Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilaycımm , Sennki neler yapıo öyle hiç kayınwalideye öyle denirmi yhaa baya bi qüldürdü benii kaydirigubbakcemile3
Bizdede herşey qüsel qidio şimdlik kırqınlıklar yawaş yawaş bitmeye başladıı... Canım aşkım benim kendi o kadar çok üzülüyo kırılıo ama bana bir tek kötü söz söylemio cnımın içi benimm :):)
Birde kızlarr ben C.tesi işten çıktım malum haftaya okullar açılacak o yüzden sabah muhabbetlerimize fazla katılamıycamm , bununda bir dip not olarak düşeyim dedimm kaydirigubbakcemile3
Nekss heyecan doruktaaaa seni düşündükçe ben bile heyecanlanıyorumm.opuyorumnanaktan
EosHera kusuruma bakma kiz bak hatta yardimci olun dedim o kadar isim var hepsini aklimda tutamadim
MrvCnyt eger yanlis yazdiysam düzeltin diye soru israeti yaziyorum : )
Bananee bakmam lazımm çok kusur ararım benn sempatiksalakcinni
Yok kuum önemli diil zaten tarih marih yok bende... Olmasamda olurr şakkıdı
Muzip tanisma 17 kasim 2010 ?
sessizLik söz temmuz 2011
Esmer tanisma 9 ekim 2011 ?
MrvCynt tanisma 1 kasim 2011 ?
günesay
nancy
neks
tatlikis
almor
pinarsavas
baska kimler var aramizda kizlar yardimci olurmusunuz ?
Esmerim ben seni 2010 diye yazmisim diyer sayfada asil 2011 olmasi gerekiyor degilmi ?
Muzip bak oda olabilir onu o sekilde alistirmsi olabilirsin ama bunda senin bi hatan yok yani...
Erkeklerin bazilarinda o incelik duygusu yok demek ki...
Merak ediyorum acikcasi benim kisi dogum günümde ne yapacak diye ama hicte o konu gecmiyor yani...
Bekleyip görecem bende : ))
Tanışma 07.11.2010
İsteme 14.11.2010
Söz 21.10.2010
Sallayın doğumgünü muhabbetini :)
BEnde heves falan kalmadı kızlar tanışma için
Benimde bu ögleden sonra baya netleşir diye düşünüyorum. gamyoncuiremsu
nekss tarihlerde ayları yanlış yazdın sanırım
Heyecandan duygularımızı bastırmaya çalışıyoruz.
Korku daha ağır basıyor o yüzden hevesde olmuyor pek.
Ben hep bir şey olcak diye korkuyorum.O yüzden çok umutlanmak istemiyorum.
Bizde herşey belli ama yinede belli olmaz.
Bende aynı şeyi hissediyorum en mutlu geçmesi gereken günler stresle korkuyla geciyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.