmaya çalışıcam.

Ben orta 2den beri çalışıyorum hemde okuyorum nekkscim benim annemde senin gibi,bu zzamana kadar zahmet çektim artık çekmemi istiyo ama yapabileceğimiz bişi yok,kısmet neyse yerini bulur

evet kızlar kaderimizde kısmetimizde ne varsa hepimiz onu göreceğiz şimdiden neyin ne olacağı hiç belli değil allah hepimizin istediği gibi hayatı versin huzurlu sağlıklı gerisi bir şekilde hallolur

Haklısınız kızlar...Bu kadar sorun etmenin anlamı yok.Belki yarın hayatta bile olmicam.Ayrıca hayatta olduğum sürece yanımda olmasını istediğim tek kişi sevdiğim.Dün gece bana yine mesajlardan birinde.

Seni son nefesime kadar bu şekilde sevicem.Saçlarını yüzünü okşayarak seni uyutucam seni kollarımın arasında kaybedip başımı gögsüne yaslıcam ve huzurla uyumanı beklicem.Senin üzülmene asla izin vermem dedi.

Canım o benim.Beni ondan başka kimse bu denli anlıyamaz.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ayrıca muzip seninle bir çok konudan benziyoruz kanımcayerimseniben

Benzemese dertlerimiz birbirimizi nasıl anlıcaz :) bende çok duygusalım mesela sevgilim aldığım parfümümü begenmezse kahrolurum,ben onun herseyini seviyorsam oda benim herşeyimi sevmeli :)

Benzemese dertlerimiz birbirimizi nasıl anlıcaz :) bende çok duygusalım mesela sevgilim aldığım parfümümü begenmezse kahrolurum,ben onun herseyini seviyorsam oda benim herşeyimi sevmeli :)

Ay bende öle aşırı duygusalım.Tek bir lafıyla gözlerim hemen dolu dolu olur.
Az önce konuştuk akşama bulucakmışız bende tamam dedim.10 dk oturur evlere geçeriz dedim.10 dk mı dedibayanssulusmile Çok fenayım ben yaa sempatiksalakcinni

Evet yağmur fena kızlar.
Bende şemsiye almamışım yanıma şimdi arkadaşdan buldum.
Kimse almadan ben aldım fazlaca şemsiye
turkbayragi

Diyet nasıl gidiyo neksscim :)

Ay canım oda ayrı bir hoşluk.
Ben artık akşam yemek yemiyorum ve abur cuburu tamamen kestim.
Hatta menülerimi paylaşıyorum KK'da :)
Sevdiğimde soruyor fıstığım yemek yedin mi diye geçiştiriyorum.
Saat geç oldu yemesen diyor bende yiyorum yeni hazırlıyabildim diyorum:D
Süpriz olsun bakalım fark etcek mi?
Şimdi dikkat ediyorum desem dilinden kurtulumam.

Back