heyyy bugün bende verdim ama 2çay kaşığı gelirdi toplamda heralde yarın daha da fazla vermeyi düşünüyorum ama ben azcık püresinden de verdim canım 5.ayda başlicaktım dayanamadım başladım valla doktor izinli:))) ama daha yavaş ilerlicez heralde diğer şeyler geçmek için yani millet 3günde geçiyosa biz 1haftada falan amaaaan belli olmaz benim işim ay bendede deli cesareti varmış:)))
canım bebe suyu ne ya ilk defa duydum bebe ekmeğini duymuştum ama suyunu duymadım hiç
ay marketlerde mama kalmamış desem inanır mısınz kampanya varmış milllet hepsini vana göndermiş
allahtan bizim evde vardı sorun olmadı stoktakilerin hepsi gitmiş
sende korkmadan yedir çocuğa 1kaşıktan bişey olmadıysa 2kaşıktan hiçbişey olmaz bence
canım benimkilerde gülüyo artık hele cadı kızım tam uyuması gereken zamanda nedense gülesi geliyo resmen kucak istiyo cadı:))) ellerini hala boş boş sallıyolar ama yemek yerken yada üstlerini değiştirdiğimde bişeylerden tutunmaya çalışıyolar dokunuyolar ama istem dışı sanırım bilmiyorum siz kaç kilo oldunuz kaç cc yiyo gece kaç defa kalkıyo geceyi gündüzü ayırt edebiliyo mu artık??? ne çok sordum aynı gibi ya aylarımız merak ediyo insan başka bebekleri:)))
bide su ver canım ya ben uzun zamandır veriyorum hatta ferrumdan önce bi kaşık içtikten sonrada 2 3 kaşık veriyorum anne sütü alan için gerek yok ama mama da kullanılırmış bide 1defa verirsen hep vermen gerekirmiş
canım su, hayat suyun,kaynatmaya gerek olmayan.tavsiye ederim.püre vermekten korkarım gibi geliyor:)benim ki 120 cc içiyordu ama ben zorla 150cc veriyorum gündüzleri gecelerş ancak 4 ölçeği içiyor,bitiremiyor.yine conformil kullanıyorum mama olarak.kilosu 5 oldu.çok şükür.hızlı kilo alıyor da ben artık kiloya fazla takılmıyorum.motor gelişiminde aklım.bugün yine nörolog kontrolümüz var,ter basıyor vallah.