ben de koca evde bebeğime oda beğenmedim sanırım kızları kandırıp onların odasını 6 aylığına alacağız..en iyi güneş alan oda olduğu için zaten yaza beraber kalmaları sorun olmaz diye umut ediyorum:) odaya halı filan koymayı düşünmüyorum..en az eşya en az toz..bugün duvarları sildim haftaya 1500 gr olurda emzirmeye başlayabilirsem eve vakit ayıramam..hiç olmazsa odası hazır olsun
süt konusunda pompanın el kitabında 15 dk dan az sağım yapmayın diyordu süt gelmesede sağım yapın diyor başlarda 5 dk yapıp bitti diye kesiyordum hakikaten süreyi uzatınca biraz arttırabildim..beyine giden uyaran kadar salgı süresi artıyor muş..pompa kirasını 1 ay daha uzattım bebe gelince de 15 dk emeceği yada tamamen boşltacak kadar kuvvetli emeceği şüpheli yine emzirme arkası sağmak gerekebilr. .
antibakteriyel sıvı alacağım ama formaldehit içersin istemiyorum..tavsiyeniz var mı..
artık sabırsızlanmaya başladım şimdiye kadar 1 kez eline 1 de ayağına dokunabildim..ne yapalım acısını çıkarırız inşallah..
Selam,ROLL antiseptik alabilrsin.Bunda formaldehit yok ancak zaten olsada bu yasal cerceler içindedir.Endişelenme bence.Süt konusunda çok haklısın.Bende gelmiyor diyo 5 dakika sağıp bırakıyordum.
kurban bayramına gelir bence mini minin.inşallah sağlık ve sıhhatle.
sevgiler