2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

benimkiye kalsa bir ay içinde nişan sonra hemen düğün ama gel gelelim annemler daha kabul etmez garibim beni beklemekle geçecek ömrü bizde 2012 haziran istiyoruz düğünü bakalım hayırlısı

Herkes evlenmek istiyo ama ah ah bide aileler varki arada oy oy :)

Hiç sorma.Sevdiceğimin ailesi bu konuda hazır gibi.

Dün sevdiceğimle mesajlaşırken dediki.
Halamla teyzem bir araya geldiler dedi.
Teyzesi halasına demişki.kız demiş evsiz demedi işsiz demedi demiş onların sevgisi her leyden üstün geldiki hala birlikteler demiş.Sevdiğim de diyorki biz birbirimize çok destek olduk.özelliklede sen beni bu yaban ellerde aç susuz bırakmadım teşekkür ederim diyor.

Sanırım bu kadar zorluğu bir arada aşmamız sevdiğimi evliliğe hazırladı.Korkmuyor hiç yeterki sen yanımda ol diyor.Bakalım artık ne olacak.

Sorma tatlım yaa.. Bir ara bu yaz evlenlim diyordu.. Maddi imkan olsa beklemez onu biliyorum dam addiyat sıkıştırıyor bizi.. Onun için 2012 alkisalkisalkis

Bizimkinin gözü maddi sıkıntılarıda görmüyor.
Geçen gün diyorki kredi çekelim 20 bin hemen evlenelim.
Sonra onu öderiz diyor.Dedim hem kredi ödeyelim hem kira biz ne yicez hayatım?
Bu sefer gözlerimin içine baktı sarıldı.O zaman yaza olsun diyorkaydirigubbakcemile3

Bizimkinin gözü maddi sıkıntılarıda görmüyor.
Geçen gün diyorki kredi çekelim 20 bin hemen evlenelim.
Sonra onu öderiz diyor.Dedim hem kredi ödeyelim hem kira biz ne yicez hayatım?
Bu sefer gözlerimin içine baktı sarıldı.O zaman yaza olsun diyorkaydirigubbakcemile3

Geç olsun güç olmasın tatlım yaa... Bizde kiraya çıkıcaz.. Evlendiğimizde eşyaydı evlilikti düğündü borcu olsun istmeiyoruz..direkt ev borcuna girmek istiyoruzz

benimkiye kalsa bir ay içinde nişan sonra hemen düğün ama gel gelelim annemler daha kabul etmez garibim beni beklemekle geçecek ömrü bizde 2012 haziran istiyoruz düğünü bakalım hayırlısı

Kızlar gerçekden eğer bende kardeşimin gelmesini beklersem.2012 mart gibi gelicek 15 ay olursa.Ehh bizde yazın yapcaz düğünü hemen hemen aynı tarihlerde evleniyoruz.

Geç olsun güç olmasın tatlım yaa... Bizde kiraya çıkıcaz.. Evlendiğimizde eşyaydı evlilikti düğündü borcu olsun istmeiyoruz..direkt ev borcuna girmek istiyoruzz

Heh işde benim düşünce tarzımda o canım.
Bizde kirada olucaz bende diyorum ki borçsuz evlenelim ki hemen ev alma işine girelim.Eğer borçsuz olursa takıları da kullanarak üzerinede kredi çekerek hemen ev alalım diyoruz.

Heh işde benim düşünce tarzımda o canım.
Bizde kirada olucaz bende diyorum ki borçsuz evlenelim ki hemen ev alma işine girelim.Eğer borçsuz olursa takıları da kullanarak üzerinede kredi çekerek hemen ev alalım diyoruz.

Aynen öyle tatlım bizimde planlarımız bu yönde.. İnşallah gönlümüze göre olur herşeyy

ohh ohhh hadi bakalım hayırlısı evlenincede topik açarsınız bugün ne yemek pişircen kayannanla aran nasıl felan diye bayılıyorum bu muhabbetlere

Back