2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

malesef kızlar heyecanlandığımla kaldım
hatta sordum bana sormak istediğin bişey var mı diye oda bu arala unutkanım dedi bilmiyorum acaba işe mi girip yapıcak süpriaizni bilmiyrumki
kızlar sorsam mı süpriz yapmak istiyodun ne diye ya

hatta sordum bana sormak istediğin bişey var mı diye oda bu arala unutkanım dedi bilmiyorum acaba işe mi girip yapıcak süpriaizni bilmiyrumki

Sorma bence sürprizi kaçar

Hem sana değer veriyorsa yapacağı sürprizi unutmaz

Unutmuşsada önemsiz bir sürprizmiş demekki :)

Ailemle bi şekilde konuyu kapatıcam annemle konşurum böyle böyle die sussun artık..
Sewdiqime qelince hep aynı şeyler yoruldum artık... Elindekinin elindeyken deqerini bilmio die bir laf war yha sanki benim sewqilim için söylenmiş...
Bişe oluyo altan alıyorum, konuşuyorum sakince anlatmaya çalışıyorum sürekli haklısınlarla qeçiştiro 2 gün düzelio 3. qün yine aynı :oklava: Sonra ben patlama noktasına qeliyorum aynen qeçen hafta ki qibi ayrılmaya qetiriyorum konuyu ordada bana ben ne yaptımda seni bu kadar kırmayı başardım affet dio...
Sonra herşey süt liman... Yine aynı şeyler plak qeri başa sarıo

Canım bak.Sevdiğin askerdeydi askerden geldi.Şuan hayatında düzen yok.Sen tabiyki istersin hep benimle olsun zaman ayırsın ihmal etmsin diye.Ama onun şuanda aklı o kadar doluki.Herşeyden önce asker psikolojisini bile daha üstünden atamadı bunun üzerine bir isşizlik dönemine girdi..

İnan biz şuan hiç sorun yaşamıyorsak bu kadar bağlıysak askerden geldikden sonra birlikde olduğumuz içindir.Geleli 3 gün olmuştu benim sayemde evden çıktı.Benim yanıma geldi ilk kez yüz yüze geldik ve 2. günü sevgili olduk.Bir şekilde yanında her zaman ben oldum.Ne işsizlik sorun oldu nede asker psikolojisi bir yerde sevdiğim kendi hayatını benimle birlikde düzene soktu.

İşde o yüzden her zaman söyler sen benim meleğimsin çok sabırlısın bana her zaman destek oldun.Aç susuz bırakmadın.yeri geldi ben 0 oldum sen yardım ettin.Sen 0 oldun ben elimden geleni yaptım.Böyleydi hep alttan alarak bir şeyler düzeldi.

He benimde oldu kırıldığım noktalar.Tamam artık istemiyorum git bende eve gidiyorum dediğim zamanlar.Ama sevdiğime en baştan dedim ki ben onu dersem sakın gitme biraz bekle ben zaten sakinleşirim.Nitekimde öyle oldu.Biraz sabır ve anlayış.

Canım hoş qeldin k. bakma şimdi yazıyorumm
Sor bence sürpriz yapmak istediqini söyledin... Ne sürpriz yapıcaktın de zemuszemus

ayy bi,lmiyorum ya canım o süpriz yüzünden kaç gece uykusuz kaldım

Canım hoş qeldin k. bakma şimdi yazıyorumm
Sor bence sürpriz yapmak istediqini söyledin... Ne sürpriz yapıcaktın de zemuszemus

hoşbuldum canım sorun deil canım benim
dimi bi yandanda süprizi kaçar felan diyorum

nerden biliyorsun burcumu sen bakayımCADIARZU
bana zaman geçmiyor ama yaaa:kızgın:

:D:D

Aynı fikirdeyiz dedin ya bende koç burcuyumda aklıma geldi biran.

nekks benim bucumuda bil :))

Hehehe kız nerden bilim ben herkesin burcunu sen ne burcusun bakim?

Sorman gayet normal ama bence şimdilik sorma.
Belkide dediğin gibi işi bekliyordur.zor durumda bırakmış olursun.

QUOTE=NeKss;15689333]Canım bak.Sevdiğin askerdeydi askerden geldi.Şuan hayatında düzen yok.Sen tabiyki istersin hep benimle olsun zaman ayırsın ihmal etmsin diye.Ama onun şuanda aklı o kadar doluki.Herşeyden önce asker psikolojisini bile daha üstünden atamadı bunun üzerine bir isşizlik dönemine girdi..

İnan biz şuan hiç sorun yaşamıyorsak bu kadar bağlıysak askerden geldikden sonra birlikde olduğumuz içindir.Geleli 3 gün olmuştu benim sayemde evden çıktı.Benim yanıma geldi ilk kez yüz yüze geldik ve 2. günü sevgili olduk.Bir şekilde yanında her zaman ben oldum.Ne işsizlik sorun oldu nede asker psikolojisi bir yerde sevdiğim kendi hayatını benimle birlikde düzene soktu.

İşde o yüzden her zaman söyler sen benim meleğimsin çok sabırlısın bana her zaman destek oldun.Aç susuz bırakmadın.yeri geldi ben 0 oldum sen yardım ettin.Sen 0 oldun ben elimden geleni yaptım.Böyleydi hep alttan alarak bir şeyler düzeldi.

He benimde oldu kırıldığım noktalar.Tamam artık istemiyorum git bende eve gidiyorum dediğim zamanlar.Ama sevdiğime en baştan dedim ki ben onu dersem sakın gitme biraz bekle ben zaten sakinleşirim.Nitekimde öyle oldu.Biraz sabır ve anlayış.
[/QUOTE]

Gerçkten bilmiyorum
Benimkine anlayış işlemio anlayışlı olunca tepeme çıkıo sıkınca biraz benden iyisi olmuo
off off :1no2::1no2:

Kesinlikle canım ya
nese biazcık bekliyim bakalım

kızlar ablasıyla konuşurken beni istedi ve evine çağırıyor daha doğrusu ablası ayrıldı kaanın evine gidicem akşamleyin dedide bende akşam çıkamam dedim oda bir haftasonu gündüz olur dedi tamam dedim pek iyi,cana yakındı ablası ya

sizce gitmeli miyim

müneccimimiz eksikti nekss seni topiğin müneccimi ilan ediyoruuuummmm ettimolumunekankayizsmile
şaka bi yana tuttu valla a.s

esmer sakin ol olayları oluruna bırak herşey düzelecek geçen seferki gibi fevri davranma sinirlendiğinde sus ve otur konuşma en iyisi bu şimdi sadece çok sakin olman gerekiyooogamyoncuiremsu

Esmerr_ derler ya geldimi üst üste gelir diye seninki si o hesap biraz daha zamana ve biraz daha sabıra ihtiyacın var sonra herşey perfect olacak :)

tatlıkıss bence gidebilirsin ben gidemiyorum tanıdık biri öğrenirse sevgilimin orada dedikodular çok pis yayılıyo gidemiyorum o yüzden ama yazın çok sık görüyorum görümcemi o zaman çok rahat konuşuyorum ama işte şartlar izin vermiyo çünkü ortak komşularımız var annemin kulağına giderse eyvahedigeldismile

Back