2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

inşallah nilay sevdik hemde çok :asigim:

sevgilin memnun mu bu arada işinden

Çok memnun allaha şükür canım.
Masa başı iş sonuçta evinede çok yakın bilgisayar başında.
Bana teşekkür ediyor.Onun mutlu olmasıda benim için herşeye değer.

İşde tek sorunumuz çok sık görüşememek.
Ama onuda hafta da iki kez olarak ayarladık.
Zaten birlikte uyuyup birlikde kalkıyoruz.
İkimizinde en sevdiği an artık akşamları.
Erkenden geçiyoruz yataklarımıza uyuyana kadar mesajlaşıp hayaller kuruyoruz.opuyorumnanaktan

Amin canım :Saruboceq:
En qüzel olanda bu zaten bence herşeyi hemen hemen aynı anda yaşadıqımız için birbirimizi çok iyi anlıya biliyoruz ve destek olabiliyoruz kaydirigubbakcemile5

Kesinliklekaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Meltem kolay gelsin canım.
Bende öğleden sonra izinliyim kızlarrrrr :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar hayirli cumalar diliyorum dualarda bulusalim bu gün insaAllah :Saruboceq:

Okudugumu sirayla cevaplayacgim :ecrin_bebek:

MrvCnyt: Cok hos anlatmissin cizmeleri gercekten =) Sen begendiysen sorun yok. Benimde pek tarzim degil o tip. Ama eminim sana yakismistir. Hem enistemizde sevli boylu oldugu icin hayli hayli yakismistir. Güle güle kullan insaAllah.
Su ticker'i nasil yapiyorsunuz banada anlatsaniza kizlar. Bende dügüne kadar degil söze kadar yapicam yoksa gördükce icim karari yahu =D
Yagmurda yürümekten bahs etmisiniz. Bizde sevdigimle bir gün yagmura tutulduk. Karadenizimde sahil kenarinda yagmurda yürüdük. Askim diyor sevdigim yanimda karadenizim karsimda süper manzara daha ne isterim diyor. Yagmuru bende cok seviyorum. :asigim:

Nancy: Iyi düsünmüsün tabi simdilik daha erken bencede. Hele bi o günler gelsin belki biraz aceleye gelecek ama bi bakmisisn herseyi arkanda biraktin. Enistemiz yurt disina gidecek Allah kavustursun insaAllah. Ayni durum bende de söz konusu anlatmistim zaten. Kolay degil gercekten. Ama bu sekilde iliskiniz farkli boyutlara ulasiyor. Azla yetinmeyi ögreniyosun. Sevginin askin uzakliga ragmende en hat safada yasanabilecegini görüyosun. Allah sabir versin insaAllah. :Saruboceq:

Neks: Ben sevdigimle ayni boydayim hadi tas catlasin o benden 2cm büyük olsun. Bunun avantajida var kizlar duygusal anlar yansidigi vakit kendimi taa yukarlara kadar germek zorunda kalmiyorum tam karsimda basit oluyor =D opuyorumnanaktan
O dedigin korkular bende de oluyor. Hatta izinden döndükten sonra ilk bir ay cok zordu benim icin. Ama Allaha sükür zamanla bu korkularida atlattim. Onun bana olan sevgisi ve verdigi güven sayesinde.

Muzip: Hikayeni henüz okumadim önce bi kendi topicimde cevap yazmak istedim onu sakin kafayla okuyacagim insaAllah. Enisteyle yemek muhabbeti gecmis. Benim kine ne dersiniz bana diyor ki 'sabah sen beni uyandir sen yine yatarsin ben sana kahvalti hazirlarim sonra birlikte yeriz' diyor =D bende diyorum ha ben seni uyandirmisim ha kendim kalkmisim. kaydirigubbakcemile3
Annenle tekrar konustunmu razi edebildinmi onu tanisma konusunda? Anneler böyledir bence bir öyle derler bir böyle ama biraz kanina girersen eminim oda kabul edecektir. Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah.

