Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar..
Nasılsınız ?
Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize
İyiyim canım sen nasılsın?
Sanada hayırlı cumalar.
Günaydınn hoşgeldin canım
Saoll tatlım İyiyim bende..
Benimki mesaj attı şimdi nerden estiyse yaza doğru mayıs gibi evlenelim diyo ohaoldumsmile
Herkes evlenmek istiyo ama ah ah bide aileler varki arada oy oy :)
Bizim sevdiceklerimiz sanırsam çok aceleciler.
Normalde gerçekden bayanlar daha istekli olur.
Bu topikte tam tersi:roflol:
Herkes evlenmek istiyo ama ah ah bide aileler varki arada oy oy :)
Sorma tatlım yaa.. Bir ara bu yaz evlenlim diyordu.. Maddi imkan olsa beklemez onu biliyorum dam addiyat sıkıştırıyor bizi.. Onun için 2012 alkisalkisalkis
Bizimkinin gözü maddi sıkıntılarıda görmüyor.
Geçen gün diyorki kredi çekelim 20 bin hemen evlenelim.
Sonra onu öderiz diyor.Dedim hem kredi ödeyelim hem kira biz ne yicez hayatım?
Bu sefer gözlerimin içine baktı sarıldı.O zaman yaza olsun diyorkaydirigubbakcemile3
benimkiye kalsa bir ay içinde nişan sonra hemen düğün ama gel gelelim annemler daha kabul etmez garibim beni beklemekle geçecek ömrü bizde 2012 haziran istiyoruz düğünü bakalım hayırlısı
Kızlar gerçekden eğer bende kardeşimin gelmesini beklersem.2012 mart gibi gelicek 15 ay olursa.Ehh bizde yazın yapcaz düğünü hemen hemen aynı tarihlerde evleniyoruz.
Geç olsun güç olmasın tatlım yaa... Bizde kiraya çıkıcaz.. Evlendiğimizde eşyaydı evlilikti düğündü borcu olsun istmeiyoruz..direkt ev borcuna girmek istiyoruzz
Bendeeeee..Mayıs-Haziran gibi istiyoruzzz delikafadulden
Heh işde benim düşünce tarzımda o canım.
Bizde kirada olucaz bende diyorum ki borçsuz evlenelim ki hemen ev alma işine girelim.Eğer borçsuz olursa takıları da kullanarak üzerinede kredi çekerek hemen ev alalım diyoruz.