2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

merhaba kizlar nasilsinizzz?
hazir bi bes on dakka bulmusken kk ye ugrayim dedim...
kizlar aramiza yeni katilanlar var sanirim tekrar hosgeldiniz..
Rabbim sizlerde hayirlisiyla sözlenmeyi nisanlanmayi ve evlenmeyi nasip eylesin insaAllah..
2011de sözlendigimiz güne kadar herseyi paylasabilme ümidi ile bu konuyu actim..
bildiklerimiz var bilmediklerimiz var birbirimize destek oluruz bu vesile ile insaAllah..

kizlar ben cok mutluyum cünkü sevdigim sali günü ise basliyor
askerden sonra tatil yapmisti ve ise girip girmeyecegi belli degildi
benden cok o dertleniyor ve üzülüyordu onun hakkinda 'issiz gücsüz biri' diye düsünecegimden korkuyordu
ama ben hic öyle bir sey düsünmedim ona güveniyordum cünkü..
dualarimida eksik etmedim Rabbime cok sükür sali günü ise baslayacak
artik ikimizde gelcegimiz icin birikim yapabilicez..

ben zaten her gün hesap kitap yapiyorum dügüne kadar ne kadar para biriktirebilirm diye
sizde öyle yapiyomusunuz kizlar
tabi birde ben türkiyeye gidicem yani ceyizimi filan ordan hazirlicam insaAllah

bu arada kizlar evlenince nerde oturacakasniz biliyormusnuz bile?
kayinvalide ile birliktemi kiradami vs ?

veee asil mutlu olma sebebim ise aralik son haftasi türkiyeye gitme ihtimalim var
yani onunla görüsebilme ihtimalim var
coook seviniyorum Rabbim insaAllah nasip eyler
cok özledik birbirmizi gercekten

ama aramizda onca mesafe varken birbirimize olan sevgimiz gün gectikce artiyor
bu cok güzel bisey bence...

kizlar birde sözünüzde ne giymeyi düsünüyosunuz bi fikriniz varmi?
ben simdiden düsünmeye basladim bile yani

birde iliskiniz nasil gidiyor hersey güzeldir insaAllah?
merak ettigim birsey var sevdiginiz ile hersey hakkinda rahatca konusuyormusunuz?
yoksa tabulariniz vamri?
mesela bunu anlatmam yada bu konuyu konusmayalim gibi?

velhasil kizlar baya uzun oldu ama kaaaac gündür takip edemiyordum sizleri...

cevaplarinizi hbekliyorum...

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

selam kızlarr herkese hayırlı akşamlarr kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler sessizlik_cim ben iyim allha çok şükür sen nasılsınn ? okuduqum kadarıyla çok iyisin çok sewindim senin adına inş aralkta qelirsin belki bizde bu sayede tanışabilirizz...
Bende buqün aşkımla buluştum çok qüsel qeçti... aşkım işe başlıyamıo siqorta problemi yüzünden ne yazıkki bu yüzden biz hala birikim yapmaya başlayamadık :sinifsinif: bende artık yawaş yawaş çeyiz hazırlıklarına başlamak istiyorum bunun için küçük araştırmalara başladımm... ewlenince kirada oturcaz qibi duruo şimdilik, Miras olayları war bakalım nasıl ypcass şimdlik hayırlısı dielimm... Herşeyimiz kendimiz yapmak istiyoruz belki uzun we meşakatli olcak ama kimseye müdane etmek istemiyoruz bunun için herşeyimizi paylaşıyoruz onu anlatmam bunu anlatmam yok bizde... Biz bi hayat paylaşcaz hiçbir şeyi saklamamız qerekio biz bu düşündeyiz... herşeyi oturup konuşuyoruz we en doqrusunu yaptıqıma inanıyorumm... zemuszemus

