• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

eğitim dili ingilizce olan bir okul tercih ettim hazırlığı geçemeyecem ama beginner kurunu da geçemezsem otomatikmen yaz okuluna kalacam cunku 3 kur var ve okul 2 dönem ilk kuru geçmem gerekiyor ama nasıl geçeceğim hakkında bir fikrim yok kara kara düşünüp acaba hata mı ettim diyorum:27::37:

neresi orası canım? koç falan mı?

sen ne yazdın? ben de bi iki tanesi tutmasın istiyorum :D

okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama yaşadığım şehir dışında tercih yapmadığım için puanım yetmiyor(sınava çalışmadan girdim ünide okuduğum için).
onun dışında 2 yıllık çocuk gelişimi yazdım. düz lise mezunu olduğum için devlet ve burslular tutmaz eminim ama burssuz olanların tutmasından korkuyorum. çünkü tercihlerden sonra öğrendim ki artık dgs ile geçiş yapıldığında 1. sınıftan başlancakmış okumaya:53:
okuduğum bölümü bu dönem bıraktım bu yüzden daha fazla sene kaybetmek istemiyorum:50:
hiçbiyer tutmasın ben 1 yıl daha hazırlanayım. çoktan başladım çalışmaya inş. tutmaz:1:
sen ne yazdın ve neden tutmasını istemiyorsun?

evet canım bide blok oluyo dersler heralde yani bi saat işle ara ver yokmuş ben hoca geldiğinde refleksle ayağa kalkarım diye korkuyorm kepaze oluruz vala:D

ben bilmiyodum ya ders süreleri ne kadar acaba lisedeki gibi midir diye düşünüyodum :27:
evet bi de ayağa kalkma olayı varmış :27: çok güldüm bugün ama ya :60:

hepsi bi yana, ben de arkadaş bulamam diye korkuyorum :18:

okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama yaşadığım şehir dışında tercih yapmadığım için puanım yetmiyor(sınava çalışmadan girdim ünide okuduğum için).
onun dışında 2 yıllık çocuk gelişimi yazdım. düz lise mezunu olduğum için devlet ve burslular tutmaz eminim ama burssuz olanların tutmasından korkuyorum. çünkü tercihlerden sonra öğrendim ki artık dgs ile geçiş yapıldığında 1. sınıftan başlancakmış okumaya:53:
okuduğum bölümü bu dönem bıraktım bu yüzden daha fazla sene kaybetmek istemiyorum:50:
hiçbiyer tutmasın ben 1 yıl daha hazırlanayım. çoktan başladım çalışmaya inş. tutmaz:1:
sen ne yazdın ve neden tutmasını istemiyorsun?

ayy inş tutmaz o zaman canım. thk ünv si yazdım ben sayısalım tm den burssuz yazdm sivil hava ulaştırma işletmeciliği bilmiyrm nedense istemiyrm zaten aşağılarda oraya kadar gelmez sanırım yeni ünv oldugu için sıralaması falan da belli değil benim sıralamam da düşük zaten bn edebiyata bsy bilmeden girdim 100binlerde falan.

ayy inş tutmaz o zaman canım. thk ünv si yazdım ben sayısalım tm den burssuz yazdm sivil hava ulaştırma işletmeciliği bilmiyrm nedense istemiyrm zaten aşağılarda oraya kadar gelmez sanırım yeni ünv oldugu için sıralaması falan da belli değil benim sıralamam da düşük zaten bn edebiyata bsy bilmeden girdim 100binlerde falan.

inş. istediğin biyer tutar canım:70:
ben de tercihler bittikten sonra öğrendim yeni yönetmeliği yoksa silerdim tercihlerden:50:
buarada ben de sayısal mezunuyum:13:

ben de okul öncesi çok istedim. sen şimdi ne okuyosun cnm?

bölümüm biyoloji canım. ama kaydımı yenilemicem yani bıraktım tamamen:13:
okul öncesi öğretmenliği harika bir meslek bence:69: keşke bunu liseden mezun olmadan farkedebilseydim.
sen yazdın mı okul öncesi? ilerde meslektaş oluruz belki:70:

bölümüm biyoloji canım. ama kaydımı yenilemicem yani bıraktım tamamen:13:
okul öncesi öğretmenliği harika bir meslek bence:69: keşke bunu liseden mezun olmadan farkedebilseydim.
sen yazdın mı okul öncesi? ilerde meslektaş oluruz belki:70:

yazdım ama tutuyo tutmuyo falan diye konuşmuyorum hiçbir bölüm hakkında çünkü hayalkırıklığı oluyo geçen sene yüzde 90 dediğim yere giremedim bu yüzden sadece bekliyorum hiçbir bölümde beklentiye de girmedm. ben de biyoloji yazıcaktım çok severim en sevdiğim dersdi ama burası türkiye burda fen edebiyat fakültelerine önem verilmiyor diye yazma dedi biyoloji öğretmenim.

yazdım ama tutuyo tutmuyo falan diye konuşmuyorum hiçbir bölüm hakkında çünkü hayalkırıklığı oluyo geçen sene yüzde 90 dediğim yere giremedim bu yüzden sadece bekliyorum hiçbir bölümde beklentiye de girmedm. ben de biyoloji yazıcaktım çok severim en sevdiğim dersdi ama burası türkiye burda fen edebiyat fakültelerine önem verilmiyor diye yazma dedi biyoloji öğretmenim.

yazmamakla çok iyi yapmışsın biyolojiyi:13:
ben 3. sınıfta genetik seçip o alan üstüne yoğunlaşma amacıyla girdim biyolojiye ama hem zor bir bölüm(sözel ağırlıklı olduğu için bana göre zor tabi kişiden kişiye değişir bu) hem de ing yaptı okul bizim bölümü benim girdiğim yıl:53: ingilizce biliyorum ama fizik kimyayı ingilizce görmek hiç güzel birşey değil. sürekli yeni terimler öğrenmek zorundasın:30:
ben bıraktığım için hiç pişman değilim:13: öğretmenin doğru söylemiş:13:
inş. içinden geçen en çok istediğin bölüm tutar canım:70:

İnşallah istediğiniz yerler olur taze üniversiteliler :)
Az kaldı stresiniz bitecek inşallah :)

ahh kızlar bende kaç gündür yazsam mı yazmasam mı diye arada kaldığım sonunda yazmamaya karar erdiğim üniversiteyi görüyorum rüyamda acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım.. :43:

Back