2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Tanışmada ayakkabı mı?Çok abartılı olmaz mı?
Bizim sözde evde olcak.Boy atmak istesemde tapuklu ayakkabılarla kendimi halıların üstünde düşünemiyorum.

Canım ben şimdi resim bulamadım ama siyah belden oturan dar kesim biraz kalın kumas dizde bir elbise beline ince bir kemer taktım altına cok asırı yuksek olmayan topuklu giydim ben saclarımı da kırık fön yaptırdım. hafif dalga oluyo masanın bozulmus hali gbi. İlk bakısta abartı gibi gelebilir sana ama onlarda hep takım elbise ve sık kıyafetlerle geldikleri için çok uygun oldu. Kayınpeder adayım çok begenmiş mesela elbisemi :)

Link veremiyorum ama zaranın kendi sitesinde dresses bölumunde tube dress adı onun etek boyu dizde olanı gibi düşün canım

Son düzenleme:

Yok canım abartı ne demek.Benden ve bizden bir adım öndesin nede olsa.
Bizim ilk tanışma sadece anneler arasında olucak.O yüzden ilk sefer için bu abartı kaçabilir.Çünkü ben annesini hiç tanımadım oda beni.Onlar tanışmak istediler bende aileme açıkladım buyrun gelin dedik.Babası vefat etmiş zaten sevdiğimin.İlk etapta erkek olmicak.Sevdiğimde annemde onu hiç tanımadığı için geliyor.İlkden gelmesin dedi annem ama sonra ikna oldu.Birde bizimki gündüz oturması olucak.Biraz farklı yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aa anladım canım ben ailece bir tanısma gibi dusunmustum.. o zaman evet daha da sadelestirmek gerekebilir. Heyecanının nasıl oldgunu cok iyi anlıyorum. Ben son saate kadar 3 alternatif arasında kaldım. makyajım ve sacımı yaptırdıktan sonra gelmelerine 1 saat kala hangisinde kendimi en güzel hissediyorsam oyle giyindim.ancak bu sekilde içime sindi. Sende alternatiflerini olustur. Hangisinde kendini en güzel hissediyosan emin ol o sana en yakısan oluyo. İçine sinmesi en önemlisi. Ama bence ayakkabı giy terlik ne kadar şık olursa olsun artık günlerde bile giyilmiyo..

Terlik benimde kesinlikle içime sinmiyor.
Babet tarzı bir şey düşünebilirim yada hafif tapuklu bir ayakkabı.
Ay şu tanışma bir olsaydıda bitseydi rahatlıcam ama nerdeee

Ya ben düşündükçe heyecanlanıyorum.
Tanışma olayını geçtim.Sevdiğim ilk kez evimize gelicek.
Sevdiğimle ilk karşılaşma anını düşünüyorum.
Sonra sevdiğim oturucak ben ikramda bulunucam.
O anda sevdiğimle göz göze gelicem.
Zaten bir bakışı yeter benim gözlerimi ışıl ışıl yapmaya.
Ama annelerin önündede elim ayağım birbirine dolanır diye çok korkuyorum.

Ben yüzüne bakamadım bütün aksam oda yere bakabildi sadece biliyodum cunku gözgöze gelsek daha heyecanlanıcam bardak çanak yere inicek. kaydirigubbakcemile3

zaten sen ikramla ugrasırken vaktin nasıl gecitigini anlamıcaksın. Eniştmizin durumu daha zor öyle kızarıp oturuyolar kaydirigubbakcemile3

Gizli bir kamera olsada halini izliyebilsem.
Utandığında hemen kızarır canımıniçi.
Ben zaten kendime yapcak iş bulurum mutfaktan pek çıkmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…