2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

anam hepemez aynı tarihlerde ben haziran nekss sende öyle olabilir eoshera sende anaaaa ne güzel sessizlikte öyle isttiyo yaşasın hepimiz aynı dönemin gelinleri olacağız o zamanda evliliklerimizi konuşuruz :1:olumunekankayizsmile

anam hepemez aynı tarihlerde ben haziran nekss sende öyle olabilir eoshera sende anaaaa ne güzel sessizlikte öyle isttiyo yaşasın hepimiz aynı dönemin gelinleri olacağız o zamanda evliliklerimizi konuşuruz :1:olumunekankayizsmile

Konuşurzz tabii.. Hehehe evlilik listesi açarızz düşünemiyorum o heyecanlarııı delikafadulden

Günaydınn Kızlarrr, Herkezlere mutlu qünlerrr...

Hemen başlıyorum kızlarr anlatmam lazım boquluyorum çünkü...
Dün saat 18:00 e kadar paşam beni ne aradı ne sordu takmadım kafama kesin bişe war çünkü biliyorum bi nedeni olmasa kesin msj atardı çünkü. Paşam bana 18:22 de msj attı Napıosun hayatım die bende cvp attım iyiym hayatım sen nasılsın die... Hemen bana açıklama yaptı aşkım akşam şarjım bitmiş, 2 saat fela oluo kalkalı şarja koydum teli o yüzden yazamadım die tmm hayatım bidaha olmaz dimi böyle bişe dedim aşkımda her zamnki qibi olmaz aşkım zaten bu benim isteqim dışı qerçekleşen bişi dedi we biz kapattık konuyu bi hasar almadan :):)
Gelelim aıl konuya akşam çok trafik wardı ewe 20:20 de qirdim... Annem,babam oturuo çay içiyolar... Babam saate bakıp saat kaç nerdesin bu saate kadar dedi bende trafik war babama dedim qerçekten wardı çünkü. Sonra saattle hesaplama yapıo 6da çıktın ordan max 19:30 da ewde olmalıymışım hep beni takip ediyomuş bi erken bi qeç qeliyomuşum... Bende dedim yalan mı söylüyorum ben dedim ? trafik war keyfimden qeç kalmadım yha dedim qittim odama... Sonra yemek yedim işte yemekte soruo ne zamn işten çıkıcan, buqün öğlen yemei yedin mi die...
Bi ara kardeşim abla annem babama ertuqrulu söyledi dedi. Tabi ben şok :1shok: Dedim nasıl yha kardeşim de işte ben içerde pc başındaydım çok az duydum annem babama istese erken qelir demiş. Bi çocuk war demiş. Nereli olduquunu ne iş yaptıqını bilmiyom, iyi insanlarsa weririz mi demiş ne kardeşimin anlatması...
Bende napim hemen paşama msj attım aşkım konuşmamız lazım acil die ama paşamdan ses seda yok belki 10 tane msj attım ama yok cvp atmıo... Bende safım diyorumki yine şarja koymuştur duymuyodur die kalktım ewden çaqrı atıyorum ( Kontorm yokta ) baktım bi adam ertuqrul bi yere kadar qitti... 10 dkk ya qelcek dedi we kapatıı. Sonra 10 dkk sonra ertuqrul msj atmış tele bakmıorum tabi ben sinir oldum çünkü. Bi baktım 3 msj aşkım ara ws die. dedim arayamam sadece bana dönmen için yapmıştım. Müsait deqilim dedim sen nerdesin telini nie bi başkası açıo dedim. Gelen msj ise aşkım şimdi anlatması uzun sürer ama ben anlatım miafirleri almaya qittim. asker arkta ewi aramış ewi qeldim onların yanına çıktım dedi.
Bende maddeler halinde yazdım
1- Kim bu misafirler
2 - Telin nie arkta ve o açıyo teli
3 - bunlardan neden şimdi benim haberim oluyo
4 - şimdi nerdesin
ama cewap yok. Neden bilmiyorum qerek duymadı qaliba
Babam hala soquk annem ters ters bakıyo, Sewqilim beni umursamıyo
Ben napim şimdi yha bi akıl werin kızlarr

Aynen öyle tatlım bizimde planlarımız bu yönde.. İnşallah gönlümüze göre olur herşeyy

İnşallah canım inşallah allahım herşeyi gönlümüze göre versin.

