• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Sevgilimle aramız iyi canım bişi yokmuş gibi mesajlaşıyoruz aşarız zaten bu doğumgünü mevzusunuda,annem gönüllü değil ne derse çıkıyor,bu doğumgünü içinde annme bişi almaz bekleme o sana öylesine değer veriyo dedi ve dediğide çıktı hep dedikleri çıkıyo annemin,evlenince mutlu olmucaksın diyo yine annem haklı çıkacak diye korkuyorum kızlar o yüzden hevesli değilim :(

Canım her anne o şekilde bakar.Çünkü bizi kaybetmek istemiyorlar.Evden ayrılcağımız anı mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıyorlar.Sen annene herşeyi anlatmışsın.Ben sevdiğimle ilgili hiç bir şey anlatmadım.Annem hiç görmedi tanımıyor.Ama benim için korkuyor ya mutsuz olursan diye.O yüzden üzme kendini.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Annem sonunda ikna oldu tanışmaya sevdiğimde gelcek.
Şimdi ben çok sade ama şık olup sevdiceğimi şaşırtmak istiyorum.
O yüzden elbise giymeye karar verdim kızlar...
Şöyle dizlerde yada hafif diz altında sade ama şık bir elbise istiyorum.

kızlar bide beni düşünün iki kız kardeşiz zaten ablam evlendi bi ben kaldım annem isyanlara geçecek o isteme olayında babacım gene sessiz sessiz benim gitmemi izler heralde daha çok var ama küçük olduğum için beni nasıl paylaşacaklar hiiiiiç bilmiyorum yandı sevdiceğim

Sessizlik ewet canm 2011 :):)

Kızlarr morellerinizi yüksek tutuun. Olumlu düşünün olumlu olsunn...
Ben şimdilik kaçıyorum yemek yapcam akşama :):)
Kendinize iyi bakın tatlışlarr ... Hepinize çok öpüyorumm opuyorumnanaktan

kızlar bide beni düşünün iki kız kardeşiz zaten ablam evlendi bi ben kaldım annem isyanlara geçecek o isteme olayında babacım gene sessiz sessiz benim gitmemi izler heralde daha çok var ama küçük olduğum için beni nasıl paylaşacaklar hiiiiiç bilmiyorum yandı sevdiceğim

Bizde 2 kızız ablam evlendi ben kaldım,çok zor,sanki annemi yalnız bırakacakmışım gibi suçluluk hissediyorum :(

Kızlar dün evde fırında kıymalı patates yaptım browni yaptım öğreneyim ki aileler gidip gelecek güzel güzel kekler poğaçalar yemeklar yapayım sevdiceğime,bu pazarda kedi dilili puding ile fırında sosisli makarna yapcam kk dan aldığım tarifleri yapıyorum tavsiye ederim :)

Sevgilimle aramız iyi canım bişi yokmuş gibi mesajlaşıyoruz aşarız zaten bu doğumgünü mevzusunuda,annem gönüllü değil ne derse çıkıyor,bu doğumgünü içinde annme bişi almaz bekleme o sana öylesine değer veriyo dedi ve dediğide çıktı hep dedikleri çıkıyo annemin,evlenince mutlu olmucaksın diyo yine annem haklı çıkacak diye korkuyorum kızlar o yüzden hevesli değilim :(

Moralini bu kadar bozma :( Yaşadıgın hissetigini annen tam anlamıyla bilemez ancak sen bilirsin bunu iyi düşün inşallah iyi olucak..

Yanlız değilim yani hislerimde değil mi?
Gerçekden korku daha ağır basıyor.Bizim her kafadan bir ses çıkıyor.
Erkenmiş,aceleymiş.Birde ben hep evlilik düşünmüyorum diyordum.Birden ceee ben evlenmek istiyorum diyince aile şokda tabi.İlk çocuk ilk damat.Herşeyin ilki bende yaşanıcak.Bakalım nasıl olucak.Ama gerçekden en mutlu olmam gereken zaman ben sitresliyim.:1ninca:

Bu her kafadan bir ses çıkma olayı olmasa zaten cok kolay olucak. ofisimin parkeleri aşındı kaç gundur stresten bacakalarımı yere vuruyorum her an bişey cıkıcak diye.. Ne dogru ne yanlış iyi karar verebilmek icin gözüme uyku girmiyo. Diger topic arkadaslarımız gibi bizde rahatlıcaz insallah.. Senin durumun da cok zormui ilk olmak herzaman çok zordur. Aile de ne yapacagını bilemiyodur. :(

Benim babam da sessiz sessiz gidişimi izliyor.
Konuştuk tanışmaya gelsinler dedi ertesi gün işini gücünü sordu o oldu.
Anneme o gece dönüp keşke büyümeselerdi dedi.Annem keşke hep 10 yaşında kalsalardı dedi.Babamda keşke 5 yaşında olsalardı dedi.10 bile büyük dedi içim gitti.
Ay ben babama çok düşkünüm.Nasıl olcak hiç bilmiyorum.Babam kesin ağlar bende ağlarım oy oy.

Kızlar dün evde fırında kıymalı patates yaptım browni yaptım öğreneyim ki aileler gidip gelecek güzel güzel kekler poğaçalar yemeklar yapayım sevdiceğime,bu pazarda kedi dilili puding ile fırında sosisli makarna yapcam kk dan aldığım tarifleri yapıyorum tavsiye ederim :)

Benimde başlamam lazım artık sanırım.
Annem dün nilay şehriye çorbası bile yapamaz dedi.
Bende nerden biliyorsun anne mutfağada girersem sen ne yapıcaksın evde dedim:D
Sen merak etme ben yaparım hatta istersen yapayım dedim tarifini verdim.
Ay bende çok fenayım çok:1closedeyes:

Annem sonunda ikna oldu tanışmaya sevdiğimde gelcek.
Şimdi ben çok sade ama şık olup sevdiceğimi şaşırtmak istiyorum.
O yüzden elbise giymeye karar verdim kızlar...
Şöyle dizlerde yada hafif diz altında sade ama şık bir elbise istiyorum.

Canım ben gecen hafta tanışma için senin söylediğin gibi bir elbise aldım zaradan dizlerde siyah dar kesim 89 lira gibiydi fiyatı bizimkiler cok begendi bi bak istersen zaraya

Bu her kafadan bir ses çıkma olayı olmasa zaten cok kolay olucak. ofisimin parkeleri aşındı kaç gundur stresten bacakalarımı yere vuruyorum her an bişey cıkıcak diye.. Ne dogru ne yanlış iyi karar verebilmek icin gözüme uyku girmiyo. Diger topic arkadaslarımız gibi bizde rahatlıcaz insallah.. Senin durumun da cok zormui ilk olmak herzaman çok zordur. Aile de ne yapacagını bilemiyodur. :(

Hemde ne zor.En küçüğün en büyüğüne kadar herkesin bir yorumu var.Kaç gündür uykusuzum baş ağrısından duramıyorum.Bu sefer sitres olup sevdiğime yansıtıyorum farkında olmadan.Saolsun o çok destek yoksa zor olurdu.Allah yardımcımız olsun.

Canım ben gecen hafta tanışma için senin söylediğin gibi bir elbise aldım zaradan dizlerde siyah dar kesim 89 lira gibiydi fiyatı bizimkiler cok begendi bi bak istersen zaraya

Resmi var mı canım?
Bende bu hafta bir dolaşayım mağazaları diyorum.
Henüz bakmadım ama aklımdaki anlattığım gibi.

Back