merhaba kızlar bende sizdenim. gerçekten geçmek bilmiyo bu 1 hfta ömrümden ömür gidiyo valla
bu 3 te açıklanması ne saçma ya. cuma günü olucakta bide saat 3ü beklicez. nasıl geçer zaman bilmem
hoşgeldin tatlım
birlikte geri sayım yapıcaz artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende sizdenim. gerçekten geçmek bilmiyo bu 1 hfta ömrümden ömür gidiyo valla
bu 3 te açıklanması ne saçma ya. cuma günü olucakta bide saat 3ü beklicez. nasıl geçer zaman bilmem
ya gençler bi maruzatım olucak. bu sene sıralamalar düşücek diyorlar ama acaba kesin mi ? düşerse kaç bin düşer mesela 11.000le alan yer 12-13.000 e gerileri mi? rehber hocalarıyla falan bu konuyla ilgili konuşan veya sitede mesleği rehber öğretmenlik olan hanımlar falan varsa bilgilendirebilir mi ? ilk tercihime yerleşmeyi çok istiyorum ama sıralamada 500 falan gerideyim merak ediyorum haftaya kadar bu merakımı gidermem kendimi hazırlamam lazım:97:
Ne tercih edeceğine de bağlı mesela sağlık alanı pek oynamaz ama kesin düşer yada düşmez demek yanlış bana kalırsa ama 500 falan gerideymişsin çok değil yani girme olasılığın var ama dediğim gibi kesin bir şey kimse söyleyemez.
hoşgeldin tatlım
birlikte geri sayım yapıcaz artık
ya gençler bi maruzatım olucak. bu sene sıralamalar düşücek diyorlar ama acaba kesin mi ? düşerse kaç bin düşer mesela 11.000le alan yer 12-13.000 e gerileri mi? rehber hocalarıyla falan bu konuyla ilgili konuşan veya sitede mesleği rehber öğretmenlik olan hanımlar falan varsa bilgilendirebilir mi ? ilk tercihime yerleşmeyi çok istiyorum ama sıralamada 500 falan gerideyim merak ediyorum haftaya kadar bu merakımı gidermem kendimi hazırlamam lazım:97:
hoşbuldulduk canım :)
yapalım bakalım nasıl geçicek bu 5-6 gün
cuma gününü stres ve sıkıntı içinde bkliyorm (59:
bende sizdenim ruyalarıma giriyo:) artık herkes nereye yerleştiğini yazar dimi burda
ah bir bilsem..
sen de akdeniz ünv bekliyosun dimi alanyada okucaksın sanırım?
bende sizdenim ruyalarıma giriyo:) artık herkes nereye yerleştiğini yazar dimi burda
valla bn başlarda onu çok istiyodum da sonra caydırdılar. akdenizide yazdm ama bakalım kısmet neresi gelcek.
bikaç gündür rüyamda marmara üniversitesi diye görür oldum bi an önce açıklansada su stres kalksa üstümüzden
Kızlar bişey dicem ama ne olur ne olmaz dalga geçmeyin Üniversitede zil çalmıyomuş, ben bunu şimdi öğrendim
daha neler öğrenicez kim bilir