Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum sessizLik iyiyim bende teşekkürler :)
evet bugün mübarek gün herkesin günü hayırlı geçmesi dileyiyle :)
sessizLik canım birsey sorucam o bahsetdiğin hattı banada söylermisin lütfen biliyorsun bende yurtdışında yaşıyorum benim içinde yararlı olur kaydirigubbakcemile2
geldiiiimmmmmmmmmmmmm sessizlik canım süpersin herkese yetiştin birşey kaçırmadın yani. canım valla ilk ikimiz vardık kimsecikler yoktu git gide çoğaldık kocaman bir grup olduk ve sayfalar 250ye yaklaşıyo hihoyyyt allaha şükür hepimiz çok iyi anlaşıyoruz, her derdimizi, sevincimizi paylaşıyoruz, kimi özlem çekiyo, kimi iş sorunu yaşıyor, kimi ailesiyle dertte,kimi sevgilisine kızıyo veya kavga ediyo, kimi zamanın geçmemesinden yakıyo(bu ben oluyorum:sinifsinif:) amaaa hepimiz konuşarak birbirimize yardım ediyoruz gerçekten bu çok güzel birşey. giyeceğimiz kıyafete kadar yardım istiyoruz işte budur ya işte bu topik amacına ulaştı ve kocamaaaaaaannnnnnnnnnn bir aile olduk. önümüzde ise isteme söz nişan EVLİLİK var ve yıllar geçsede evlilikte dertlerimizi,mutluluklarımızı paylaşalım istiyorum.Düşünsenize bebeklerimiz oluyormuşbiz hala buradayız süper birşey ya ben bu topikte böyle şeyler hayal ediyorum...............boshayallersmile
Arkadaşlar şimdiye kadar dertlerimi sevinçlerimi sizlerle paylaştım hepinize çoooookk teşekkür ediyoruma.s. ve hepimiz için yürekten dua ediyorumki hepimiz istediğimiz hayata kavuşalım diye....:Saruboceq:
Anam bana ne oluyor:bbo: içimden geldi yazdım kızlar kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
bende ilk geldiğimde esmerr_ vardı birde sessizlik :)
Evet hatırlıyorum kimsecik yoktu
topik amacına ulaştı sanırım :)
MuzipRakkase bugün sessizsin sanki morelinmi bozuk :uhm:
yazılanlara daha hepsine yetişemedimde![]()
[ı][sıze="2"]tekrar hayirli cumalar diliyorum dualarda bulusalim bu gün insaallah :saruboceq:
Okudugumu sirayla cevaplayacgim :ecrin_bebek:
mrvcnyt: Cok hos anlatmissin cizmeleri gercekten =) sen begendiysen sorun yok. Benimde pek tarzim degil o tip. Ama eminim sana yakismistir. Hem enistemizde sevli boylu oldugu icin hayli hayli yakismistir. Güle güle kullan insaallah.
