biz daha verem aşısı olmadık aile hekimi 4kiloyu bekletiyo çocuk doktorumuzda ne alakası var diyo zaten yaklaştık 4e bi dahakine yaptırıcaz heralde dün bende küveti denedim hoşlarına gitcek mi diye ama bişey anlamadılar seninki gülüyo mu 2kız da ara ara gülme başladı oğlanda tık yok
hakikaten ne alaksı var..aile hekimlerinin ben bu konulara çok hakim olduklarını düşünmüyorum.bizim bu hafta rsv,hepatit b ikinci dozumuz var.benim aile hekimimde hemen hepsini olsun bitsin istiyor,bir tuhaflar.
bu hafta kilo almadık,boyumuz uzamış ama artık yeni doğanlar tam oluyor:)gece uykumuz yok,zombi gibi geziyoruz.birde emzik olayımız var...emziksiz uyumuyor ama ağzında emzik tutamıyor..cadı yaaa
gülme yemek yedikten sonra isterse...uyurken istemsiz ama parmağım ucuyla burnundan çenesine oyun oynuyorum bır 20.seferde gülüyor.ciddi kız:)nöroloğa götürecem cuma günü bakalım ne diyecek de bunlar için galiba acele ediyoruz.bırak ben diş arıyorum,çıkartımı diye.))ben 4,5 aylık çıkartmışımda:)
Son düzenleme: