Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef kızlar heyecanlandığımla kaldım
hatta sordum bana sormak istediğin bişey var mı diye oda bu arala unutkanım dedi bilmiyorum acaba işe mi girip yapıcak süpriaizni bilmiyrumki
kızlar sorsam mı süpriz yapmak istiyodun ne diye ya
Ailemle bi şekilde konuyu kapatıcam annemle konşurum böyle böyle die sussun artık..
Sewdiqime qelince hep aynı şeyler yoruldum artık... Elindekinin elindeyken deqerini bilmio die bir laf war yha sanki benim sewqilim için söylenmiş...
Bişe oluyo altan alıyorum, konuşuyorum sakince anlatmaya çalışıyorum sürekli haklısınlarla qeçiştiro 2 gün düzelio 3. qün yine aynıklava: Sonra ben patlama noktasına qeliyorum aynen qeçen hafta ki qibi ayrılmaya qetiriyorum konuyu ordada bana ben ne yaptımda seni bu kadar kırmayı başardım affet dio...
Sonra herşey süt liman... Yine aynı şeyler plak qeri başa sarıo
hatta sordum bana sormak istediğin bişey var mı diye oda bu arala unutkanım dedi bilmiyorum acaba işe mi girip yapıcak süpriaizni bilmiyrumki
Canım hoş qeldin k. bakma şimdi yazıyorumm
Sor bence sürpriz yapmak istediqini söyledin... Ne sürpriz yapıcaktın de zemuszemus
nerden biliyorsun burcumu sen bakayımCADIARZU
bana zaman geçmiyor ama yaaa
nekks benim bucumuda bil :))
ayy bi,lmiyorum ya canım o süpriz yüzünden kaç gece uykusuz kaldım
[color="ındigo"]profil resmini yüklesene görelim tatlıkıss avatardan çok anlaşılmıyo :)[/color]
tamam canım albümde yaptım ordanda bakabilirsin tatlım