Başlık 2011de sözlemecek olanlar ama ben erkenden daldım galiba başlığa bizim daha en az 3-4 yıl var son senemiz ikimizinde sonra bitince o askere gidicek ikimiz de işe giricez 1-2 yıl çalışıp para biriktiricez anca öyle bizim için söz, nişan düğün. Biz zaten 2,5 yıldır beraberiz büyük ihtimal de 2014 gbi evlenicez o yüzden şimdilik sadece annemle her ay 1-2 çeyrek alıyoruz ilrerde lazım olur diye onun dışında çeyiz adına bişi yaptığımız yok daha iş güç yok çünkü ne onun ne benim. Bazen de diyorum 3-4 yıl gelir geçer mi ya diye ümitsizliğe kapılıyorum keşke daha geç tanışsaydık böyle işimiz gücümüz olduğu vakit daha çabuk ve rahat evlenebilseydik diyorum.mafoldumben Bazen de kendimi küçük hissediyorum daha 22'ye girdim evlenince 25-26 olucam daha iyi olur hem geçen zamanda birbirimizi daha iyi tanırız ama bazen de işte sıkılıyorum daha çok var diyip. Çevremde görüyorum bizden çok sonra tanışıp çıkmaya başlayanlar evleniyor özeniyorum gibi sanki.:kedi: Aslında erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük 2 sene önce mezun olması gerekiyordu ama bazı sebeplerden dolayı okula gidememiş çoğu zaman çalışmak zounda kalmış 5. -6. sene anca alttan derslerini temizledi . Yoksa çoktan mezun olmuş askere gitmiş işe bile girmiş olurdu bu aralar. Off çok dertli gördüm kendimi yazdıkça yazdım.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrr qene mi kimse yokkk :sinifsinif:

nrcn_xcım hoşqeldin tatlım nasılsınn ?
Kendinden bahsetmek ister misin seni daha yakından tanımak isteriss canımm opuyorumnanaktan

selam kızlarr herkese hayırlı akşamlarr kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler sessizlik_cim ben iyim allha çok şükür sen nasılsınn ? okuduqum kadarıyla çok iyisin çok sewindim senin adına inş aralkta qelirsin belki bizde bu sayede tanışabilirizz...
Bende buqün aşkımla buluştum çok qüsel qeçti... aşkım işe başlıyamıo siqorta problemi yüzünden ne yazıkki bu yüzden biz hala birikim yapmaya başlayamadık :sinifsinif: bende artık yawaş yawaş çeyiz hazırlıklarına başlamak istiyorum bunun için küçük araştırmalara başladımm... ewlenince kirada oturcaz qibi duruo şimdilik, Miras olayları war bakalım nasıl ypcass şimdlik hayırlısı dielimm... Herşeyimiz kendimiz yapmak istiyoruz belki uzun we meşakatli olcak ama kimseye müdane etmek istemiyoruz bunun için herşeyimizi paylaşıyoruz onu anlatmam bunu anlatmam yok bizde... Biz bi hayat paylaşcaz hiçbir şeyi saklamamız qerekio biz bu düşündeyiz... herşeyi oturup konuşuyoruz we en doqrusunu yaptıqıma inanıyorumm... zemuszemus

cok tesekkür ederim hamd olsun günden güne daha iyi oluyorum cünkü askima kavusacagim günleri sayiyoruummm :kedi:
sen ankaradami yasiyosun peki? o zaman bana belki tavsiyelerde bulunabilirsin mesela ikimiz basbasa nerelere gidebiliriz kaydirigubbakcemile2

sigortada ne sorunu var ki enistenin üzüldüm simdi bak... benim ki de cok moralini bozuyodu cünkü bi an önce ise baslamak istiyodu ve sonunda hall oldu insaAllah bir iki gün sonra oda son evraklarini yaptirip baslayacak Allahin izniyle... eski is yerine giriyor bu yüzden de mutlu... o mutlu olunca bende mutlu oluyorum :kedi:

insaAllah enistemizde en kisa zamanda ise baslayabilir.. Rabbim hayirlisini nasip eylesin insaAllah canim...cok haklisin bak bizde herseyi kendimiz yapmak istiyoruz ama anneniz babanizda yardim etmek isteyecektir ve bu onlarin hakkida yani o yüzden onlarda biraz izin ver maddi manevi biraz karissinlar ceyiz durumuna ev dayayip döseme durumuna benden bir tavsiye... büyüklerimden gördüm analarimiz babalarimizin yardim edebildigi zaman daha mutlu ve daha güvende oluyorlar...

