2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kızlar sevgilimle konuştuk ne senin ailen yıkabilir nede benim ailem yıkabilir yani ben snei çok seviyorum ayıramazlar bizi diyo
ben kafamda herşeyi bitirdim yani ailem karışamaz diyo:)

SESSİZLİK CANIM ÇOKS EVİNDİM VALLA NE GÜZEL KONUŞURSUNUZ ARTIK SESİNİ BİLE DUYMAK İNSANA YETİYO GERÇEKTEN HADİ BAKALIM İŞİN İÇİNDE HAKKIDA HAYIRLIIS NE İSE O OLSUN BALIM

alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Burcucum senin sewdiceqinle benim paşa aynı yhaa...
Aynı işi yapıolar, aynı düşüncelere sahiplerr
Kız bunlar ikiz kardeş olmasın delikafadulden kafamçokkarıştı

alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Burcucum senin sewdiceqinle benim paşa aynı yhaa...
Aynı işi yapıolar, aynı düşüncelere sahiplerr
Kız bunlar ikiz kardeş olmasın delikafadulden kafamçokkarıştı

ANAM VALLA KIZ OLABİLİR HEEEdelikafadulden

seni üzmek istemem ama belli oluyor vallah çünkü sen çok cıvıl cıvıl hayat dolusun bugün ise sessiz ve durgun :bbo:

bence annenle bi otur konuş neden öyle kararsız olduğunu öğren çünkü belli yani sizi baya etkiliyor bu durum haliyle benneyaptımki

Bir ay kaldı gelmelerine ve onlar söz yapacaklarını sanıyo

ama annem asla söz yapmam diyo :gitme:

çok dalgınım bugün ya bilmiyorumkismile

Bir ay kaldı gelmelerine ve onlar söz yapacaklarını sanıyo

ama annem asla söz yapmam diyo :gitme:

çok dalgınım bugün ya bilmiyorumkismile

BU kadar fazla üzülmemelisin canım herşey olacağına varır gerçekten bi bakmışsın annen değişmiş söz yapalım aileler tanışmadan hemen söz olmazki zaten annende haklı canım aileler önemli sonuçta bi anışsınlar sonrada gelirler isteme söz olur bu kadar dert etmemelisin canım

Esmerr_ kızzz bayılıyorum vallah senin bu enerjik haline zemuszemus

iyiyim tatlım teşekkürler evdeyim iş ilanlarına bakıyorum bi yandan sevgilimle konuşuyorum bi yandanda sizinle yazışıyorum kaydirigubbakcemile2

biraz okuyabildim düzeldinizmi canım seninkiyle inşallah?

Gel kızz öpcem senii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Annemle konuşmak için fırsat kowalıyorum hani annem dese war falan die hemen dicem war anne açıcam konuyu konuşcam ama demio... Eskiden olsa derdi ne yapmaya çalışıo anlamadım kafamçokkarıştı
Senin bu temiz kalbin oolduqu sürece her zamn ALLAh sana we sewdiceqine yardımcı olacaktır... Ben biliyorum seni canım çok iyi anladım seni, o yüzden sen hiçç canını sıkma olucak... Hat olmadı başka bişe olucak ama olucak yani başka yolu yok opuyorumnanaktan
Ahh ahh o babala war yha anam napcaz biz bu babalarla yandık walla :gitme: Hele ben bittiqim qün buqün benimm...

Öp bakeemm geldim :emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

Diyorum ya annelerimiz öyle bir gün öyle derler bir gün böyle her gün bam baska tavirlar takiniyorlar. Ama olsun sen uygun bir firsatta agzini armaya calisirsin. Hatta belki direk kendisi gelir seninle konusmak ister. kaydirigubbakcemile5

Allah razi olsun canim benim. InsaAllah dedigini gibi olur. Rabbim bir kapiyi kapatirsa bir digerini acar. O kapiyi bulmaya calisiyorum bende iste. Cok tesekkür ederim. a.s.

Hayirdir kiz niye bittigin gün bugün? :1shok:
Benim babam onca okul okudun hani bos bos evde oturma diye calismami cok istiyor onuda anliyorum ama burda ki olaylardan sonra artik orda calismaya hic mi hic hevesim kalmadi. Allahin izniyle kurutlucamda. Babamda anlayisli karsilayacaktir insaAllah. :Saruboceq:

Hem ablası 12 saatlik yoldan gelecek yıllık izinide yok bir daha bu gelişlerinde söz olmalıydı ama olmayacak!!!!

Onuda geçtim annem tanışmaya bile yanaşmıyo

Ben bişiler sadece ben istiyorum diye olsun istemiyorum,anneminde rızası olmalı...

BU kadar fazla üzülmemelisin canım herşey olacağına varır gerçekten bi bakmışsın annen değişmiş söz yapalım aileler tanışmadan hemen söz olmazki zaten annende haklı canım aileler önemli sonuçta bi anışsınlar sonrada gelirler isteme söz olur bu kadar dert etmemelisin canım

İnşallah ama bayramda herseyin kötü gideceği kesin yani :sinifsinif:

Hem ablası 12 saatlik yoldan gelecek yıllık izinide yok bir daha bu gelişlerinde söz olmalıydı ama olmayacak!!!!