Esmer: Anaciiim beni cokmu özledin :utangac:kaydirigubbakcemile3 Geldim iste bak =D
Baban ögrenmis heralde senin durumunu. Du bakalim bundan sonra sana karsi tepkileri nasil olacak ona göre sende ayagini denk alirsin. Gerekirse konusursun. Yada sadece annene sorarsin gercekten babana anlattimi diye. Üzülme hersey olacagina varacak Allahin izniyle :Saruboceq:
Enisteyede cok kizma. Belli ki gercekten bi sebebi varmis. Tamam simdi arkadasi konusmasi vs ne kadar dogru bilemicem ama basit seyler yüzünden birbirinizi kirmayin derim ben. Benim gibi herseyi uzaktan uzaga yasamak zorunda kalsaydiniz o zaman cok daha iyi anlardiniz ne demek istedigimi :gitme:

EosHera: Mayis 2012 de dügün düsünüyor enistemiz hemi. Iyi bakalim benimde dügünüm Allah nasip ederse o zamanlarda olacak. Dügün telasini artik birlikte yasariz insaAllah. :dance:
Sahi sen enistenin ailesiyle görüsecektin ve bi sinavin vardi yanilmiyosam? Nasil gecti hic bahs etmedin sanirim?

tatlikis: Albümüne bende baktim gercekten cok tatli bir cit olmusunuz cok yakisiyorsunuz. Sen cok samimi ve saf duruyosun enistemiz selvi bolyu masaAllah cok yakistiniz gercekten. :nazar:
Dügününüze daha cok var diyosun ama olsun bak benimde aslinda cok var. Hem bakarsin hersey cok farkli gelisir sandiginizdanda erken kavusursunuz. :1hug:
Ablasi yemege davet etmis. Bencede gitmelisin. Kaybedecek birseyin yok. Aksine onlarla tanisma firsati kazaniyorsun. Ailesini tanima firsati kazaniyorsun. Görümceyle tanisacaksin cok mühim bu kaydirigubbakcemile3 Bence git canim. Hayirlisi olsun insaAllah.

unuttuklarim kalmamisitr insaAllah adi gecmeyen kizlar sizler nerelerdesiniz :olmaz:

simdi de kendimden bahs edicem ama önce su cevap bir göndereyim merakta kalmayin fazla kaydirigubbakcemile3

Çok memnun allaha şükür canım.
Masa başı iş sonuçta evinede çok yakın bilgisayar başında.
Bana teşekkür ediyor.Onun mutlu olmasıda benim için herşeye değer.

İşde tek sorunumuz çok sık görüşememek.
Ama onuda hafta da iki kez olarak ayarladık.
Zaten birlikte uyuyup birlikde kalkıyoruz.
İkimizinde en sevdiği an artık akşamları.
Erkenden geçiyoruz yataklarımıza uyuyana kadar mesajlaşıp hayaller kuruyoruz.opuyorumnanaktan

giriş çıkış saatleri nasıl maaşı belli oldumu ??

yanlış anlama iş standartlarını merak ediyorum farklı şehirlerin :)

ssesszilik açığı kapatmışsın bakıyorumda

evet annecim kararsız biraz :)

yorumda isterim hikayeme :)

helali hoş şiirini çok beğendim bu arada

Maşallah sessizlik emeğine sağlık herkesede yetiştin:)

Valla canım işde önemli olan gönüllerin bir olması.O korkularda zamanla aşılacak inşallah.Bana arada bir geliyorlar yoksa her zaman öyle olsam kendi kendimi yerim.Allahım herşeyi hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

giriş çıkış saatleri nasıl maaşı belli oldumu ??

yanlış anlama iş standartlarını merak ediyorum farklı şehirlerin :)

Yok canım neden yanlış anliyim.

Sabah 08:00 iş başı.19:00 iş çıkışı.
Evinin yakın olmasının çok avantajı var.

Ben mesela daha erken kalıyorum sevdiğim geç kalkıyor ama benden önce şirkette olabiliyor.Ben mesela erken çıkıyorum ama ben eve varana kadar sevdiğimde işden çıkmış oluyor.Maaşı ilk etapda 800 tl olarak belirlemişler.Tabi bu kendini geliştirdikçe artıcak.Anladığım kadarıyla satışdan da kar alıyorlarmış.Galeride çalışıyorya bakalım artık kısmet.Ssk sı başlıcak inşallah.bir ay deneme demişler.Yemekde ofislerinde yiyorlarmış çaycı bir teyze varmış.En önemlisi gerçekden kendini geliştirebileceği bir yer.Umarım bozulmaz ve çok daha iyi olur.

Kizlar hihoyyyt

Dün cok güzel bi haber aldim. Burda yeni bi tarife cikmis. Yurtdisina 1000 sms ve 1000 dakika bedava. Türkiye de dahil ve cep telefonlari dahil. Bende 1000 sms bedava vardi zaten yurt disinada ama bedava dakiklarim yoktu. Ayri bir cep telefonu ve kontörlü bir hat almistim oradan arayabiliyordum. Bunun sabit ücreti 20 euro yani 40 lira. Cumartesi günü bunu dirak o hattin bayisinde sorucaz. Ve eger tarife degistirmem cok pahaliya gelmiyorsa bu tarifeyi alicam. Ve inanin bu benim icin cok cok cok önemli bisey. Siz anlayamazsiniz belki cünkü isteginiz zaman istediginiz sekilde fazla maddi sorun yasamadan görüsebiliyorsunuz. Bende bu imkan yoktu. Ama bu tarfiyei secersem her gün yarim saat konusma sansimiz olacak. Burda kilerlerle cok fazla telefonda görüsmüyroum zaten. Yani o 1000 dakika bana yetecegini düsünüyorum. Bu yüzden cok sevindim kizlar. InsaAllah tarife degistirmem cok pahali olmazda yaparim bunu cumartesi günü. :sm_cool:

Dün bende niyetliydim. Biraz evin isini yaptim. Yine kitap okuyorum bol bol. Birde düsünmeye cok firsatim oldu. Ve karar verdim kizlar is konusu yüzünden. Kasimin sonunda degil de Araligin sonunda cikmaya karar verdim. Cünkü söyle bir sey var Aralikta son bir bucuk haftasini izin yazdirdim. Simdi baska bir is ariyorum ama en erken Ocakta ise baslayabilicem. Yani bir ay parasiz kalma durumum olacak. Öyleyse diyorum Aralikta üc hafta daha sabirli olmaya calisirim. Ise giderim. Ama bu vesile ile bir ay daha tüm param gelmsi olur. Hem daha fazla kenara atma sansim olacak hem de direk is bulamazsam kimseye muhtac olmadan kendi ihtiyaclarimi karsilayabilicem. Suan hala evdeyim muhtemelen haftaya carsamba sigorta beni cagiri ve yine ise gönderir. Bende patronla konusucam cikisimi alicami söylemicem. Kasimda Kurban bayramindan bir gün önce psikiyatriste gidicem. Ondan sonrada patronuma dicem doktorla konustum burasi bana hic iyi gelmiyor. Söyle böyle seyler oluyor ve ben bunu kaldiramiyorum. Cikis mektubumu vericem. Aralikin sonuna kadar calismam gerekecekti. Ama dedigim gibi zaten izin yazdirdigim icin daha erken cikabilicem. Evet kizlar böyle düsündüm bende. Ne diyosunuz bakalim bu duruma. CADIARZU

Bu arada bu topici ilk actigimda cok sessiz ve sakindi kimsecikler yoktu. MrvCnyt bilir oda ilk sayfalardan beri aramizda olan arkadasimiz. Ama simdi bu kadar cok kisi ayni konuda birbirine destek olabilmesi cok güzel bisey bencede. InsaAllah sözümüzüde nisanimizida dügünümüzüde buradan paylasmak nasip olur. boshayallersmile

Bu yüzden sizlere cok tesekkür ediyorum. kaydirigubbakcemile5

Ve tekrar hayirli cumalar diliyorum. Bu günlerimiz hayirlara vesile olur insaAllah.

ssesszilik açığı kapatmışsın bakıyorumda
evet annecim kararsız biraz :)
yorumda isterim hikayeme :)
helali hoş şiirini çok beğendim bu arada

Sustum sustum sonunda sessizligimi bozdum :lepi:
Dedigim gibi anneciginin huyuna suyuna git biraz durum degisir =)
Yorumda yazarim elbet hele bir okuyayim..
Tesekkür ederim okudugumda bende cok begenmistim...
Bir cok sözü kendi hikayeme yakisiyor..