yani her konuyu paylasabiliyorsunuz öylemi... bu cok güzel bisey... Allah bozmasin canim benim... Allah nazarlardan saklasin :)

Başlık 2011de sözlemecek olanlar ama ben erkenden daldım galiba başlığa bizim daha en az 3-4 yıl var son senemiz ikimizinde sonra bitince o askere gidicek ikimiz de işe giricez 1-2 yıl çalışıp para biriktiricez anca öyle bizim için söz, nişan düğün. Biz zaten 2,5 yıldır beraberiz büyük ihtimal de 2014 gbi evlenicez o yüzden şimdilik sadece annemle her ay 1-2 çeyrek alıyoruz ilrerde lazım olur diye onun dışında çeyiz adına bişi yaptığımız yok daha iş güç yok çünkü ne onun ne benim. Bazen de diyorum 3-4 yıl gelir geçer mi ya diye ümitsizliğe kapılıyorum keşke daha geç tanışsaydık böyle işimiz gücümüz olduğu vakit daha çabuk ve rahat evlenebilseydik diyorum.mafoldumben Bazen de kendimi küçük hissediyorum daha 22'ye girdim evlenince 25-26 olucam daha iyi olur hem geçen zamanda birbirimizi daha iyi tanırız ama bazen de işte sıkılıyorum daha çok var diyip. Çevremde görüyorum bizden çok sonra tanışıp çıkmaya başlayanlar evleniyor özeniyorum gibi sanki.:kedi: Aslında erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük 2 sene önce mezun olması gerekiyordu ama bazı sebeplerden dolayı okula gidememiş çoğu zaman çalışmak zounda kalmış 5. -6. sene anca alttan derslerini temizledi . Yoksa çoktan mezun olmuş askere gitmiş işe bile girmiş olurdu bu aralar. Off çok dertli gördüm kendimi yazdıkça yazdım.kaydirigubbakcemile3

Öyle deme canim ya herkese yer var aramizda sonucta bir gün sende sözleneceksin ama bugün ama yarin : ) yasinida cok fazla sorun yapma bence... eniste hangi bölüm okuyodu merak ettim... ama olsun hayirlisiyla insaAllah isede baslar ceyiz hazirliklarinida yaparsiniz... sIkma canini sandigin kadar kötü bir durum degil canim iki gönül bir oldunuzmu herseyin üstesinden gelirsiiz insaAllah...

ceyrek aliyoruz dedin ya henüz sadece.. bende bu yüzden biraz heyeanimi tam olarak yasayamiyorum... para birikitiryorum ama henüz bisey alamiyorum cünkü türkiyeden almam gerek oraya yerlesicem icin... bakalim insaAllah zamanlama konusunda sorun yasamayiz...

hakkimizda hayirlisi insaAllah...

bende 2o11 mayıs yada nisanda söz ve nişan düşünüyorum :)

aramiza hosgeldin : )

hadi bakalim insaAllah o güne kadar gelismeleri bizimle paylasirsin...

sözün nasil gecti ne gibi hazirliklar yapildi anlatirsan bizede yol gösterici olmus olursun : )

yasiniz kac peki senin ve enistenin ?

hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah...

Allah tamamini erdirsin... : )

Benimkide askerden geldi 1,5 yıl part time çalıştı bıraktı 1.5 ay sonra iş buldu.Aynı anda ilerliyoruz sessizlik..Çok mutlu oluyo insan..Sevgiliminde güveni geldi kendine zaten mutluyduk daha mutlu olduk (:
Bende çalışıyorum oda,ikimizde paramızı birikitiriyoz 6 yıldır bekliyoruz herşey tam olsun istiyoruz

Bir ara kayınvalide oturalım dedi ama ben istemedim çünkü kirada evleri vardı büyük ihtimal oraya geçcez hem ev tadilat istiyo biraz amerikan kapı parke falan istiyorum bakalım yavas yavas yapılacak

Kurbanda istesem söz olacaktı kabul etmedim geç olsun tam olsun,düğünle nişan arasını uzatmama taraftarıyım (:

