2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Amin camin insaAllah :Saruboceq:
telering de varmis dediler bizde daha detayli arasitiricaz bakalim =)
benim icin cok avantajli olacak eger olursa...

yorumun cok cici olmus :1hug:
insaAllah o günleride görmek nasip olur canim Amin diyorum cani gönülden...

MuzipRakkase bugün sessizsin sanki morelinmi bozuk :uhm:

yazılanlara daha hepsine yetişemedimde

çok mu belli kız :)

annem üzüyo beni bir ölye bir böyle bi gelsinler bi gelmesinler diyo

çocuk oyuncağı değil ki bu

sevgilim annemin istemedğini biliyo oda isyan edecek artık

zaten neyim varda istemiyo deyip duruyo bilmiyorumkismile

Sessizlik özledim tabi kız, qözlerim arıyo her zamn seni yawru kuşum kaydirigubbakcemile3
Kırmam zten onu canım sadece biraz burnunu sürtcem ):) Anlasın deqerimi...
Annemlede uyqun bir zamnda ( PAşamla bu konuyu ayrıntılı bir şeklde konuştuktan sonra ) Konuşcam... Komşumuzun dedqine qöre anlayışla karşılamış bakalım nasıl olcak... Yaşayıp qörcez

İnş hat pahalı deqildir canım :Saruboceq: Bol bol konuşursunuz inşş :lepi:
İşle ilgili bi karar wermene çok sewidim, üstünden büyük bir yük kalkmıştır şimdi senin :):)

NaNcYcE hoş qeldin tatlım
Sabaha nazaran çok iyiyim kızların sayesinde :lepi: Sen nasılsınn ??

MrcCnyt çok qüzel ifade etmişsin canım duyqularını...
İnş ayrılmayıs şahsen bu topicii terk etmeyi hiççççççççç düşünmüyorumm
İnş kimse sewdiqinden ayrılmaz hep böyle mutlu mesut oluruz... Duaların kabul oLsun canımm :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım seni tebrik ediyorum yetişmişsin valla çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım işe girdiktenn sonra planlarım var diyor bir gelirin olması şart evlilğe adım atıldığında diyo bakalım

Oyyy yavru kusun kurban osssun sana anaciiim opuyorumnanaktan

Hadi bakalim sürtsün biraz enistenin burnu ama cok fazla kiyma canina =)
Annenle konustuktan sonra anlatirsin bizede... InsaAllah bir sorun cikmaz canim...
Sorma ya her gün sesini duyabilcemi düsününce heyecandan kalbim kütküt atiyo Zaten hasretlik diz boyu bari sesimiz birbirine deysin :kedi:
Asil yük babamla konustuktan sonra kalkacak üstümden sanirim...
Dualarini eksik emte emi insaAllah bu sIkIntili günleri tez zamanda atlatmak nasip olur...:Saruboceq:

Kızlar sevgilimle konuştuk ne senin ailen yıkabilir nede benim ailem yıkabilir yani ben snei çok seviyorum ayıramazlar bizi diyo
ben kafamda herşeyi bitirdim yani ailem karışamaz diyo:)

SESSİZLİK CANIM ÇOKS EVİNDİM VALLA NE GÜZEL KONUŞURSUNUZ ARTIK SESİNİ BİLE DUYMAK İNSANA YETİYO GERÇEKTEN HADİ BAKALIM İŞİN İÇİNDE HAKKIDA HAYIRLIIS NE İSE O OLSUN BALIM

Son düzenleyen: Moderatör:
canım seni tebrik ediyorum yetişmişsin valla çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım işe girdiktenn sonra planlarım var diyor bir gelirin olması şart evlilğe adım atıldığında diyo bakalım

Yetistim dimi sositososito

Canim elbette. Bi gelirin olmasi sart. Birikim yapilmasi lazim. Ve bir is sahibi olmasi lazim enistemiz. Yani ben bunun kanaatindeyim. Evlenecegim insan is sahibi olmasi lazim. Sonucta bir aile gecindirmek zorunda. Ve evlenmeden öncede bir sürü masraf bizi bekliyor olacak. Ama olsun yilmak yok biz bu günleride atlaticaz hep birlikte dimi. Kavustugumuz zaman asil bayrami o zaman yasayacagiz canim. O gün geldiginde de güzel bir 'ooooh dünya varmis' diyenlerden oluruz hepimiz insaAllah. bayanssulusmilebayanssulusmile

yetiştin tabi balım
zaten diyo evde otur oturda nereye kadar işim olmazsa senle gezemem ee sonra istemeye gelince baban vermez işin gücün yok diye diyo o yüzden benim iş bulmam gereiyor diyo

Oyoyoy ne güzel demis enistemiz opuyorumnanaktan

Sagol canim benim. Inan ki onun sesini duymak o kadar iyi gelyor ki bana... Anlatilmaz güzel bir duygu gercekten. :1rolleyes:

Amin canim dualarinizi eksik etmeyin insaAllah su is konusunda da hayirlisiyla bir sona varabilirim. :Saruboceq:

yetiştin tabi balım
zaten diyo evde otur oturda nereye kadar işim olmazsa senle gezemem ee sonra istemeye gelince baban vermez işin gücün yok diye diyo o yüzden benim iş bulmam gereiyor diyo

InsaAllah en kisa sürede bir is bulur canim. Ama daha askerden yeni geldi. Kendisini toparlasin bak oda hevesli yani sizi düsünüyor buda cok güzel bisey. Baska türlüde olabilirdi. Ama olgun birisiymis demek ki.

Allahim cümlemize hayirli isler nasip eylesin insaAllah.

evet canım bitanem o benm ya:)
kesinlikle canımaskerdeyken biliyodum onun sesini duyunca mutlu,huzurlu oluyordum ben
dualarım seninle tatlım

Gel kızz öpcem senii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Annemle konuşmak için fırsat kowalıyorum hani annem dese war falan die hemen dicem war anne açıcam konuyu konuşcam ama demio... Eskiden olsa derdi ne yapmaya çalışıo anlamadım kafamçokkarıştı
Senin bu temiz kalbin oolduqu sürece her zamn ALLAh sana we sewdiceqine yardımcı olacaktır... Ben biliyorum seni canım çok iyi anladım seni, o yüzden sen hiçç canını sıkma olucak... Hat olmadı başka bişe olucak ama olucak yani başka yolu yok opuyorumnanaktan
Ahh ahh o babala war yha anam napcaz biz bu babalarla yandık walla :gitme: Hele ben bittiqim qün buqün benimm...

inşallah canım salı günü geldi daha aşkımı bu şekilde görmem beni şaşırttı sonuçta 1-2 ay oturcam diodu haber bekliyorum dedibikaç yerden bende dinlenmicek misin deyince dinlenmenin beklemenin anlamı yokki tembel olmamalıyım çalışmalıyım diyo:)
gerçekten çok farklı bu sefer ya ablasıyla ev almak için çırpınıyor kirada oturmak istemiyorum evimiz olsun istiyorummm diyor
amin canım amin

seni üzmek istemem ama belli oluyor vallah çünkü sen çok cıvıl cıvıl hayat dolusun bugün ise sessiz ve durgun :bbo:

bence annenle bi otur konuş neden öyle kararsız olduğunu öğren çünkü belli yani sizi baya etkiliyor bu durum haliyle benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…