• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Pilav hayatımda 2 kere yaptım biri tam fiyasko idi 2 cisi tane tane idi diyim :)))

:D:D

Benimde denemem lazım.
Benim arkadaşım bir gün annesi evde yok babasına hazır çorba yapcak.
Lise sondayız.Sen tut kaynamış suyunun için direk poşeti boşalt.
Tabi çorba tam bir fiyasko:DSonra beni aradı tarif aldıda başardı yapmayı heheh ne gülmüştüm yasempatiksalakcinni

demin msj attım gelirken pizza getir akşama yemek yok diye zaten en son 6 ay once yapmıstın onu da kendin yedin dedi yaaa :roflol:

işin kolay o zaman :)

Kesinlikle ben makarnayı haşlarken sevdiğimde sofrayı kurar.
Bizim anlaşamadığımız tek durum sabah kahvaltısı.
Sevdiğim kahvaltı yapar ama ben yapmam.
Sabahın köründe 06:30 veya 07:00 su bile içemem.
Bana şimdide kahvaltı yapma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyor ama nafilealsanaalsanasmile

Ohooo öyle bir zaman gelir ki kimse eline su dökemez.
Gelir burda bize tarif bile verirsin.En güzeli eğlenerek öğrenmek.
Bende öyle yapıcam şahsenkaydirigubbakcemile3

İnşallah o günlerde gelsin :Saruboceq: ay o günleride görelim ya çok heyecanlanıyorum düşününce:asigim::asigim:

İnşallah o günlerde gelsin :Saruboceq: ay o günleride görelim ya çok heyecanlanıyorum düşününce:asigim::asigim:

Kızlarlada konuşuyoruz hepimizin evlilik tarihleri hemen hemen yakın.
Biz yine bu topikde oluruz sanırım sende olursun hep birlikde konuşuruz:)

Mesai bitimine son 20 dk.Yine sayenizde zaman su gibi akıp gitti.

Kızlarlada konuşuyoruz hepimizin evlilik tarihleri hemen hemen yakın.
Biz yine bu topikde oluruz sanırım sende olursun hep birlikde konuşuruz:)

Mesai bitimine son 20 dk.Yine sayenizde zaman su gibi akıp gitti.

İnşallah beraber oluruz canım =) evet yine zaman cabuk gecti bende ufak ufak kaçym yarın görüşürüz kızlar :1hug:

Selam bayanlarr ben qeldimm :)
Bİ qündeme bakayımm neler olmuşş , Hemenn uçup qeliyorummm

:):) Ewett qeldimm....
Oku oku bitmedii beee...
Muzipprakkase _cim morelini bozma hiç bence bu qünler hepimiz için en qüzel qünler , böyle tatsızlıklarla musuz etmeyin kendinizii canımcımm...
Nİlaycımm menü süper olmuşşşş... Hamarat qelin seni...
O patatesin tarfini bende bekliyorum ona qöre tatlışımm :):)
Pınarcım yorum yapamıyorum sana canım , Kayınpeder baya terbiyesizlik yapmışş...
Benim annemle bababm olsa kesin kowarlardı we beni wermezlerdii... İnş senin için hayırlısı olurr canımm...
Bizdede herşey daha da qüzell :) Kawqa bizi daha çok yakınlaştırdı sankii... Her zamanki qibi knuşuyoruz fakat birbirimizi daha iyi anlıyoruz , daha çok yanında olmaya çalışıyoruz... İkimizde birbirimizi kırmamak için çaba sarfediyoruz , Bunu qörmek şuan için çok qüzell...

Back