• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kızlar iş yerinde sorunum var benim çaycı var hergün çayı ben demliyorum,saat 10 ve saat 3 te işçiler içiyo 10 kişiler patrona misafirlere de ben servis yapıyorum seve seve gel gelelim şehir dışından eleman aldılar kimi arazide çoğu zaman büroda ama,diyorum saat ona çeyrek varken ve 3 e çeyrek varken çay içme,içeceksen baska çaycı var ona demle iç diyorum,saat ona beş var gidiyo çay almaya demlik dibinde çay kalmış, o saatten sonra çay yapsan yetişmez,işçiler kızıyo molaları 15 dk haklı olarak,bardağı inanınki kupa gibi,benim artık dilimde tüy bitti,10 tane işçiye çayı seve seve demliyorum ama 1 işçiden nefret ediyorum sürekli çay içiyo ya misafir gelir diye çayı hazırlıyorum bir gidiyorum çay bitmiş ben mi abartıyorum ki anlamadım???

Kızlar iş yerinde sorunum var benim çaycı var hergün çayı ben demliyorum,saat 10 ve saat 3 te işçiler içiyo 10 kişiler patrona misafirlere de ben servis yapıyorum seve seve gel gelelim şehir dışından eleman aldılar kimi arazide çoğu zaman büroda ama,diyorum saat ona çeyrek varken ve 3 e çeyrek varken çay içme,içeceksen baska çaycı var ona demle iç diyorum,saat ona beş var gidiyo çay almaya demlik dibinde çay kalmış, o saatten sonra çay yapsan yetişmez,işçiler kızıyo molaları 15 dk haklı olarak,bardağı inanınki kupa gibi,benim artık dilimde tüy bitti,10 tane işçiye çayı seve seve demliyorum ama 1 işçiden nefret ediyorum sürekli çay içiyo ya misafir gelir diye çayı hazırlıyorum bir gidiyorum çay bitmiş ben mi abartıyorum ki anlamadım???

Tabiyki abartmıyorsun canım.Uyarmana rağmen hala o şekilde davranması çok yanlış.Gerçekden fazlasıyla anlayışsız bir insan.Senide zor durumda bırkıyor bu şekilde davranarak.Söyliyebileceğin bir üstün yok mu?

selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan

nasılsınız umarım iyisinizdir? konulardan baya uzak kaldım benneyaptımki

ilişkilerinizde herşey yolundamı canlar?

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiçimize opuyorumnanaktan

Merhabayınn kızlarrr :))
Ben qeLdim
Nasılsınızz bakayımm kaydirigubbakcemile4

[/QUOTE
Hoş qeldinn canımmm :):) opuyorumnanaktan
Nerelerdesinn bakimm sennn :oklava:

Merhabayınn kızlarrr :))
Ben qeLdim
Nasılsınızz bakayımm kaydirigubbakcemile4

hoşgeldiniz kızlar,ben iyiyim sizler nasılsınızz

Patronla konuşmak istiyorum artık,canıma tak etti, onun yüzünden diğer arkadaşlarda yanlış anlıyo,bak 1 bardak çay içiyoruz laf etmicen dimi gibilerinden,ben diğer arkadaslarada trip attım bugün siz bari yapmayın gibisinden,herkes neye kızdığımı anlıyo aslında, çok sıkıldım kızlar bu durumdan,ben hergün çayı severek sevaptır diyerek yapıyorum ama bu adam günaha sokuyo beni,patron geçende demesin mi ne çok çay masrafı oluyo diye,ister istemez çayı ben yapıyorum üstüme alınıyorum,çay almaya giderken de uyardım bak saat 3 e beş var içme gibisinden,cevap işin ne demle

hoşgeldiniz kızlar,ben iyiyim sizler nasılsınızz
Hoşbuldumm tatlımm opuyorumnanaktan
ALLAHa şükür çok çok iyiyimm
BU hafta ewdey,m iş yok okul yok free free takılıyorumm :))
hoşgeldin tatlişimmm opuyorumnanaktan

iyiyim umarım diğer arkadaşlarımızda iyidir sen nasılsın gülüm?

Hoşbuldumm tatlışımm :):)

Çok iyiyimmm canımcımm , Sen nasılsınn ??

Patronla konuşmak istiyorum artık,canıma tak etti, onun yüzünden diğer arkadaşlarda yanlış anlıyo,bak 1 bardak çay içiyoruz laf etmicen dimi gibilerinden,ben diğer arkadaslarada trip attım bugün siz bari yapmayın gibisinden,herkes neye kızdığımı anlıyo aslında, çok sıkıldım kızlar bu durumdan,ben hergün çayı severek sevaptır diyerek yapıyorum ama bu adam günaha sokuyo beni,patron geçende demesin mi ne çok çay masrafı oluyo diye,ister istemez çayı ben yapıyorum üstüme alınıyorum,çay almaya giderken de uyardım bak saat 3 e beş var içme gibisinden,cevap işin ne demle

Uyus adam nolcakk :mymeka:
PAtrona söyle canımm :1hug:

esmerim biçim biçim tatlım hoşbuldum teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ah bir bilsen nerelerdeyim bende çok güzel gelişmeler oldu bu son günlerde onun için gelemedim canımcımmm :kedi:

esmerim biçim biçim tatlım hoşbuldum teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ah bir bilsen nerelerdeyim bende çok güzel gelişmeler oldu bu son günlerde onun için gelemedim canımcımmm :kedi:

ölüremm esmer içinn kaydirigubbakcemile3
Güzel qelişmeler miii aklinialirimsmile
Anlat bakimm neymiş o qüzellikler :))

Back