• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

ya gençler bi maruzatım olucak. bu sene sıralamalar düşücek diyorlar ama acaba kesin mi ? düşerse kaç bin düşer mesela 11.000le alan yer 12-13.000 e gerileri mi? rehber hocalarıyla falan bu konuyla ilgili konuşan veya sitede mesleği rehber öğretmenlik olan hanımlar falan varsa bilgilendirebilir mi ? ilk tercihime yerleşmeyi çok istiyorum ama sıralamada 500 falan gerideyim merak ediyorum haftaya kadar bu merakımı gidermem kendimi hazırlamam lazım:97:

Son düzenleme:
ya gençler bi maruzatım olucak. bu sene sıralamalar düşücek diyorlar ama acaba kesin mi ? düşerse kaç bin düşer mesela 11.000le alan yer 12-13.000 e gerileri mi? rehber hocalarıyla falan bu konuyla ilgili konuşan veya sitede mesleği rehber öğretmenlik olan hanımlar falan varsa bilgilendirebilir mi ? ilk tercihime yerleşmeyi çok istiyorum ama sıralamada 500 falan gerideyim merak ediyorum haftaya kadar bu merakımı gidermem kendimi hazırlamam lazım:97:

Ne tercih edeceğine de bağlı mesela sağlık alanı pek oynamaz ama kesin düşer yada düşmez demek yanlış bana kalırsa ama 500 falan gerideymişsin çok değil yani girme olasılığın var ama dediğim gibi kesin bir şey kimse söyleyemez.

Ne tercih edeceğine de bağlı mesela sağlık alanı pek oynamaz ama kesin düşer yada düşmez demek yanlış bana kalırsa ama 500 falan gerideymişsin çok değil yani girme olasılığın var ama dediğim gibi kesin bir şey kimse söyleyemez.

yok ya pdr. ya okul 2009da 14.000le almış ama geçen sene 11.700e çıkmış. daha ne kadar yükselebilir ki gibisinden bir mantık yürüttüm de düşer inşallah ya. teşekkürler:97:

beklemekten başka çaremiz yok herkes birşeyler diyo sınav açıklandığından beri umut bağlamamak lazım canım umarım düşer istediğin gibi olur ama kesin düşer diye de bekleme zaten 5 gün kaldı bu kadar bekledik biraz daha sabır..

ah bir bilsem..
sen de akdeniz ünv bekliyosun dimi alanyada okucaksın sanırım?

valla bn başlarda onu çok istiyodum da sonra caydırdılar. akdenizide yazdm ama bakalım kısmet neresi gelcek. :D
bikaç gündür rüyamda marmara üniversitesi diye görür oldum :D :D bi an önce açıklansada su stres kalksa üstümüzden :D :D

Kızlar bişey dicem ama ne olur ne olmaz dalga geçmeyin :27: Üniversitede zil çalmıyomuş, ben bunu şimdi öğrendim :60: :60: :60:

valla bn başlarda onu çok istiyodum da sonra caydırdılar. akdenizide yazdm ama bakalım kısmet neresi gelcek. :D
bikaç gündür rüyamda marmara üniversitesi diye görür oldum :D :D bi an önce açıklansada su stres kalksa üstümüzden :D :D

haha ben de geçen sene çok rüya gördüm hiç çıkmıyor valla :D

eğitim dili ingilizce olan bir okul tercih ettim hazırlığı geçemeyecem ama beginner kurunu da geçemezsem otomatikmen yaz okuluna kalacam cunku 3 kur var ve okul 2 dönem ilk kuru geçmem gerekiyor ama nasıl geçeceğim hakkında bir fikrim yok kara kara düşünüp acaba hata mı ettim diyorum:27::37:

Back