2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hayırlısı olur inşallah canım..

Bu konuda canana katılıyorum ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı.
Ben nedense pek hevesli değilim bu konuda aslına bakarsanız heyecan filanda yok.
Sadece olumsuz bir şeyler olmasın yeter.

ya açıkcası bende de şu anda fazla heyecan yok aşkım saolsun süpriz felan dedi heyecanlandırdı buda öle olur dye heyecanlanmak felan istemiyorum akışına bırakıyorum nilaycım herşeyi

saol canım

Hayırlısı olur inşallah canım..

Bu konuda canana katılıyorum ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı.
Ben nedense pek hevesli değilim bu konuda aslına bakarsanız heyecan filanda yok.
Sadece olumsuz bir şeyler olmasın yeter.

6 yıl oldu biizim mesela tamam iyidir kayınvalidem ama nasıl desem annecimin yerini tutmaz :)

Ama yinede evlilik kurumuna önyargılarla başlamak istemiyorum.Bi öyleyim bi böyle çelişkili kişilik :)))))))

Son düzenleme:
günaydin kizlar hayirli cumalar insaAllah
nasilsiniz?
ben geldim ve dünden beri kacirdiklarimin hepsini okuyacagim insaAllah
benimde anlatacaklarim var
ama öncelikle ufak bir isim var onu hall etmem gerek daha sonra dönücem araniza

beni özleyin anacim :D
Hasretle bekliyoruz anacım kaydirigubbakcemile3
Çok bekletme bizi canımm :jeyyar:

Kızlarhepiniziçok seviyorum sağolun var olun :)
Bende seni çok sewiyorumm opuyorumnanaktan
iyiki warsınızz kızlarr yhaa :lepi:
Hiç qitmeyin oulr muu ben topicte sizleri qörünce qerçkten mutlu oluyorumm... Bunu tüm samimiyetimle söylüyorumm :1hug:

Buqün msj atmıcam anlıycak o hatasını...
Benim ona ihtiyacım warken beni yalnız bıraktı, Bende ona aynısını yapcam qörsün o
Tabi o msj atınca yumuşumazsam kaydirigubbakcemile3

:D:D

Bir süre yumuşama telin varlığını unut...

Dün sevdiğim söylemesi ayıp dediki balık kızartıyor teyzem hayatım.
sonra mesaj kesindi.Baktım 15 dk oldu hala mesaj yok.
müsait değilsin sanırım hayatım sonra görüşürüz dedim.
Bekledim bir 10 dk geçti.Fıstığım demiştim ya balık pişiyor onu bekliyorum diye ellerim yağlı yağlı yazamadım dedi.Benden cevap yok.
Alo fıstığım diyor cevap yok.
Canımsın benim diyor cevap yok.
Fıstığım sen müsait değilsin sanırım dedi.
Afiyet oslun hayatım dedim yine sustum.

İşde bu sefer fıstığım yarın akşam olsun sonra ertesi gün olsun zaman sıkıntısı olmadan seni göreyim sen o ışıl ışık olan gözlerinle bana bak bende sana sıkıca sarılayım seni kollarımda kaybedeyip öpeyim yazmış.

Sonra işde gğn içinde en çok bu anı bekliyorum.Seninle baş başa olmak bambaşka bir duygu fıstığım.Tabi sen uyumadığın sürece yoksa yine uyudun mu yazmış...

Kalpli mesajlar çiçekler...

Yokluğumu fark etmesini sağlıyorum.Bu sefer dayanamıyor zaten hemen duygusala bağlıyor.Yengeç burcu sevdiğimin aşırı duygusal.

ya açıkcası bende de şu anda fazla heyecan yok aşkım saolsun süpriz felan dedi heyecanlandırdı buda öle olur dye heyecanlanmak felan istemiyorum akışına bırakıyorum nilaycım herşeyi

saol canım

Kesinlikle en doğrusuda o canım...
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve yaşıcaz destk şart:içelim:

Sessizlik bekliyoruz canım topik buğün yie çok hareketli maşallahkaydirigubbakcemile2

Canan sana kesinlikle katılıyorum.Toplasan 3 kere telefonda konuştum annesiyle ve yarım saat sürmemiştir 3 konuşmanın toplamı.Ben fazla içli dışlı olmakdan yana değilim.Ama tabi bu tanıyana kadar.Tanıdıkdan sonra kararımı vericem.Şuan telefonda konuşupda gördüğümde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Beklentim çok yok.

ne güzel canım ya

bende yazmıyorum şu anda küstünmü deid cevap yazmadım
inat he biliyosun bendede var hodri meydan hadi bakalım 123 tıp:) yazmışkaydirigubbakcemile3

yazmıcam bir süre dayanıcam yani

Kesinlikle en doğrusuda o canım...
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve yaşıcaz destk şart:içelim:

Sessizlik bekliyoruz canım topik buğün yie çok hareketli maşallahkaydirigubbakcemile2

Canan sana kesinlikle katılıyorum.Toplasan 3 kere telefonda konuştum annesiyle ve yarım saat sürmemiştir 3 konuşmanın toplamı.Ben fazla içli dışlı olmakdan yana değilim.Ama tabi bu tanıyana kadar.Tanıdıkdan sonra kararımı vericem.Şuan telefonda konuşupda gördüğümde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Beklentim çok yok.

İnşallah kızlar mutlu mesut evliliklerimizide anlatırız burda

Şimdilik hepimizin aşkı çok güzel gidiyo

Bribirmize evlenince destek olalım bu topiği bırakmayın tamam mı olumunekankayizsmile

ne güzel canım ya

bende yazmıyorum şu anda küstünmü deid cevap yazmadım
inat he biliyosun bendede var hodri meydan hadi bakalım 123 tıp:) yazmışkaydirigubbakcemile3

yazmıcam bir süre dayanıcam yani

kaydirigubbakcemile3
O kadarda inat yapma kızz... O mesaj atar zaten duramaz sende uzatma barışın hemencik :lepi:

İnşallah kızlar mutlu mesut evliliklerimizide anlatırız burda

Şimdilik hepimizin aşkı çok güzel gidiyo

Bribirmize evlenince destek olalım bu topiği bırakmayın tamam mı olumunekankayizsmile

Bizi bizden başkası anlamaz...
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyor hissediyoruz.

Allahım hepimize hayırlısıyla sevdiklerimizle yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallah

Bizi bizden başkası anlamaz...
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyor hissediyoruz.

Allahım hepimize hayırlısıyla sevdiklerimizle yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallah

Amin canım :Saruboceq:
En qüzel olanda bu zaten bence herşeyi hemen hemen aynı anda yaşadıqımız için birbirimizi çok iyi anlıya biliyoruz ve destek olabiliyoruz kaydirigubbakcemile5

canım bizim büromuz var babamın yani mali müşavir ablamda kendi işimiz patron babam anlayacağın her sıkıntıya girdiğimde para cepte evlenince düzene girer maaşım şimdi paranın kesin bi miktarı yok canım

Back