Bende 22 yasındayım ama benim 6 yıl oldu istiyorum artık evlilik bu yıl hazır değildim aslında ama 2011 de hazır olcam kısmetse nişan düğün çıkcak aradan (:
Erkeğin yıl kaybetmesi çok kötü işte ama ne yapsın elinde değilmiş sebepler.Merak etme 3 4 yıl çabucak geçer zaman su gibi akıyor
bazen kendimizi lisede hissediyorum , hangi ara 6 yıl oldu diyorum düşün yani delikafadulden
Hakkımızda hayırlısı olsun hersey kader kısmet :1closedeyes:

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4 herkese mutlu qünlerrrr zemuszemus

aramıza yeni qelen arkadaşlar war hepiniz hoşqeLdinizz opuyorumnanaktan

sessizlik
_cimm malesef ankarada oturmuyorumm istanbuldayım ben burayada uqrarsan çok memnun olurumm canımm opuyorumnanaktan
aşkımın qireceqi iş yeri (ki malsef qiremedi :a015: ) siqorta da hep qirdi çıktı yapıomuş o yüzden aşkım qirmedi başka yerler bakıoruzz hayırlısı bakalım ne oLcak :hulya:

haklısın canım ailelerden de yardım alınmalı ama başına sonradan kakmayacaksa benimkinin ailesi biraz öyledirde malesef... Oysaki ailenin tek oqlu... Ama benim annem benden heweslidir şunu alalım şöyle yapalımm sanki yeniden ewlencekk kaydirigubbakcemile3

Öyle deme canim ya herkese yer var aramizda sonucta bir gün sende sözleneceksin ama bugün ama yarin : ) yasinida cok fazla sorun yapma bence... eniste hangi bölüm okuyodu merak ettim... ama olsun hayirlisiyla insaAllah isede baslar ceyiz hazirliklarinida yaparsiniz... sIkma canini sandigin kadar kötü bir durum degil canim iki gönül bir oldunuzmu herseyin üstesinden gelirsiiz insaAllah...

ceyrek aliyoruz dedin ya henüz sadece.. bende bu yüzden biraz heyeanimi tam olarak yasayamiyorum... para birikitiryorum ama henüz bisey alamiyorum cünkü türkiyeden almam gerek oraya yerlesicem icin... bakalim insaAllah zamanlama konusunda sorun yasamayiz...

hakkimizda hayirlisi insaAllah...

Sağol canım ya . Erkek arkadaşım maliye okuyor bu arada ama bilgisayardan filan da anlar çalışmış hep okul zamanı maddi sebepler yüzünden bilgisayar teknik servislerinde o yüzden uzadı okulu biraz. Gerçi şimdi 3 tane dersi kaldı inşallah onları da verir bu sene beraber mezun oluruz. Sonra da askerlik iş güç para briktirme derken zaten 3-4 yıl olacak. Alışmaya başladım sanki bu fikre artık diye diye çok uzun gelmiyor burda yazılanları da gördükçe .Sağolun kızlar.opuyorumnanaktan

Bende 22 yasındayım ama benim 6 yıl oldu istiyorum artık evlilik bu yıl hazır değildim aslında ama 2011 de hazır olcam kısmetse nişan düğün çıkcak aradan (:
Erkeğin yıl kaybetmesi çok kötü işte ama ne yapsın elinde değilmiş sebepler.Merak etme 3 4 yıl çabucak geçer zaman su gibi akıyor
bazen kendimizi lisede hissediyorum , hangi ara 6 yıl oldu diyorum düşün yani delikafadulden
Hakkımızda hayırlısı olsun hersey kader kısmet :1closedeyes:

Sizin baya olmuş o zaman bizim daha 2,5 yıl olacak işte 3-4 seneye toplamda 6 yıl olacak kısmetse.opuyorumnanaktan

Herkes 6 yılda ewlenio qaLiba bu topictee kaydirigubbakcemile3

Bizdede bakarsan bi 3 - 4 yılı war ama benim aşkımm 2 yılda alcam seni dioo (Aceleci şeyy )kaydirigubbakcemile3

2 yıL sonra ewlenmezsem walla kaçırır die korkuyorumm delikafadulden delikafadulden

Back