Onuda geçtim annem tanışmaya bile yanaşmıyo

Ben bişiler sadece ben istiyorum diye olsun istemiyorum,anneminde rızası olmalı...

Benim icinde ailemin rizasi cok önemli...
InsaAllah en kisa zamanda annenle konusabilirsin.
Aynen bu sekilde onada söylemlisin onun rizasini almak istedigini.
Ve ablasinin durumunu anlatirsin.
InsaAllah oda yumusayacaktir.

annen neden istemiyor canım sorması ayıp :uhm:

Bizimki 6 yıllık bir ilişki sevgilimle 1 2 yıl ayrı kalmalarım oldu

Bende anneme herseyi anlattım zaten bana bagırmıştı, kötü davranmıştı gibilerinden

Ben unuttum annem unutmuyo sorun bunlar kısaca geçmiş 2 3 yıl öncesi:(

O ayrılıklar aslında bize o kadar iyi geldiki şimdi hiçbir sorunumuz yok ama anneme anlatamıyorum:ecrin_bebek:

Benim icinde ailemin rizasi cok önemli...
InsaAllah en kisa zamanda annenle konusabilirsin.
Aynen bu sekilde onada söylemlisin onun rizasini almak istedigini.
Ve ablasinin durumunu anlatirsin.
InsaAllah oda yumusayacaktir.

Annem herseyi biliyo ama yumusamıyo

ayrınca talip varmış görüş diyo bana nasıl yaparım ben böyle bişi olacak işdeğil :gitme:

Annem herseyi biliyo ama yumusamıyo

ayrınca talip varmış görüş diyo bana nasıl yaparım ben böyle bişi olacak işdeğil :gitme:

Annenin böyle bir sey istemeside yanlis. Madem ki senin bütün hikayeni biliyor nasil bir baskasini severken senin bir görücü ile görüsmene razi olabiliyor =(

Ama sen üzme canini. Bi sekilde hall olacak bu konu mecburen. Seni zorla bir baskasina verecek degiller elbette. Belki biraz zaman alacak biraz zor olacak siniz icin ama sonunda kavusacaksiniz insaAllah.

Benim simdi cikmam gerekiyor namaza gidicem. Herkese iyi hafta sonlari diliyorum. Kendinize ve enistelere dikkat edin.

Moralleri bozmak yok herseyin hayirlisi olacak insaAllah Allahin izniyle.

Ben cikiyorum. a.s.

Bende anneme herseyi anlattım zaten bana bagırmıştı, kötü davranmıştı gibilerinden

O ayrılıklar aslında bize o kadar iyi geldiki şimdi hiçbir sorunumuz yok ama anneme anlatamıyorum:ecrin_bebek:

Anam kafam karıştı yhaa kafamçokkarıştı
Annem bu anneleri anlamak ne zor yahu...
Bence Önceden sewdiqin seni üzdü, ewlenince daha çok üzer die kuruntu yapıo...
Sen bence al anneni karşına tekrar bi konuş
Herşeyi anlat plaqı sar başaa başka çare yok tatlışım zemuszemus

Anam kafam karıştı yhaa kafamçokkarıştı
Annem bu anneleri anlamak ne zor yahu...
Bence Önceden sewdiqin seni üzdü, ewlenince daha çok üzer die kuruntu yapıo...
Sen bence al anneni karşına tekrar bi konuş
Herşeyi anlat plaqı sar başaa başka çare yok tatlışım zemuszemus

7si ne ise 70 mişte odur diyo annem

kızlar kolay kolay ben umutsuzluğa kapılmam ama durum bu nihayetinde :çok üzgünüm:

muziprakkase anneni ikna etmen oldukça zor olacak ama bütün ayrıntılarıyla anlatman lazım ben ondan başkasıyla asla evlenmeyeceğim o olmazsa hayatımda emin ol ben ben olmam die korkut bence sonra annen kendi kendine bu kız baya ciddi die düşünsün canım

annen senin ozamanlar üzüldüğünü düşünüyordur onun için bu şekil tepki veriyor ama bence hiç canını sıkma canım senin adına hayırlısı olucaktır inşallah :Saruboceq:

muziprakkase anneni ikna etmen oldukça zor olacak ama bütün ayrıntılarıyla anlatman lazım ben ondan başkasıyla asla evlenmeyeceğim o olmazsa hayatımda emin ol ben ben olmam die korkut bence sonra annen kendi kendine bu kız baya ciddi die düşünsün canım

Kızlar hadi ayrılayım ama ben 2 yıl ayrı durdum 1 yıl ayrı durdum

sevdiğimi hiçbir zaman unutmadım bir saniye aklımdan çıkmadı

ona hissettiğiklerimi asla bir daha hissedemem çok seviyorum :asigim:

annen senin ozamanlar üzüldüğünü düşünüyordur onun için bu şekil tepki veriyor ama bence hiç canını sıkma canım senin adına hayırlısı olucaktır inşallah :Saruboceq:

annem de o zaman anlatmasaydın bana sen unuttun ama ben unutmadım diyo

kızlar bugün ne yaparsam yapayım pesimistim :çok üzgünüm:

Back