Ben de oğlumu 33+4'te aldım kucağıma.2200 gr. doğdu.Çok şükür sorun yaşamadık doğumda küvöze hiç girmedi.Hastaneden 1950 gr.çıktık.İlk zamanlar kilo alamadı emdiği için çabuk yorulup bırakıyodu sağıp verdim.Hep nasıl büyüyecek bu derdim.Bana da küçük doğan bebekler çok çabuk toparlar demişlerdi.Gerçekten de öyle.Oğlum şimdi 9,5 aylık ortalamanın üstünde boy ve kilosu.72 cm ve 10 kilo.Doktorumun o zamanlarda söylediği boyu kilosu önemli değil nasılsa kilo alacak ve uzayacak önemli olan nörolojik gelişimi demişti.Sizler de takılmayın çünkü kilo alıyolar nasılsa.Bu arada ek gıdalara geçmek için acele etmeyin süt verdiğiniz günlerin tadını çıkarın.Her gün ona sebze çorbası yapmak ve yemesi gereken bir sürü şeyi yedirmeye çalışmak bazen insanı çileden çıkarıyo :))) Emzirmenin rahatlığını yaşayın elbet geçecekler ek gıdaya.
bende çok takmıyorum artık aslında boyu uzuyosa gelişiyodur dedi doktor nöroloğa kaçıncı ayda götürdün bizde gitcez sanırım ama daha doktor bişey demedi bide doktor bana çok kıyamıyo sanırım üçüz olunca kalça ugs si falan vardı ne zman rahat olursan o zmn yaparız demişti bende hazır gitmişken yaptırdım tabi