Merak etme sende hep bu iyi niyetle gitmeyeceksin bende aırı iyi niyetli idim ama artık sevgilimin bana hediye almaması canıma tak etti ve cumartesiden beri bir dargın biri barışık gidiyo neden iyi niyetim sonuç vermedi bu seferde tavrımı koycam dedim,sende böyle olacaksın kayınvaliden baktın iyi niyetini kullanıyo tavrını koyarsın ama güzellikle
Zaten çok gezen bir tip diyorsun bir yere bağlı kalamaz o zaman,benim kaderimde senin gibi babası yok sadece bir kadın ve bir oğlu var ilgilencez mecburuz ama yarına çıkacağına kimin senedi var ki
Canım kesinlikle.
Yarın belkide ben hayatta olmicam.
Ama ilk yılımı en azından ilk zamanları kayınvalidem evdeyken geçirmek istemiyorum.
Düğünümüz yazın olcak hatta baharda kesin kararımı verdim.
Kışa kadar en azından baş başa oluruz.
Kızlar çok mu kötüyüm ben yaa
Tam ben yazacaktım insan ilk yıllarını başbaşa geçirmek istiyoTabiki kötü değilsin,birde insan vicdanı ile muhasebeye giriyo böyle
İLk yıllar başbaşa geçirmek istiiyorsun bu istediğini sevgiline söyle,oda durumu annesine izah eder Bu kadar takma kafanı canım,şeytanın vesvesi imiş geleceği çok düşünmek
Sevdiğim dün annem geldiğinde konuşucam dedi.
Bende düşüncelerimi bu akşam sölicem.
Annesine izah etsin.Beni araya katmasın.
Kendimi rahatlamış hissetmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam.
Artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Annen neden tam olarak istemiyo biliyo musun evi yok,tanımıyor aileyi vs vs kafasında soru işareti çok,tanısa aileyi düşünceleri değişir,e çok iyi yerlerden de kısmetin var mesela işin var gücün var annen seni şu an kimseye layık görmüyo,ben öyle hissettim yanlışta düşünüyo olabilirim :)
Aynen öyle.Annem hak ettiğin yere düşmüyorsun diyor.Birde ben 17 yaşımdan beri hem çalışıp hem okuyorum.Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.Çok iyi yerlerden de kısmetimde var.Hani parmakla gösteriliyorum diyebilirim çevrem tarafından.Annem de bunları düşünerekden istemiyor sanırım.Herşey tanışınca belli olucak.
Teşekkürler canım daha rahat olmaya çalışıcam.
Ayrıca muzip seninle bir çok konudan benziyoruz kanımcayerimseniben
Benzemese dertlerimiz birbirimizi nasıl anlıcaz :) bende çok duygusalım mesela sevgilim aldığım parfümümü begenmezse kahrolurum,ben onun herseyini seviyorsam oda benim herşeyimi sevmeli :)
çok yağmur yağıyor
Diyet nasıl gidiyo neksscim :)
evet ya :bbo::bbo:
sen naptın canım ne zaman şimdi söz nişan zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?