Su ticker'i nasil yapiyorsunuz banada anlatsaniza kizlar. Bende dügüne kadar degil söze kadar yapicam yoksa gördükce icim karari yahu =d
yagmurda yürümekten bahs etmisiniz. Bizde sevdigimle bir gün yagmura tutulduk. Karadenizimde sahil kenarinda yagmurda yürüdük. Askim diyor sevdigim yanimda karadenizim karsimda süper manzara daha ne isterim diyor. Yagmuru bende cok seviyorum. :asigim:
nancy: ıyi düsünmüsün tabi simdilik daha erken bencede. Hele bi o günler gelsin belki biraz aceleye gelecek ama bi bakmisisn herseyi arkanda biraktin. Enistemiz yurt disina gidecek allah kavustursun insaallah. Ayni durum bende de söz konusu anlatmistim zaten. Kolay degil gercekten. Ama bu sekilde iliskiniz farkli boyutlara ulasiyor. Azla yetinmeyi ögreniyosun. Sevginin askin uzakliga ragmende en hat safada yasanabilecegini görüyosun. Allah sabir versin insaallah. :saruboceq:
[color="ındigo"]neks: Ben sevdigimle ayni boydayim hadi tas catlasin o benden 2cm büyük olsun. Bunun avantajida var kizlar duygusal anlar yansidigi vakit kendimi taa yukarlara kadar germek zorunda kalmiyorum tam karsimda basit oluyor =d opuyorumnanaktan
o dedigin korkular bende de oluyor. Hatta izinden döndükten sonra ilk bir ay cok zordu benim icin. Ama allaha sükür zamanla bu korkularida atlattim. Onun bana olan sevgisi ve verdigi güven sayesinde. [/color]
muzip: Hikayeni henüz okumadim önce bi kendi topicimde cevap yazmak istedim onu sakin kafayla okuyacagim insaallah. Enisteyle yemek muhabbeti gecmis. Benim kine ne dersiniz bana diyor ki 'sabah sen beni uyandir sen yine yatarsin ben sana kahvalti hazirlarim sonra birlikte yeriz' diyor =d bende diyorum ha ben seni uyandirmisim ha kendim kalkmisim. Kaydirigubbakcemile3
annenle tekrar konustunmu razi edebildinmi onu tanisma konusunda? Anneler böyledir bence bir öyle derler bir böyle ama biraz kanina girersen eminim oda kabul edecektir. Hakkinda hayirlisi olsun insaallah.
esmer: Anaciiim beni cokmu özledinkaydirigubbakcemile3 geldim iste bak =d
baban ögrenmis heralde senin durumunu. Du bakalim bundan sonra sana karsi tepkileri nasil olacak ona göre sende ayagini denk alirsin. Gerekirse konusursun. Yada sadece annene sorarsin gercekten babana anlattimi diye. üzülme hersey olacagina varacak allahin izniyle :saruboceq:
Enisteyede cok kizma. Belli ki gercekten bi sebebi varmis. Tamam simdi arkadasi konusmasi vs ne kadar dogru bilemicem ama basit seyler yüzünden birbirinizi kirmayin derim ben. Benim gibi herseyi uzaktan uzaga yasamak zorunda kalsaydiniz o zaman cok daha iyi anlardiniz ne demek istedigimi :gitme:
eoshera: Mayis 2012 de dügün düsünüyor enistemiz hemi. ıyi bakalim benimde dügünüm allah nasip ederse o zamanlarda olacak. Dügün telasini artik birlikte yasariz insaallah. :dance:
Sahi sen enistenin ailesiyle görüsecektin ve bi sinavin vardi yanilmiyosam? Nasil gecti hic bahs etmedin sanirim?
tatlikis: Albümüne bende baktim gercekten cok tatli bir cit olmusunuz cok yakisiyorsunuz. Sen cok samimi ve saf duruyosun enistemiz selvi bolyu masaallah cok yakistiniz gercekten.
Dügününüze daha cok var diyosun ama olsun bak benimde aslinda cok var. Hem bakarsin hersey cok farkli gelisir sandiginizdanda erken kavusursunuz. :1hug:
Ablasi yemege davet etmis. Bencede gitmelisin. Kaybedecek birseyin yok. Aksine onlarla tanisma firsati kazaniyorsun. Ailesini tanima firsati kazaniyorsun. Görümceyle tanisacaksin cok mühim bu kaydirigubbakcemile3 bence git canim. Hayirlisi olsun insaallah.
unuttuklarim kalmamisitr insaallah adi gecmeyen kizlar sizler nerelerdesinizlmaz:
Simdi de kendimden bahs edicem ama önce su cevap bir göndereyim merakta kalmayin fazla kaydirigubbakcemile3[/sıze][/ı]
Sessizlik özledim tabi kız, qözlerim arıyo her zamn seni yawru kuşum kaydirigubbakcemile3
Kırmam zten onu canım sadece biraz burnunu sürtcem ):) Anlasın deqerimi...
Annemlede uyqun bir zamnda ( PAşamla bu konuyu ayrıntılı bir şeklde konuştuktan sonra ) Konuşcam... Komşumuzun dedqine qöre anlayışla karşılamış bakalım nasıl olcak... Yaşayıp qörcez
İnş hat pahalı deqildir canım :Saruboceq: Bol bol konuşursunuz inşş :lepi:
İşle ilgili bi karar wermene çok sewidim, üstünden büyük bir yük kalkmıştır şimdi senin :):)
canım seni tebrik ediyorum yetişmişsin valla çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım işe girdiktenn sonra planlarım var diyor bir gelirin olması şart evlilğe adım atıldığında diyo bakalım
[ı]yetistim dimi sositososito
canim elbette. Bi gelirin olmasi sart. Birikim yapilmasi lazim. Ve bir is sahibi olmasi lazim enistemiz. Yani ben bunun kanaatindeyim. Evlenecegim insan is sahibi olmasi lazim. Sonucta bir aile gecindirmek zorunda. Ve evlenmeden öncede bir sürü masraf bizi bekliyor olacak. Ama olsun yilmak yok biz bu günleride atlaticaz hep birlikte dimi. Kavustugumuz zaman asil bayrami o zaman yasayacagiz canim. O gün geldiginde de güzel bir 'ooooh dünya varmis' diyenlerden oluruz hepimiz insaallah. Bayanssulusmilebayanssulusmile[/ı]
Kızlar sevgilimle konuştuk ne senin ailen yıkabilir nede benim ailem yıkabilir yani ben snei çok seviyorum ayıramazlar bizi diyo
ben kafamda herşeyi bitirdim yani ailem karışamaz diyo:)
SESSİZLİK CANIM ÇOKS EVİNDİM VALLA NE GÜZEL KONUŞURSUNUZ ARTIK SESİNİ BİLE DUYMAK İNSANA YETİYO GERÇEKTEN HADİ BAKALIM İŞİN İÇİNDE HAKKIDA HAYIRLIIS NE İSE O OLSUN BALIM
yetiştin tabi balım
zaten diyo evde otur oturda nereye kadar işim olmazsa senle gezemem ee sonra istemeye gelince baban vermez işin gücün yok diye diyo o yüzden benim iş bulmam gereiyor diyo
[ı]oyoyoy ne güzel demis enistemiz opuyorumnanaktan
sagol canim benim. ınan ki onun sesini duymak o kadar iyi gelyor ki bana... Anlatilmaz güzel bir duygu gercekten. :1rolleyes:
Amin canim dualarinizi eksik etmeyin insaallah su is konusunda da hayirlisiyla bir sona varabilirim. :saruboceq:[/ı]
evet canım bitanem o benm ya:)
kesinlikle canımaskerdeyken biliyodum onun sesini duyunca mutlu,huzurlu oluyordum ben
dualarım seninle tatlım
Oyyy yavru kusun kurban osssun sana anaciiim opuyorumnanaktan
Hadi bakalim sürtsün biraz enistenin burnu ama cok fazla kiyma canina =)
Annenle konustuktan sonra anlatirsin bizede... InsaAllah bir sorun cikmaz canim...
Sorma ya her gün sesini duyabilcemi düsününce heyecandan kalbim kütküt atiyoZaten hasretlik diz boyu bari sesimiz birbirine deysin :kedi:
Asil yük babamla konustuktan sonra kalkacak üstümden sanirim...
Dualarini eksik emte emi insaAllah bu sIkIntili günleri tez zamanda atlatmak nasip olur...:Saruboceq:
[ı]ınsaallah en kisa sürede bir is bulur canim. Ama daha askerden yeni geldi. Kendisini toparlasin bak oda hevesli yani sizi düsünüyor buda cok güzel bisey. Baska türlüde olabilirdi. Ama olgun birisiymis demek ki.
Allahim cümlemize hayirli isler nasip eylesin insaallah.
[/ı]
[ı]allah razi olsun canim benim =)[/ı]
çok mu belli kız :)
annem üzüyo beni bir ölye bir böyle bi gelsinler bi gelmesinler diyo
çocuk oyuncağı değil ki bu
sevgilim annemin istemedğini biliyo oda isyan edecek artık
zaten neyim varda istemiyo deyip duruyo bilmiyorumkismile