Maşallah sessizlik emeğine sağlık herkesede yetiştin:)

Valla canım işde önemli olan gönüllerin bir olması.O korkularda zamanla aşılacak inşallah.Bana arada bir geliyorlar yoksa her zaman öyle olsam kendi kendimi yerim.Allahım herşeyi hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Hehe tesekkürler. Ee sonucta konu sahibi olarak birine cevap yaz digerine yazma ayip olur herkesin anlattiklari cok önemli hepimiz icin =)

Amin. Rabbim en hayirlisini nasip eylesin.
Elbette o korkular devamli olsa hic birimiz saglikli bir iliski kuramayiz.
Ama olmasi gereken korkular sanirim.
Insaniz sonucta sevdiklerimizi kaybetme korkusu her zaman vardir.
Sadece a$k anlaminda degil aile arkadas cevresi vs hersey icin gecerli sanirim.

Enistenin yeni isi hayirli olsun.
Olsun az maas alsa bile hic yoktan iyidir degilmi.
Zamanla artacaginida söylemissin o zaman sorun yok bence dimi?
Yanliz is saati cok uzun. Ama bu türkiye geneldinde böyle degilmi.
Baya uzun calisiyorlar.
Aslinda vardiyeli yapsalar bir cok vatandas icin is imkani dogacakta...

Yok canım neden yanlış anliyim.

Sabah 08:00 iş başı.19:00 iş çıkışı.
Evinin yakın olmasının çok avantajı var.

Ben mesela daha erken kalıyorum sevdiğim geç kalkıyor ama benden önce şirkette olabiliyor.Ben mesela erken çıkıyorum ama ben eve varana kadar sevdiğimde işden çıkmış oluyor.Maaşı ilk etapda 800 tl olarak belirlemişler.Tabi bu kendini geliştirdikçe artıcak.Anladığım kadarıyla satışdan da kar alıyorlarmış.Galeride çalışıyorya bakalım artık kısmet.Ssk sı başlıcak inşallah.bir ay deneme demişler.Yemekde ofislerinde yiyorlarmış çaycı bir teyze varmış.En önemlisi gerçekden kendini geliştirebileceği bir yer.Umarım bozulmaz ve çok daha iyi olur.

çok iyi imiş şartlarda hayırlısı ne ise o olsun

her iş yeri 19,00 da kapatıyo kızlar evlenince yeter mi bu süre dersiniz

19.00 da çık 20.00 de evde ol

İş yerlerinin geç salmalarına gıcık oluyorum :)

Kizlar hihoyyyt

Dün cok güzel bi haber aldim. Burda yeni bi tarife cikmis. Yurtdisina 1000 sms ve 1000 dakika bedava. Türkiye de dahil ve cep telefonlari dahil. Bende 1000 sms bedava vardi zaten yurt disinada ama bedava dakiklarim yoktu. Ayri bir cep telefonu ve kontörlü bir hat almistim oradan arayabiliyordum. Bunun sabit ücreti 20 euro yani 40 lira. Cumartesi günü bunu dirak o hattin bayisinde sorucaz. Ve eger tarife degistirmem cok pahaliya gelmiyorsa bu tarifeyi alicam. Ve inanin bu benim icin cok cok cok önemli bisey. Siz anlayamazsiniz belki cünkü isteginiz zaman istediginiz sekilde fazla maddi sorun yasamadan görüsebiliyorsunuz. Bende bu imkan yoktu. Ama bu tarfiyei secersem her gün yarim saat konusma sansimiz olacak. Burda kilerlerle cok fazla telefonda görüsmüyroum zaten. Yani o 1000 dakika bana yetecegini düsünüyorum. Bu yüzden cok sevindim kizlar. InsaAllah tarife degistirmem cok pahali olmazda yaparim bunu cumartesi günü. :sm_cool:

Dün bende niyetliydim. Biraz evin isini yaptim. Yine kitap okuyorum bol bol. Birde düsünmeye cok firsatim oldu. Ve karar verdim kizlar is konusu yüzünden. Kasimin sonunda degil de Araligin sonunda cikmaya karar verdim. Cünkü söyle bir sey var Aralikta son bir bucuk haftasini izin yazdirdim. Simdi baska bir is ariyorum ama en erken Ocakta ise baslayabilicem. Yani bir ay parasiz kalma durumum olacak. Öyleyse diyorum Aralikta üc hafta daha sabirli olmaya calisirim. Ise giderim. Ama bu vesile ile bir ay daha tüm param gelmsi olur. Hem daha fazla kenara atma sansim olacak hem de direk is bulamazsam kimseye muhtac olmadan kendi ihtiyaclarimi karsilayabilicem. Suan hala evdeyim muhtemelen haftaya carsamba sigorta beni cagiri ve yine ise gönderir. Bende patronla konusucam cikisimi alicami söylemicem. Kasimda Kurban bayramindan bir gün önce psikiyatriste gidicem. Ondan sonrada patronuma dicem doktorla konustum burasi bana hic iyi gelmiyor. Söyle böyle seyler oluyor ve ben bunu kaldiramiyorum. Cikis mektubumu vericem. Aralikin sonuna kadar calismam gerekecekti. Ama dedigim gibi zaten izin yazdirdigim icin daha erken cikabilicem. Evet kizlar böyle düsündüm bende. Ne diyosunuz bakalim bu duruma. CADIARZU

Bu arada bu topici ilk actigimda cok sessiz ve sakindi kimsecikler yoktu. MrvCnyt bilir oda ilk sayfalardan beri aramizda olan arkadasimiz. Ama simdi bu kadar cok kisi ayni konuda birbirine destek olabilmesi cok güzel bisey bencede. InsaAllah sözümüzüde nisanimizida dügünümüzüde buradan paylasmak nasip olur. boshayallersmile

Bu yüzden sizlere cok tesekkür ediyorum. kaydirigubbakcemile5

Ve tekrar hayirli cumalar diliyorum. Bu günlerimiz hayirlara vesile olur insaAllah.

arkada kalmasin kaydirigubbakcemile3 kizlar cevaplarinizi bekliyorum :hulya::hulya:

hosbuldum sessizLik iyiyim bende teşekkürler :)

evet bugün mübarek gün herkesin günü hayırlı geçmesi dileyiyle :)

sessizLik canım birsey sorucam o bahsetdiğin hattı banada söylermisin lütfen biliyorsun bende yurtdışında yaşıyorum benim içinde yararlı olur kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
geldiiiimmmmmmmmmmmmm sessizlik canım süpersin herkese yetiştin birşey kaçırmadın yani. canım valla ilk ikimiz vardık kimsecikler yoktu git gide çoğaldık kocaman bir grup olduk ve sayfalar 250ye yaklaşıyo hihoyyyt allaha şükür hepimiz çok iyi anlaşıyoruz, her derdimizi, sevincimizi paylaşıyoruz, kimi özlem çekiyo, kimi iş sorunu yaşıyor, kimi ailesiyle dertte,kimi sevgilisine kızıyo veya kavga ediyo, kimi zamanın geçmemesinden yakıyo(bu ben oluyorum:sinifsinif:) amaaa hepimiz konuşarak birbirimize yardım ediyoruz gerçekten bu çok güzel birşey. giyeceğimiz kıyafete kadar yardım istiyoruz işte budur ya işte bu topik amacına ulaştı ve kocamaaaaaaannnnnnnnnnn bir aile olduk. önümüzde ise isteme söz nişan EVLİLİK var ve yıllar geçsede evlilikte dertlerimizi,mutluluklarımızı paylaşalım istiyorum.Düşünsenize bebeklerimiz oluyormuş:emir_bebek: biz hala buradayız süper birşey ya ben bu topikte böyle şeyler hayal ediyorum...............boshayallersmile
Arkadaşlar şimdiye kadar dertlerimi sevinçlerimi sizlerle paylaştım hepinize çoooookk teşekkür ediyoruma.s. ve hepimiz için yürekten dua ediyorumki hepimiz istediğimiz hayata kavuşalım diye....:Saruboceq:

Anam bana ne oluyor:bbo: içimden geldi yazdım kızlar kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

Back