Ayy evet ya çok güzel olcak kızlar fikir veririz birbirimize gelinlikler damatlıklar alyanslar çeyizler oy oy

Esmer_ tatlım öncelikle hoşgeldin..
Valla çok karışık bir durum ama seninkinin gizlediği birşey olduğu apaçık ortada.. Daha öncede buna benzer şeyler yaşadım ben kesinlikle üstüne düş derim..

canım annen büyük ihtimal babana söledi baban hesaplamasını yaptı dikkat et bence bu aralar
bu sevgililerin hepsi öle sanırım canım biz olsajk hep telimizi yanımızda taşırız sorun olmasn diye ama yapmalıyım bize yaptıkarını bizde onlara yapalım o zmaanlar anlarlar canım.

şuan hiç birşey yapma akışına bırak olan olur zaman gösterir kimseyede sert çıkma altan almaya çalış ailende sevgilinede ben aynı şeyi yapsam naparsın falan de öyle empati kurdurt kafasında

Ailen konusunda yapabileceğin bir şey yok canım...

Sert çıkma alttan lmaya çalış.Eğer mümkünse çıkış saatini trafik durumunu haber ver.Mesela mesaj at annene anne şuan şurdayım trafik var diye.Böylece açıklama yaptığın için aklında bir şey olmucaktır.

Annen keşke babana söylemeseydi çünkü şuan da ciddi bir konu için uygun değilsiniz.Baban karşına geçip ne iş yapıyor dese çok zorda kalırsın.Ki ilk sordukları soruda o oluyor.Bir şekilde dikkatli olmak ve bu konuyu mümkün olduğu kadar unutturmaya çalış...

Eniştemizle yaşadığın olaya gelince.İnan bana çok fazla üzerine düşmek iyi değil.Akşına bırak bazı şeyleri sen sonuçda aramış sormuşsun gerisini ondan bekle.Bir gün çok abartmamak kaydıyla aynısını sende ona yap.Bu sefer seni anlıcaktır.

ohh ohhh hadi bakalım hayırlısı evlenincede topik açarsınız bugün ne yemek pişircen kayannanla aran nasıl felan diye bayılıyorum bu muhabbetlere

Sende gelir ziyaret edersin canım.hiç belli olmaz belkide seninkide aynı tarihi bulur:)

Bu arada eniştemiz süpriz yaptı mı?

Nekss aynı fikirdeyizz...

kızlar tickerımı değiştirdim 1 kasım 2011 en geç onu baz alarak evliliğe daha çok var ne kaldığını görünce moralim bozuluyomafoldumben bende istenme tarihini koydum

sende gelir ziyaret edersin canım.hiç belli olmaz belkide seninkide aynı tarihi bulur:)

bu arada eniştemiz süpriz yaptı mı?

yok canım olmaz ya iş bakıyor cv sini gönderdi bakalım kısmetse olur

yok canım süpriz felan yok ben zaten biliyodumm

Nekss aynı fikirdeyizz...

kızlar tickerımı değiştirdim 1 kasım 2011 en geç onu baz alarak evliliğe daha çok var ne kaldığını görünce moralim bozuluyomafoldumben bende istenme tarihini koydum

Sende koç burcu musun meltem?

Zaman su gibi akıp gidicek bak gör.
Sonra isteme telaşı söz nişan derken hemen hemen aynı tarihlerde düğün telaşlarımız olcak.Allahım izniyle ve hayırlısıyla inşallah.

Ailemle bi şekilde konuyu kapatıcam annemle konşurum böyle böyle die sussun artık..
Sewdiqime qelince hep aynı şeyler yoruldum artık... Elindekinin elindeyken deqerini bilmio die bir laf war yha sanki benim sewqilim için söylenmiş...
Bişe oluyo altan alıyorum, konuşuyorum sakince anlatmaya çalışıyorum sürekli haklısınlarla qeçiştiro 2 gün düzelio 3. qün yine aynı :oklava: Sonra ben patlama noktasına qeliyorum aynen qeçen hafta ki qibi ayrılmaya qetiriyorum konuyu ordada bana ben ne yaptımda seni bu kadar kırmayı başardım affet dio...
Sonra herşey süt liman... Yine aynı şeyler plak qeri başa sarıo

Back