Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bırakmayı düşünmüyorsundur umarım
bi düşün bi tarafta bütün bir hayatı geçireceğin hayatın herşeyin çok sevdiğin kocan olacak
ama bir tarafta onsuz bir hayat sence?:uhm:
onsuz bir hayatı seçersen mutlu olabilir misin tekrardan?:uhm:
ama eşinle olduğun zaman annesi seni mutsuz edebilecek mi eşin buna izin verir mi?:uhm:
annesiyle yaşasanız bile her sabah sevdiğinin kollarında uyanmak bütün sıkıntılarını almaz mı? ............................................................:uhm::uhm::uhm:
bence karşılıklı bi oturun ne yapmanız ne halletmeniz neyi nasıl yaparsak şöyle böyle olur ben şunu istiyorum şunu istemiyorum gibi uzun uzun konuşmanız lazım çünkü senin kafan baya karışık görünüyo şuan ona bunları anlat eminim anlayacaktır seni eğer konuşmazsan aranızda sorun oluşabilir ama içinde ne varsa hepsini açık açık konuş çünkü artık evliliğe adım atıyorsunuz kafanızda hiçbir soru işareti kalmamalı rahat rahat başlamalısınız bu yola canım
ay canım seninkide haklı sende haklısın işte dediğim gibi anneleri gelmeden size sizin heryeyi konuşmanız lazım
canım sevgilinin değişecek gibi durumumu var
tabikide değişecek şeyler olacak ama sana olan sevgisi saygısı davranışları değişmez yani eğer gerçekten seviyorsa değişmez bende çevremde gördüğüm öyle büyük aşklar biliyorumki evlenince bir gıdım bile değişmedi dahada güzelleşti arkadaşım evlendi benim bu yaz başı 5 sene sonra evlendi herkes sıkılacaksınız gibi şeyler söylediler ve şimdi konuştuğumda o kadar mutlularki 5 ay oldu gerçekten eskisinden daha harikalar emin ol.sen kendini kötü düşüncelerden arındır canım kötü düşnmeki kötü olması
tünaydın canım sen nerelerdesin ya okulunu biliyorumda insan uğrar arada